Skip to Content
Contacteer ons

De mogelijkheden van SAP‑training en -certificering

Gratis SAP‑training

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

SAP Learning Hub

De SAP Learning Hub biedt toegang tot een uitgebreid aanbod van SAP‑studiemateriaal en online klaslokalen. Heel eenvoudig via de cloud. Met SAP Live Access voert u live klassikale opdrachten uit, bereidt u zich voor op klantinteracties of experimenteert u met compleet geconfigureerde SAP‑trainingssystemen.

Overzicht van SAP‑trainingen en -cursussen

Motiveer uw SAP‑eindgebruikers met SAP‑trainingen voor SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects en nog veel meer. Stel een compleet trainingsplan samen. U kunt kiezen uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot u de technologische vaardigheden binnen uw organisatie.

Certificering bij SAP

Bevestig uw expertise en ervaring met SAP‑oplossingen en zorg ervoor dat u voldoet aan de eisen voor nieuwe gebruikersrollen en verantwoordelijkheden in uw organisatie door SAP‑certificaten te behalen. Wilt u uw SAP‑vaardigheden verbeteren of uw kennis verbreden? Wij hebben een certificeringsprogramma dat bij u past.
Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om u zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar u ook bent, SAP Education biedt altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP-trainingen.
 

De nieuwste ontwikkelingen binnen SAP‑training en -certificering

Previous
Blogs
Vragen
Next

Partnerschappen met universiteiten

SAP University Alliances is een wereldwijd netwerk waarin onderwijsinstellingen lesmateriaal over SAP Leonardo en andere SAP‑oplossingen kunnen delen. Instellingen kunnen de volgende generatie hiermee voorzien van de juiste kennis en vaardigheden om ze voor te bereiden op de digitale toekomst. 

Meerwaarde door opleiding

Met de leeroplossingen en consultingservices van SAP Education zijn uw technologietrainingen gegarandeerd een succes.

SAP Learning Hub

Leer wanneer u maar wilt in de cloud! De interactieve leeromgevingen en het uitgebreide aanbod aan leercontent maken van SAP Learning Hub de ideale manier om over SAP te leren. 

SAP Enable Now

Maak en implementeer moeiteloos contextgevoelige gebruikershelp, transactiedocumentatie, trainingssimulaties, testscripts en e-learningmateriaal.

SAP User Experience Management van KNOA

De gebruikerservaringssoftware van SAP voorziet u van bruikbare informatie waarmee u de efficiency van uw software en van de mensen die ermee werken kunt verbeteren.

SAP Assessment Management van Questionmark

Met onze speciale tool voor talent assessment maakt en verstuurt u enquêtes, quizzen, tests en belangrijke examens. En rapporteert u moeiteloos de resultaten.

SAP SuccessFactors Learning

Lever, beheer en beoordeel bedrijfstrainingen via de cloud. Met ons revolutionaire Learning Management System is leren makkelijk, intuïtief en mobiel. 

SAP Enterprise Learning

Bevorder de productiviteit met SAP Enterprise Learning Management. Bied in elke gewenste omgeving trainingen aan die op uw bedrijfsstrategie zijn afgestemd.

SAP Knowledge Acceleration

Help uw personeel om SAP sneller aan te leren met SAP Knowledge Acceleration, onze aanpasbare trainingsapplicatie voor bedrijfssoftware.

SAP Productivity Pak van ANCILE

De productiviteitssoftware van SAP helpt u kwaliteitstrainingen voor eindgebruikers te ontwikkelen waarmee u het kennisniveau van uw mensen en de meerwaarde van uw bedrijfsoplossingen verhoogt. 

Education Consulting Services

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts brengen in kaart wat u nodig hebt, stellen een strategisch trainingsplan op en bieden direct ondersteuning wanneer dat nodig is. 

Onze klanten aan het woord ...

Neem contact op met ons

Previous

SAP Education op Facebook

Next
Back to top