Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Obuka i sertifikacija

Obuka i osposobljavanje za inteligentno preduzeće

Previous Next

Izuzetna obuka je podjednako važna kao izuzetna tehnologija. SAP softver je osmišljen da obezbeđuje transformativne poslovne rezultate. Da biste zaista iskoristili ovaj potencijal, istražite opcije za sticanje kompletnog znanja i veština pomoću ponuda za obuku i osposobljavanje kompanije SAP.

Istražite našu ponudu

Previous Next

Kontinuirano učenje u 5 koraka

Obezbedite smernice o novim implementacijama, kao i obuku za nove korisnike i nadogradnju veština za postojeće aplikacije uz pomoć našeg okvira od pet koraka.

Registrujete se za kurs

Pregledajte našu internet prodavnicu da biste saznali više o dostupnosti kursa, lokacijama obuke koje su vam najbliže, kodove kursa ili se fokusirajte na određeni program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Obezbedite trenutni pristup širokom spektru materijala za učenje kompanije SAP i internet učionicama uz mnoštvo opcija koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama. 

Steknite sertifikat za SAP

Potvrdite svoju stručnost i ispunjavajte zahteve za nove uloge i odgovornosti tako što ćete završiti proces sertifikacije za SAP. 

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja sa elementima igre i prođite obuku na mestu, u vreme i na način po vašoj želji – besplatno – uz pomoć platforme openSAP. 

Koja količina obuke je dovoljna?

Usluge konsaltinga u edukaciji

Previous Next

Brže ostvarujte ciljeve obuke uz pomoć stručnjaka koji procenjuju vaše obrazovne potrebe, sačinjavaju strateški plan obuke i pružaju direktnu pomoć.

Dodatni resursi

Previous Next

Learning Journey

Optimizujte svoje učenje pomoću interaktivnog vodiča Learning Journey koji prikazuje preporučeni put ka potpunoj kompetentnosti na temu SAP inovacija. 

Nađite lokalne partnere za SAP Education

Pretražujte više od 200 registrovanih partnera za SAP Education koji vam mogu pomoći da razumete svoje jedinstvene potrebe za obukom i razvijete prilagođeni plan obuke.

SAP University Alliances

Pridružite se globalnoj mreži obrazovnih ustanova i koristite procese za učenje o rešenjima kompanije SAP kako biste pomogli studentima da steknu veštine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP Next-Gen

Pristupite ambicioznoj zajednici koja omogućava kompanijama, partnerima i univerzitetima da se povezuju i uvode inovacije. 

Nazad na vrh