Skip to Content

Analitika za mala i srednja preduzeća

Steknite uvid u realnom vremenu – uz SAP softvera za analitiku i izveštavanje koji je dizajniran za mala i srednja preduzeća.

Donosite bolje odluke u hodu i iskoristite nove prilike uz pomoć alata biznis inteligencije čiji dizajn, dostupnost i cena odgovaraju malim i srednjim preduzećima. Bez obzira da li su vam potrebne mogućnosti analitike i izveštavanja za mala preduzeća ili naprednija analiza Big Data podataka, imamo softver koji odgovara vašim potrebama u on-premise i Cloud verziji. Kreirajte interaktivne izveštaje, iskoristite vizuelnu i prediktivnu analitiku, vršite ad hoc analizu i ne samo to.

Pogledajte šta kažu naši korisnici

Obezbedite uvid u celokupno poslovanje

U realnom vremenu donosite odluke na osnovu činjenica uz pomoć naših rešenja za poslovnu analitiku dizajniranih za mala i srednja preduzeća.

SAP Crystal Solutions

Ovi povoljni alati za analitiku i BI za mala preduzeća mogu vam pomoći da donosite odluke na osnovu preciznijih informacija o čitavom malom ili srednjem preduzeću. Kreirajte interaktivne SAP Crystal izveštaje i kontrolne table i koristite vizuelnu analitiku.

SAP Analytics Cloud

Obezbedite sve mogućnosti poslovne analitike – planiranje, prediktivnu analizu i analizu Big Data podataka i poslovnu inteligenciju – na jednoj platformi za analitiku u vidu softvera kao usluge. Prikažite svoje najvažnije podatke u kontekstu, u realnom vremenu – za bolji uvid.

SAP BusinessObjects BI, Edge

Steknite uvid koji vam je potreban da se izborite sa novim izazovima. SAP BI za srednja preduzeća obezbeđuje fleksibilne alate za analizu podataka i izveštavanje, kontrolne table i vizuelizaciju, integraciju podataka i ne samo to. 

SAP HANA, Edge

Obezbedite trenutne odgovore na svoja pitanja o poslovanju koristeći SAP HANA Edge, naprednu verziju za mala i srednja preduzeća. Ovaj paket uključuje mogućnosti prediktivne analitike, dinamičke klasifikacije i integracije podataka, zasnovane na in-memory tehnologiji. 

SAP Lumira, server verzija

Pojednostavite analizu podataka uz Visual BI kreiranog za mala i srednja preduzeća po prilagođenoj ceni. Uz pomoć BI rešenja možete na jednostavan način da kreirate izvanredne interaktivne mape, dijagrame, infografike, mešovite dijagrame i ne samo to.

Rešenja prediktivne analitike

Ubrzajte digitalnu transformaciju uz pomoć SAP softvera za prediktivnu analitiku, bilo u on-premise ili Cloud verziji. Iskoristite hiljade prediktivnih skupova i modela podataka da biste donosili bolje odluke i povećali marže.

Analitika za mala i srednja preduzeća:


trendovi i izazovi

Poslovna analitika nikada nije bila snažnija, niti u većoj meri dostupna malim i srednjim preduzećima. Saznajte o trendovima i izazovima analitike za mala i srednja preduzeća. 

Previous

Maksimalno iskorišćavanje Big Data podataka

Da bi dobila holistički prikaz tržišta, mala i srednja preduzeća treba da analiziraju podatke iz čitavog niza različitih izvora – partneri, društveni mediji, transakcioni sistemi, Internet stvari (IoT) i dr. Pogledajte koliko dobro to može da se uradi!

Novi načini da se uvid u poslovanje stekne brže

Sve je više podataka i oni su sve raznovrsniji. Brzina korišćenja podataka se takođe povećava, zbog čega korisnici imaju nova očekivanja. Da li su mala i srednja preduzeća spremna da ih ispune? Istražite izazove i rešenja na ovom infografiku. 

Prediktivna analitika = pametnije odluke

Novo istraživanje pokazuje da prediktivna analitika može značajno da unapredi poslovne rezultate i donošenje odluka. Uverite se kako jednostavni i pristupačni alati omogućavaju da ove pogodnosti postanu realnost za mala i srednja preduzeća. 

Next

Pronađite SAP partnera

SAP partneri imaju ključnu ulogu u pružanju pomoći organizacijama svih veličina - u svim delatnostima - da transformišu i vode svoje poslovanje. Oni vam mogu pomoći da kupite, izgradite, implementirate, servisirate i održavate SAP rešenje koje najbolje ispunjava vaše jedinstvene zahteve. Pronađite pouzdanog stručnjaka sa kojim možete da sarađujete danas.
Back to top