Skip to Content

Softver za mala i srednja preduzeća

Razvijajte poslovanje u svim pravcima pomoću SAP rešenja za mala i srednja preduzeća.

Upravljajte svim aspektima svog malog ili srednjeg preduzeća pomoću SAP softvera – on-premise ili u Cloud-u. Naš prilagodljiv softver za poslovno upravljanje podržava ERP, HR, elektronsku trgovinu, analitiku, izveštavanje i više. Kao što je više od 250.000 korisnika iz segmenta malih i srednjih preduzeća već otkrilo, SAP ne možete nikad da prerastete – nezavisno od smera u kojem se vaše poslovanje razvija.

Istražite SAP portfolio prema svojim poslovnim potrebama

Upravljajte svojim poslovanjem i finansijama

Iskoristite prednosti koje nudi vrhunski ERP softver za mala i srednja preduzeća. Pojednostavite finansije, izveštavanje o troškovima, HR, nabavku i više od toga. 

Upravljajte korisničkim iskustvom

Obezbedite dosledno i smisleno korisničko iskustvo kroz sve kanale komunikacije. Unapredite prodaju, marketing i interakcije sa korisničkom službom i povežite procese u prodavnici sa procesima elektronske trgovine. 

Upravljajte zaposlenima i pružite im značajne mogućnosti

Pružite rast svojoj kompanije uz HR softver koji vam može pomoći da regrutujete i razvijate talente, automatizujete procese u vezi s radnom snagom, kreirate strategije za zaposlene, upravljate službenim putovanjima i ne samo to. 

Obezbedite uvid u celokupno poslovanje

Steknite uvid koji vam je potreban da biste donosili odluke na osnovu pravih informacija i efikasnije upravljali svojim malim ili srednjim preduzećem pomoću SAP analitike, biznis inteligencije i alata za izveštavanje. 

Pogledajte šta kažu naši korisnici

Pronađite SAP partnera

SAP partneri imaju ključnu ulogu u pružanju pomoći organizacijama svih veličina - u svim delatnostima - da transformišu i vode svoje poslovanje. Oni vam mogu pomoći da kupite, izgradite, implementirate, servisirate i održavate SAP rešenje koje najbolje ispunjava vaše jedinstvene zahteve. Pronađite pouzdanog stručnjaka sa kojim možete da sarađujete danas.

Istražite najaktuelnije teme za mala i srednja preduzeća

Previous

Blogovi stručnjaka iz oblasti malih i srednjih preduzeća

Video materijali

Next
Back to top