Skip to Content

Korisničko iskustvo i rešenja elektronske trgovine za mala preduzeća

Oduševite korisnike kako sada tako i u svakom drugom važnom trenutku uz pomoć CRM rešenja i rešenja i elektronske trgovine.

Povežite sisteme marketinga, prodaje, elektronske trgovine i korisničke službe pomoću SAP rešenja za mala i srednja preduzeća. Pružite besprekorno iskustvo koje privlači današnje korisnike kroz sve kanale komunikacije.  Takođe iskoristite pogodnosti koje pruža najnovija tehnologija – on-premise ili Cloud – da biste u tren oka stekli uvid, predvideli ponašanje i prilagodili poslovanje svojim korisnicima.

Pogledajte šta kažu naši korisnici

Upravljajte korisničkim iskustvom

Pružite dosledno i sadržajno korisničko iskustvo na svim kanalima prodaje uz SAP rešenja za prodaju, servise, marketing i elektronsku trgovinu.

SAP Digital CRM

SAP Digital CRM povezuje prodaju, usluge i marketing da vašem malom ili srednjem preduzeću obezbedi kompletno rešenje za odnos s korisnicima. Budite potpuno spremni za nekoliko minuta i počnite da uspostavljate ličnu vezu pri svakom kontaktu s korisnicima u cilju prodaje i pružanja usluga. 

SAP Digital Consumer Insight

Pristupite anonimnim mobilnim podacima koji prikazuju koliko korisnika posećuje specifične stranice sajta, kao i informacije o njihovim prethodnim aktivnostima. Ova usluga analitike za mala i srednja preduzeća u segmentu maloprodaje može da obezbedi detaljan uvid u demografiju posetilaca. 

SAP Hybris Commerce Edge Edition

SAP Hybris Commerce, Edge izdanje, sadrži osnovne funkcije našeg softvera za elektronsku trgovinu s vodećom pozicijom na tržištu, kako bi ispunilo potrebe malih i srednjih preduzeća. Na jednoj platformi integriše sve načine komunikacije s korisnikom – uključujući komunikaciju na društvenim mrežama, mobilnu i komunikaciju na prodajnom mestu (POS) i ne samo to. 

SAP Hybris Cloud for Customer

Ovaj Cloud CRM portfolio omogućava vašem timu da uspostavi lične veze sa kupcima. Iskoristite upravljanje kontaktima i personalizovanim odnosima sa kupcima kako biste obezbedili efikasniju prodaju i pružili bolju uslugu. 

Potrebe potrošača u 21. veku

Previous

Odnos s korisnikom u digitalnom dobu

Sada više nego ikada ranije korisnici očekuju personalizovano i besprekorno iskustvo prilikom kupovine – bilo on-line ili u prodajnom objektu. Saznajte više o načinima da timovi za prodaju, usluge, marketing i elektronsku trgovinu mogu zajedno da rade da bi zadovoljili korisnike tokom svake faze njihove kupovine. 

B2B u odnosu na B2C korisnička iskustva

Većina kompanija je saglasna da obezbeđivanje izuzetnog korisničkog iskustva predstavlja ključnu strategiju za razvoj. Međutim, samo 16% B2B kompanija smatra da su njihova iskustva u rangu s najboljim B2C brendovima. Saznajte zašto – u ovoj studiji kompanije Econsultancy. 

Kraj telefonskim korisničkim službama

Vreme telefonskih kontakt centara je prošlo. Da bi opstale, kompanije ne samo što moraju da dodaju digitalne kanale koje korisnici očekuju, već je potrebno da obezbede umreženost svih kanala interakcije radi jedinstvene slike o potrebama kupca.

Next

Pročitajte šta kaže SAP zajednica

Previous

Da li je lični pečat moguć u digitalnoj ekonomiji?

Da bi ostale relevantne i održale vezu s korisnicima, kompanije moraju da pruže personalizovano iskustvo korisnicima.

Korisničko iskustvo je novo bojište u poslovanju

Kompanije se sve više takmiče na polju pružanja jedinstvenog korisničkog iskustva. .  Na koji način se one nose sa tim?

Next

Pronađite SAP partnera

SAP partneri imaju ključnu ulogu u pružanju pomoći organizacijama svih veličina - u svim delatnostima - da transformišu i vode svoje poslovanje. Oni vam mogu pomoći da kupite, izgradite, implementirate, servisirate i održavate SAP rešenje koje najbolje ispunjava vaše jedinstvene zahteve. Pronađite pouzdanog stručnjaka sa kojim možete da sarađujete danas.
Back to top