Skip to Content

SAP Cloud Computing

SAP Cloud je kompanija koja se zasniva na SAP HANA in-memory tehnologiji. Sa 110 miliona pretplatnika koji koriste Cloud i 41 vrhunski centar podataka širom sveta. Nudimo aplikacije u Cloud-u (SaaS) za sve delatnosti, platformu u Cloud-u (PaaS) koja je vodeća na tržištu i fleksibilnu infrastrukturu na zahtev (IaaS). Možete se osloniti na dokazanu bezbednost Cloud-a za kompanije i usluge hostinga – i izabrati Public, Private ili Hybrid Cloud okruženje.

Šta je Cloud Computing?

Ukratko, Cloud Computing omogućava korisnicima da pristupe podacima, aplikacijama i uslugama preko interneta. Cloud eliminiše potrebu za skupim hardverom, kao što su hard diskovi i serveri i daje korisnicima mogućnost da rade sa bilo koje lokacije. Preko 90% preduzeća već koriste tehnologiju u Cloud-u u Public, Private ili Hybrid Cloud okruženju. Glavne prednosti Cloud-a uključuju:

  • Fleksibilnost: povećavajte ili smanjujte kapacitete kako biste brzo ispunili svoje potrebe
  • Pristupačnost: plaćajte samo ono što koristite i smanjite troškove
  • Dostupnost: obezbedite pristup Cloud sistemu u svako doba, s bilo kog mesta i na bilo kom uređaju
  • Jednostavnost: oslobodite se od obaveza upravljanja serverima i ažuriranja softvera

Cloud usluge

Cloud Computing je podeljen na tri kategorije usluga širokog spektra: software-as-a-service (SaaS), platform-as-a-service (PaaS) i infrastructure-as-a-service (IaaS).

Šta je SaaS?

SaaS – software-as-a-service – predstavlja način za isporuku aplikacija preko interneta. Korisnici mogu da pristupe SaaS aplikacijama direktno iz web pretraživača, što znači da nema kupovine, instalacije, održavanja ili ažuriranja hardvera i softvera. Davalac SaaS usluga se brine o svemu – a korisnik uvek ima najnoviju verziju aplikacije.

Istražite naše SaaS proizvode:

Šta je PaaS?

Platform-as-a-service (PaaS) obezbeđuje platformu u Cloud-u i alate kako bi programeri mogli da kreiraju i distribuiraju aplikacije u Cloud-u. Korisnici pristupaju PaaS-u iz web pretraživača, tako da nema potrebe za kupovinom hardvera i softvera. Pomoću PaaS-a, programeri mogu da izaberu funkcije koje žele na bazi pretplate.

Saznajte o SAP Cloud Platform

Šta je IaaS?

Infrastructure-as-a-service (IaaS) omogućava kompanijama da „iznajme“ kompjuterske resurse kao što su serveri, mreže, skladište i operativni sistemi na bazi plaćanja po osnovu utroška (pay-per-use). Davaoci IaaS usluga hostuju infrastrukturu i obavljaju zadatke kao što su održavanje sistema i backup – tako da korisnici ne moraju da kupuju hardver niti da angažuju interno zaposlene stručnjake za njegovo održavanje.

Saznajte o SAP HANA Enterprise Cloud

Public, Private ili Hybrid Cloud?

Upoznajte tri tipa modela implementacije Cloud rešenja: Public, Private i Hybrid – i odlučite koji najviše odgovara vašem poslovanju.

Previous

Public Cloud

Public Cloud,pruža usluge korisnicima preko mreže koja je otvorena za javnu upotrebu. Public cloud nudi efikasnost i pristupačnost i često su predviđeni za više klijenata – što znači da davalac pruža uslugu u deljenom okruženju.

Private Cloud

Private Cloud, pruža usluge na privatnoj mreži koja je zaštićena. Možete da kreirate Private Cloud u okviru sopstvenog data centra – ili da se pretplatite na Cloud koji hostuje dobavljač. Private Cloud nudi najveći stepen bezbednosti i kontrole.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud, uključuje i on-premise i Cloud rešenja i nudi raznolikost, tako da možete da izaberete kojim aspektima vašeg poslovanja više odgovara Public, Private Cloud ili on-premise verzija.

Next

Pojednostavite integraciju Cloud i Hybrid Cloud rešenja

Scenariji Cloud integracije:

Integracija najboljih Cloud rešenja sa vašim SAP rešenjima pomaže da se vaša platforma pripremi za inovaciju i automatizaciju poslovnog procesa. Zahvaljujući sofisticiranim opcijama integracije i uključenoj integraciji kompanije SAP, možete da povežete svoj osnovni paket sa drugim SAP Cloud rešenjima i rešenjima treće strane.

Istražite definisane scenarije integracije najboljih rešenja za sledeće SAP proizvode:

Cloud pristup

Radimo zajedno sa pouzdanim partnerima kako bismo isporučili SAP rešenja u Private Cloud okruženju. Ovaj model pretplate po korisniku uključuje hardver, softver i podršku koju obezbeđuju naši partneri – kako bismo vam pomogli da ubrzate pristup i smanjite troškove.

Nebo je granica: Tehnologija SAP Cloud Computing

Postoji puno razloga da izaberete SAP Cloud. Saznajte više o poslovnim mrežama, saradnji i vrhunskoj IT bezbednosti.

Previous

Cloud povezivanje korisnika

Cloud alati za saradnju čine lakim virtuelne sastanke i deljenje informacija u realnom vremenu. Saznajte više o SAP Jam rešenjima – i pogledajte kako olakšavaju saradnju između zaposlenih, korisnika i partnera.

Cloud bezbednost:
korak napred

Kompanija SAP posvećuje bezrezervnu pažnju bezbednosti u Cloud-u. Saznajte kako ostajemo za korak ispred najnovijih izazova i ugrađujemo bezbednost u svaki nivo naše ponude u Cloud-u – kako bismo obezbedili bezbedno, a ipak izuzetno pristupačno okruženje.  

Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici...

SAP Cloud Digital Business Services

Sa više od 40 godina iskustva u radu sa najnaprednijim organizacijama na svetu i robusnog ekosistema partnera, SAP Digital Business Services rešenje može da vas usmerava na putu ka inovaciji i digitalnoj transformaciji, osiguravajući ključne poslovne procese.

Brzo i precizno implementirajte nove SAP tehnologije i aplikacije - bez obzira na to da li je scenario implementacije On-premise, Cloud i Hybrid verzija. U ovom slučaju je ključno posedovati stručnost za pretvaranje vaših poslovnih potreba u jasnu mapu za transformaciju vašeg IT sistema. Naše usluge su dizajnirane sa samim rešenjima, a naši stručnjaci koriste dokazane metodologije i jedinstveno iskustvo kako bi osigurali uspešnu implementaciju.

Previous

Smanjite neizvesnost i rizik uz pomoć zajednički dizajniranog softvera i usluga implementacije.

Uz pomoć SAP iskusnih stručnjaka ubrzajte implementaciju.

Osigurajte kritičnu integraciju i migraciju podataka između on-premise i Cloud verzije rešenja.

Next

Istražite najaktuelnije teme u vezi sa Cloud Computing

Previous
Next
Back to top