Skip to Content
Contacteer ons

Eersteklas SAP opleiding, training & certificering

Wapen uw SAP-eindgebruikers, van ontwikkelaars tot marketeers, met SAPs suite trainingscursussen en certificeringsprogramma's. Stel een uitgebreid trainingsplan op, kies uit live, mobiele, of online cursussen en breid de technologische vaardigheden in uw organisatie uit. Onze softwaretraining dekt SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects, en meer. 

Behaal succes met SAP Education

Niemand kent SAP beter dan SAP. En niemand anders heeft de systemen en onderwijservaring om u te leren SAP effectief te gebruiken. Waar ter wereld u ook bent, SAP Education biedt de meest actuele en zorgvuldige SAP-training op de markt.
 

openSAP online cursus

Leer geheel gratis over SAP-innovaties, waar, wanneer en hoe u dat wilt: met openSAP. Dit innovatieve platform voor Enterprise MOOCs (Massive Open Online Courses) biedt m.b.v. gamificatie een flexibele, leuke en pakkende methode om aan de slag te gaan met onderwijs van SAP.

SAP Learning Hub

Via de cloud direct toegang tot allerlei SAP-trainingscontent en online klaslokalen, met de SAP Learning Hub. Gebruik SAP Live Access om opdrachten te voltooien, klantontmoetingen voor te bereiden of te experimenteren met volledig geconfigureerde live SAP-trainingssystemen.

SAP en universiteiten

SAP University Alliances laat studenten kennismaken met de nieuwste SAP-bedrijfstechnologieën en helpt hen vooruit in het bedrijfsleven van de 21e eeuw. Meer dan 2650 universiteiten in 90 landen nemen deel aan het programma.

Makkelijk te beheren training

Zorg dat uw technologietraining vruchten afwerpt, met leeroplossingen en consultancy services van SAP Education.

Previous

Leeroplossingen

Met onze marktleidende oplossingen voor trainingsmanagement kunt u uw trainingscontent maken, verspreiden, beoordelen en beheren. Pas opleidingsmaterialen aan en voorzie in specifieke zakelijke en personeelsbehoeften.

Education Consulting

Bereik uw softwaretrainingsdoelen sneller, met de hulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts beoordelen uw opleidingsbehoeften, stellen een strategisch trainingsplan op, bieden directe hulp en meer.

Next

SAP-certificering biedt u concurrentievoordeel

Waarom certificering?

Omdat uw SAP-trainingscertificering wereldwijd wordt erkend, en aantoont dat u uw vaardigheden heeft aangescherpt door rigoureuze studie en praktijkervaring in uw veld van expertise. We bieden partners, klanten en eindgebruikers van SAP certificeringsprogramma's aan, per expertise en bekwaamheidsniveau.

We helpen u aan de slag te gaan met de SAP-certificering naar uw keuze. Hieronder vindt u alle nodige informatie, van certificeringsniveaus en focusvlakken tot examenvoorbereiding en FAQs.

Lees wat onze klanten zeggen …

Lees belangrijk nieuws over SAP-training en -certificering

Previous

Nieuw op openSAP

19
19 januari 2016 - 24 februari 2016

Functies voor de verwerking van natuurlijke taal en het ondersteunen van tekstanalyse van geheugengegevens.

8
8 maart 2016 - 13 april 2016

Werking van een implementatie van SAP S/4HANA, inclusief het verplaatsen van een volledig ERP-systeem en nieuwe implementaties voor de cloud en op locatie. 

Nieuws

Next
Back to top