Salt la Cuprins
Sailing yacht race. Sailing ships yachts with white sails in the open sea

Despre SAP

Compania noastră

Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri în domeniu, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine și îmbunătățește viețile oamenilor. 

Informații despre companie la nivel global

Inovațiile SAP ajută mii de clienți din întreaga lume să colaboreze mai eficient și să utilizeze mai bine analizele datelor companiei. Descoperă leadershipul nostru, istoria, sustenabilitatea, diversitatea, întrebările frecvente și multe altele.

Relațiile cu investitorii

Pagina noastră de Relații cu investitorii SAP furnizează informații și servicii la nivel individual pentru investitorii instituționali și responsabili social. Află informații despre performanța noastră financiară, răsfoiește rapoartele trimestriale și anuale și urmărește știrile noastre financiare.

SAP Trust Center

Afacerea ta este clădită pe încredere și aștepți același lucru de la furnizorul tău de soluții software. Ca furnizor principal de soluții software și companie cloud, ne-am dedicat obținerii și păstrării încrederii clienților noștri.

Știri și presă

Centrul SAP News este site-ul oficial pentru cele mai recente știri și informații de la SAP. Pe lângă comunicate de presă, vei găsi și articole detaliate privind tendințele tehnologice și de business, bloguri de la experți SAP și lideri în domeniu, și multe alte informații. 

Cariere

La SAP, peste 102.400 de angajați înfloresc într-un mediu care încurajează exprimarea deschisă și liberă a ideilor. Vei lucra împreună cu oameni creativi, care transformă ideile mărețe în realitate pentru clienții noștri. Și împreună cu traininguri inovatoare, cu mentori care să te ajute să te dezvolți și cu flexibilitatea balansării serviciului cu viața personală, obții și mai multe beneficii de la cariera ta.

Relațiile cu clienții

Află cum clienți din întreaga lume utilizează soluțiile software de la SAP pentru a deveni companii inteligente și cum chiar tu poți contribui la conturarea viitoarelor soluții și tehnologii SAP participând la grupurile de utilizatori și programele de relații cu clienții.

Evenimente

Pregătește-te să intri în contact cu specialiști din industrie și să îți perfecționezi competențele. Vizitează pagina de căutare a evenimentelor pentru a vedea webinariile și conferințele viitoare și pentru a obține detalii despre evenimentele pe care le-ai pierdut.

Despre SAP România

Subsidiara locală a SAP SE, SAP România are sediul central în București, și-a început activitatea în 2002 și este unul din primii furnizori de aplicații software pentru gestiunea afacerilor care s-a dedicat dezvoltării mediului de business autohton. Astăzi peste 450 de companii din România utilizează aplicații de business SAP. Aflați mai multe despre echipa noastră, despre angajamentul nostru față de comunitate, precum și despre programele noastre dedicate studenților și absolvenților.

Înapoi sus