Skip to Content
Contacteer ons

Opleiden, inwerken en certificeren met SAP

Bied uw werknemers − van ontwikkelaars tot marketeers − de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om het maximale uit uw SAP-oplossingen te halen, met eersteklas training en certificeringstrajecten. Stel een compleet trainingsplan samen. U kunt kiezen uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot u de technologische vaardigheden binnen uw organisatie. We hebben onder andere trainingen voor SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors en SAP BusinessObjects. 

Boek succes met SAP Education

Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om u zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar u ook bent, SAP Education biedt altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP-trainingen.
 

Online cursussen van openSAP

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

SAP Learning Hub

De SAP Learning Hub geeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van SAP-studiemateriaal en online klaslokalen. Heel eenvoudig via de cloud. Met SAP Live Access voert u live klassikale opdrachten uit, bereidt u zich voor op klantinteracties of experimenteert u met compleet geconfigureerde SAP-trainingssystemen.

Partnerschappen met universiteiten

Met het SAP University Alliances-programma maken studenten kennis met de nieuwste SAP-bedrijfstechnologieën. Zo geven we hun een kijkje in het zakenleven van de 21ste eeuw. Een goede voorbereiding op het werkleven! Meer dan 3.100 universiteiten in 106 landen zijn bij het programma aangesloten. 

Meerwaarde door opleiding

Met de leeroplossingen en consultingservices van SAP Education zijn uw technologietrainingen gegarandeerd een succes.

SAP Learning Hub

Leer wanneer u maar wilt in de cloud! De interactieve leeromgevingen en het uitgebreide aanbod aan leercontent maken van SAP Learning Hub de ideale manier om over SAP te leren. 

SAP Enable Now

Maak en implementeer moeiteloos contextgevoelige gebruikershelp, transactiedocumentatie, trainingssimulaties, testscripts en e-learningmateriaal.

SAP User Experience Management van KNOA

De gebruikerservaringssoftware van SAP voorziet u van bruikbare informatie waarmee u de efficiency van uw software en van de mensen die ermee werken kunt verbeteren.

SAP Assessment Management van Questionmark

Met onze speciale tool voor talent assessment maakt en verstuurt u enquêtes, quizzen, tests en belangrijke examens. En rapporteert u moeiteloos de resultaten.

SAP SuccessFactors Learning

Lever, beheer en beoordeel bedrijfstrainingen via de cloud. Met ons revolutionaire Learning Management System is leren makkelijk, intuïtief en mobiel. 

SAP Enterprise Learning

Bevorder de productiviteit met SAP Enterprise Learning Management. Bied in elke gewenste omgeving trainingen aan die op uw bedrijfsstrategie zijn afgestemd.

SAP Knowledge Acceleration

Help uw personeel om SAP sneller aan te leren met SAP Knowledge Acceleration, onze aanpasbare trainingsapplicatie voor bedrijfssoftware.

SAP Productivity Pak van ANCILE

De productiviteitssoftware van SAP helpt u kwaliteitstrainingen voor eindgebruikers te ontwikkelen waarmee u het kennisniveau van uw mensen en de meerwaarde van uw bedrijfsoplossingen verhoogt. 

Education Consulting Services

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts brengen in kaart wat u nodig hebt, stellen een strategisch trainingsplan op en bieden direct ondersteuning wanneer dat nodig is. 

Geef de concurrentie het nakijken met


SAP-certificering

Waarom SAP-certificering?

Het antwoord is duidelijk: omdat onze trainingscertificeringen wereldwijd erkend zijn en ze uw vaardigheden écht aanscherpen. Wij bieden certificeringstrajecten aan per vakgebied en vaardigheidsniveau, ongeacht of u een SAP-partner, klant of eindgebruiker bent.
Wij helpen u graag om snel aan de slag te gaan met de SAP-certificering van uw keuze. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt om te beginnen. Van certificeringsniveaus en vakgebieden tot examenvoorbereiding en veelgestelde vragen.
Previous

Meer informatie over SAP-certificering

Examenvoorbereiding

Next

Onze klanten aan het woord ...

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Breng ons een bezoekje van 16 t/m 18 mei voor alles wat te maken heeft met netwerken, strategieën, discussies en onderwijs over de nieuwste baanbrekende oplossingen van SAP.

De nieuwste ontwikkelingen binnen SAP‑training en -certificering

Previous
Blogs
Vragen
Next
Back to top