Idi na sadržaj

Obuka i osposobljavanje za inteligentno preduzeće

Izuzetna obuka je podjednako važna kao izuzetna tehnologija. SAP softver je osmišljen da obezbeđuje transformativne poslovne rezultate. Da biste zaista iskoristili ovaj potencijal, istražite opcije za sticanje kompletnog znanja i veština pomoću ponuda za obuku i osposobljavanje kompanije SAP.

Istražite našu ponudu

Kontinuirano učenje u 5 koraka

Obezbedite smernice o novim implementacijama, kao i obuku za nove korisnike i nadogradnju veština za postojeće aplikacije uz pomoć našeg okvira od pet koraka.

Registrujete se za kurs

Pregledajte našu internet prodavnicu da biste saznali više o dostupnosti kursa, lokacijama obuke koje su vam najbliže, kodove kursa ili se fokusirajte na određeni program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Obezbedite trenutni pristup širokom spektru materijala za učenje kompanije SAP i internet učionicama uz mnoštvo opcija koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama. 

Steknite sertifikat za SAP

Potvrdite svoju stručnost i ispunjavajte zahteve za nove uloge i odgovornosti tako što ćete završiti proces sertifikacije za SAP. 

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja sa elementima igre i prođite obuku na mestu, u vreme i na način po vašoj želji – besplatno – uz pomoć platforme openSAP. 

Koja količina obuke je dovoljna?

Steknite razumevanje pogodnosti koje organizacije dobijaju od dobro obučenih zaposlenih koji implementiraju, održavaju i koriste poslovnu tehnologiju za obavljanje svojih svakodnevnih zadataka.

Softver za učenje i razvoj

Uspostavite kulture kontinuiranog učenja uz pomoć rešenja koja pružaju smernice, omogućavaju e-učenja i obezbeđuju profesionalni razvoj.

SAP Enable Now

Zaposlenima koji koriste rešenja kompanije SAP obezbedite pristup poslovnoj obuci koja im je potrebna – na svakom mestu i u svako vreme. Pojednostavite kreiranje dokumentacije transakcije, simulacija obuke, probnih skripti i materijala za e-učenje na radnom mestu. 

SAP User Experience Management kompanije Knoa

Prikupljajte podatke u realnom vremenu kako biste identifikovali gde tačno postoje problemi i biste primenili najefektivnije rešenje.

Usluge konsaltinga u edukaciji

Brže ostvarujte ciljeve obuke uz pomoć stručnjaka koji procenjuju vaše obrazovne potrebe, sačinjavaju strateški plan obuke i pružaju direktnu pomoć.

Dodatni resursi

Learning Journey

Optimizujte svoje učenje pomoću interaktivnog vodiča Learning Journey koji prikazuje preporučeni put ka potpunoj kompetentnosti na temu SAP inovacija. 

Nađite lokalne partnere za SAP Education

Pretražujte više od 200 registrovanih partnera za SAP Education koji vam mogu pomoći da razumete svoje jedinstvene potrebe za obukom i razvijete prilagođeni plan obuke.

SAP University Alliances

Pridružite se globalnoj mreži obrazovnih ustanova i koristite procese za učenje o rešenjima kompanije SAP kako biste pomogli studentima da steknu veštine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP Next-Gen

Pristupite ambicioznoj zajednici koja omogućava kompanijama, partnerima i univerzitetima da se povezuju i uvode inovacije. 

Pogledajte na koji način korisnici ostvaruju uspeh uz SAP rešenja

Pomozite konsultantima da zadrže korak s najnovijim tehnologijama

Saznajte na koji način ROFF obezbeđuje da njeni konsultanti budu u toku sa zahtevima koji se menjaju.

Zajednica SAP treninga i obuke

Blogovi o obuci

SAP Learning Hub

Nazad na vrh