Idi na sadržaj
Fotografija žene koja pohađa kurs obuke o softveru SAP na svom tabletu

Obuka i sertifikacija

Obuka i osposobljavanje za inteligentno preduzeće

Izuzetna obuka je podjednako važna kao izuzetna tehnologija. SAP softver je osmišljen da obezbeđuje transformativne poslovne rezultate. Da biste zaista iskoristili ovaj potencijal, istražite opcije za sticanje kompletnog znanja i veština pomoću ponuda za obuku i osposobljavanje kompanije SAP.

Koje su koristi od SAP obuke?

Ostvarivanje transformativnih poslovnih ishoda

Poboljšajte poslovni učinak, postignite izvanredne rezultate i optimizujte svoje inteligentno preduzeće uz vešto korišćenje SAP rešenja koja podržavaju svaku ulogu na svakom nivou.

Osnaživanje inovacija

Omogućava vašem preduzeću da uvek bude ispred konkurencije stvaranjem kulture neprekidnog učenja, održavanjem koraka sa tehnološkim napretkom i bržim inoviranjem uz jedinu obuku koju je stvorio SAP za SAP rešenja.

Omogućavanje ličnog uspeha

Ostvarite KPI i poboljšajte korisničko iskustvo omogućavanjem novih, efikasnijih načina rada. Podstaknite usvajanje SAP softvera i produktivnost uz najbolju SAP obuku u klasi koja je dostupna putem Interneta, na licu mesta, virtuelno i u toku posla.

Programeri, ovo je za vas – započnite novo iskustvo učenja uz SAP Učenje

SAP je pokrenuo potpuno novu lokaciju SAP Učenje kako bi pomogao da se smanji jaz u veštinama programera tako što će dopreti do ljudi tamo gde i kako oni najbolje uče.

Sa svojim jednostavnim, intuitivnim dizajnom, nova veb lokacija isporučuje pravi sadržaj u pravo vreme SAP programerima na svim nivoima, omogućavajući širokom spektru korisnika da kreiraju rešenja koja povećavaju produktivnost, zadržavanje zaposlenih i zadovoljstvo kupaca.

Istražite našu ponudu

Registrujete se za kurs

Pregledajte našu internet prodavnicu da biste saznali više o dostupnosti kursa, lokacijama obuke koje su vam najbliže, kodove kursa ili se fokusirajte na određeni program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Obezbedite trenutni pristup širokom spektru materijala za učenje kompanije SAP i internet učionicama uz mnoštvo opcija koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama. 

Steknite sertifikat za SAP

Potvrdite svoju stručnost i ispunjavajte zahteve za nove uloge i odgovornosti tako što ćete završiti proces sertifikacije za SAP. 

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja sa elementima igre i prođite obuku na mestu, u vreme i na način po vašoj želji – besplatno – uz pomoć platforme openSAP. 

Softver za učenje i razvoj

Uspostavite kulture kontinuiranog učenja uz pomoć rešenja koja pružaju smernice, omogućavaju e-učenja i obezbeđuju profesionalni razvoj.

SAP Enable Now

Zaposlenima koji koriste rešenja kompanije SAP obezbedite pristup poslovnoj obuci koja im je potrebna – na svakom mestu i u svako vreme. Pojednostavite kreiranje dokumentacije transakcije, simulacija obuke, probnih skripti i materijala za e-učenje na radnom mestu. 

SAP User Experience Management kompanije Knoa

Prikupljajte podatke u realnom vremenu kako biste identifikovali gde tačno postoje problemi i biste primenili najefektivnije rešenje.

Pogledajte na koji način korisnici ostvaruju uspeh uz SAP rešenja

Pomozite konsultantima da zadrže korak s najnovijim tehnologijama

Saznajte na koji način ROFF obezbeđuje da njeni konsultanti budu u toku sa zahtevima koji se menjaju.

Zajednica SAP treninga i obuke

Dodatni resursi

Vodiči za programere

Pronađite stotine vodiča za 45 oblasti proizvoda sa postupnim uputstvima za pravljenje aplikacija i učenje o mogućnostima proizvoda i alata koje nudimo.

Vebinari o mapi puta proizvoda

Poslušajte o najnovijim mapama puta SAP proizvoda i industrije i dobićete odgovore na vaša pitanja u sesijama uživo koje vode stručnjaci.

SAP Portal za podršku

Posetite SAP Portal za podršku i SAP ONE platformu za lansiranje podrške da biste pretražili našu bazu znanja, pronašli rešenja za probleme i prijavili incidente.

Srodni programi

SAP Univerzitetska udruženja

Pristupite globalnoj mreži edukativnih ustanova i resursa znanja za SAP rešenja kako biste pomogli studentima da steknu veštine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP Next-Gen

Pridružite se zajednici vođenoj svrhom koja omogućava kompanijama, partnerima i univerzitetima da se povežu i inoviraju ciljevima povezanim sa Globalnim ciljevima Ujedinjenih Nacija.

SAP Mladi mislioci

Omogućite mladima da koriste alate digitalnog doba i istražuju načine na koje mogu da obliku svet sutrašnjice uz program SAP Mladi mislioci.

Nazad na vrh