Skip to Content

SAP edukacija i sertifikacija svetske klase

Pružite mogućnosti svojim zaposlenima, od programera do prodavaca, – pomoću našeg paketa SAP kurseva za obuku i programa sertifikacije. Kreirajte sveobuhvatni plan obuke, izaberite mobilne ili onlajn kurseve ili kurseve uživo – i na kraju povećajte efikasnost u celokupnoj organizaciji. Naša obuka za korišćenje softvera uključuje SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects i drugo. 

Budite uspešni uz SAP Education

Niko ne poznaje SAP bolje od nas. I niko drugi nema sisteme i iskustvo u obuci koji bi vam efikasnije pomogli da ga naučite. Bez obzira na to u kojoj zemlji se nalazite, SAP vam nudi najnoviju i najprecizniju SAP obuku.
 

openSAP onlajn kursevi

Saznajte više o SAP inovacijama i sami izaberite mesto, vreme i način edukacije – besplatno – pomoću platforme openSAP. Ova inovativna platforma za masovne, otvorene, onlajn kurseve za preduzeća nudi fleksibilno, zabavno i zanimljivo iskustvo učenja sa elementima igre kako biste napravili prve korake u učenju SAP-a.

SAP Learning Hub

Obezbedite trenutni pristup širokom sektru sadržaja učenja – pomoću Cloud rešenja SAP Learning Hub. Dodajte SAP Live Access da biste izvršili dodele časova, pripremili se za odnose s korisnicima ili jednostavno da eksperimentišete sa aktivnim i potpuno konfigurisanim SAP sistemima za obuku.

Saradnja sa univerzitetima

Program SAP University Alliances predstavlja studentima najnovije SAP poslovne tehnologije – pružajući im podršku za rad u 21. veku. Više od 3100 univerziteta u 106 zemalja učestvuje u ovom programu. 

SAP edukaciona mreža za digitalnu tranformaciju

SAP edukaciona mreža za digitalnu transformaciju vam pomaže da steknete neophodne veštine kako bi ostvarili vašu poslovnu viziju. 
 
 

Izgradite vrednost kroz učenje

Obezbedite uspešnost svojih inicijativa obuke za korišćenje tehnologije – pomoću rešenja za učenje i konsultantskih usluga od SAP stručnjaka za edukaciju.

SAP Learning Hub

Učite bilo kada! SAP Cloud Learning Hub interaktivne učionice i veliki izbor sadržaja za učenje čine idealan način za učenje SAP-a. 

SAP Enable Now

Jednostavno kreirajte i implementirajte korisničku pomoć zavisnu od konteksta, dokumentaciju transakcija, simulacije obuke, skriptove za testiranje i materijale za elektronsko učenje.

SAP User Experience Management kompanije KNOA

Softver za upravljanje korisničkim iskustvom kompanije SAP obezbeđuje korisne informacije o načinu za unapređenje efikasnosti softvera i njegovih korisnika.

SAP Assessment Management kompanije Questionmark

Kreirajte i predstavite ankete, kvizove, testove i veoma važne ispite i jednostavno kreirajte izveštaj o rezultatima pomoću SAP alata za kreiranje testova i procenu talenata.

SAP SuccessFactors Learning

Isporučite i procenite učenje u preduzeću i upravljajte njime iz oblaka. Naš sistem upravljanja učenjem sledeće generacije čini taj proces jednostavnim, intuitivnim i mobilnim. 

SAP Enterprise Learning

Unapredite produktivnost pomoću SAP Enterprise Learning Management rešenja. Obezbedite obuku koja je usklađena sa strategijom preduzeća u bilo kom okruženju.

SAP Knowledge Acceleration

Pomozite zaposlenima da brže nauče SAP – uz SAP Knowledge Acceleration, našu aplikaciju za obuku za korišćenje poslovnog softvera koja se može konfigurisati.

SAP Productivity Pak kompanije ANCILE

SAP softver za produktivnost korisnika pomaže vam da razvijete visokokvalitetnu obuku krajnjih korisnika u cilju povećanja efikasnosti korisnika, kao i vrednosti vaših poslovnih rešenja. 

Konsultantske usluge u vezi sa edukacijom

Uspešno realizujte proces obuke za korišćenje softverskog rešenja uz podršku usluga SAP Education Consulting Naši stručnjaci će proceniti vaše potrebe za edukacijom, predložiti strateški plan obuke, obezbediti podršku i još toga. 

Steknite konkurentnu prednost uz pomoć


SAP sertifikacije

Prednosti SAP sertifikacije

SAP sertifikati za obuku su globalno priznati i pokazuju da ste usavršili svoje veštine kroz vredno učenje i praktično iskustvo u oblasti koju ste izabrali. Nudimo programe sertifikacije po oblasti fokusa i nivou veština, bez obzira na to da li ste SAP partner, korisnik ili krajnji korisnik.
Možemo da vam pomognemo da brzo započnete SAP sertifikaciju koju ste izabrali. U nastavku možete naći sve informacije koje su vam potrebne da biste počeli - od nivoa sertifikacije i oblasti fokusa do pripreme ispita i najčešćih pitanja.
Previous

Više o SAP sertifikaciji

Priprema za ispit

Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici…

SAPPHIRE NOW + ASUG godišnja konferencija

Pridružite nam se od 16. do 18. maja i učestvujte u razmeni informacija, diskusijama i edukaciji o najnovijim i najinovativnijim rešenjima kompanije SAP.

Istražite najvažnije teme u SAP obuci i sertifikaciji

Previous
Blogovi
Pitanja
Next
Back to top