Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Despre SAP

SAP este în centrul revoluției tehnologice de astăzi. Ca lider de piață în domeniul soluțiilor software de business, SAP ajută companiile de orice dimensiune să diminueze efectele negative ale complexității și generează noi oportunități de creștere și inovare, aflându-se în permanență înaintea competiției.

Vizitați site-ul nostru corporate pentru a afla știri, informații pentru investitori și analiști, resurse pentru carieră, istoria SAP și multe altele.

Vizitați site-ul nostru global

Disponibil în: Engleză | Germană

Despre SAP România

Subsidiara locală a SAP SE, SAP România are sediul central în București, și-a început activitatea în 2002 și este unul din primii furnizori de aplicații software pentru gestiunea afacerilor care s-a dedicat dezvoltării mediului de business autohton. Astăzi peste 450 de companii din România utilizează aplicații de business SAP. Aflați mai multe despre echipa noastră, despre angajamentul nostru față de comunitate, precum și despre programele noastre dedicate studenților și absolvenților.

* Toate rezultatele implementărilor au doar caracter informativ, iar exemplele oferite, deși se bazează pe experiențe reale ale clienților SAP, nu reprezintă angajamente sau garanții oferite de SAP și/sau partenerii săi. Politicile de stabilire a prețurilor, costurile și rezultatele implementării pot varia, în funcție de cerințele și nevoile fiecărui client. Singurele garanții pentru produsele și serviciile SAP sunt acelea menționate în declarațiile de garanție care însoțesc aceste produse și servicii, după caz. Nicio informație prezentată aici nu trebuie interpretată ca garanție suplimentară.

Înapoi sus