Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Istražite SAP obuku i sertifikaciju

Besplatna SAP obuka

Saznajte više o SAP inovacijama i sami izaberite mesto, vreme i način edukacije – besplatno – pomoću platforme openSAP. Ova inovativna platforma za masovne, otvorene, onlajn kurseve za preduzeća nudi fleksibilno, zabavno i zanimljivo iskustvo učenja sa elementima igre kako biste napravili prve korake u učenju SAP-a.

SAP Learning Hub

Obezbedite trenutni pristup širokom spektru SAP sadržaja za učenje i online učionicama – pomoću cloud rešenja SAP Learning Hub. Uz SAP Live Access možete uraditi dodelu časova za obuku, pripremiti se za odnose sa korisnicima ili jednostavno eksperimentisati sa aktivnim i potpuno konfigurisanim SAP sistemima za obuku.

Direktorijum SAP edukacije i kurseva

Obezbedite svojim SAP krajnjim korisnicima SAP kurseve za obuku za rešenja SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, rešenja SAP BusinessObjects i još toga. Kreirajte sveobuhvatni plan obuke, izaberite mobilne ili onlajn kurseve ili kurseve uživo i povećajte efikasnost u organizaciji.

SAP sertifikacija

Dokažite svoju stručnost i iskustvo pomoću SAP rešenja i pokažite da ispunjavate zahteve za nove pozicije i odgovornosti u organizaciji ostvarivanjem SAP sertifikacija. Bez obzira na to da li želite da usavršite svoje SAP veštine ili povećate nivo znanja, imamo opciju sertifikacije koja vam odgovara.
Niko ne poznaje SAP bolje od nas. I niko drugi nema sisteme i iskustvo u obuci koji bi vam efikasnije pomogli da ga naučite. Bez obzira na to u kojoj zemlji se nalazite, SAP vam nudi najnoviju i najprecizniju SAP obuku.
 

Istražite najvažnije teme u SAP obuci i sertifikaciji

Prethodno
Blogovi
Pitanja
Sledeće

Saradnja sa univerzitetima

SAP University Alliances obezbeđuje globalnu mrežu obrazovnih ustanova za integraciju resursa za učenje na SAP Leonardo i drugim SAP rešenjima kako bi unapredio način na koji fakultet priprema narednu generaciju uz znanje i veštine za digitalnu budućnost. 

Izgradite vrednost kroz učenje

Obezbedite uspešnost svojih inicijativa obuke za korišćenje tehnologije – pomoću rešenja za učenje i konsultantskih usluga od SAP stručnjaka za edukaciju.

SAP Learning Hub

Učite bilo kada! SAP Cloud Learning Hub interaktivne učionice i veliki izbor sadržaja za učenje čine idealan način za učenje SAP-a. 

SAP Enable Now

Jednostavno kreirajte i implementirajte korisničku pomoć zavisnu od konteksta, dokumentaciju transakcija, simulacije obuke, skriptove za testiranje i materijale za elektronsko učenje.

SAP User Experience Management kompanije KNOA

Softver za upravljanje korisničkim iskustvom kompanije SAP obezbeđuje korisne informacije o načinu za unapređenje efikasnosti softvera i njegovih korisnika.

SAP Assessment Management kompanije Questionmark

Kreirajte i predstavite ankete, kvizove, testove i veoma važne ispite i jednostavno kreirajte izveštaj o rezultatima pomoću SAP alata za kreiranje testova i procenu talenata.

SAP SuccessFactors Learning

Isporučite i procenite učenje u preduzeću i upravljajte njime iz oblaka. Naš sistem upravljanja učenjem sledeće generacije čini taj proces jednostavnim, intuitivnim i mobilnim. 

SAP Enterprise Learning

Unapredite produktivnost pomoću SAP Enterprise Learning Management rešenja. Obezbedite obuku koja je usklađena sa strategijom preduzeća u bilo kom okruženju.

SAP Knowledge Acceleration

Pomozite zaposlenima da brže nauče SAP – uz SAP Knowledge Acceleration, našu aplikaciju za obuku za korišćenje poslovnog softvera koja se može konfigurisati.

Konsultantske usluge u vezi sa edukacijom

Uspešno realizujte proces obuke za korišćenje softverskog rešenja uz podršku usluga SAP Education Consulting Naši stručnjaci će proceniti vaše potrebe za edukacijom, predložiti strateški plan obuke, obezbediti podršku i još toga. 

Pogledajte šta kažu naši korisnici…

Kontaktirajte nas

Prethodno

SAP Education na Facebook-u

Sledeće
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Nazad na vrh