Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

SAP Podrška

Uspostavite maksimalne performanse svojih sistema – i obezbedite dodatnu vrednost od vašeg novog i postojećeg SAP softvera – pomoću podrške kompanije SAP. Nudimo široki spektar usluga podrške, uključujući dugoročne planove, integrisane timove, podršku za tehnologiju na daljinu, samouslužni portal i još mnogo toga. Naši stručnjaci mogu da pomognu oko svakog pitanja, od SAP implementacije i održavanja do poboljšanja sistema i strategija inovacije. 
Prethodno

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care nudi personalizovanu podršku. Zahvaljujući ovom planu, SAP stručnjak radi zajedno sa vama na unapređenju internog znanja o proizvodu, poboljšanju kvaliteta reklamacija i održavanju maksimalnih performansi vašeg sistema. 

SAP Enterprise podrška

Bez obzira na način na koji implementirate IT sistem – on-premise, Cloud ili u Hybrid scenariju – SAP Enterprise Support vam nudi proaktivnu, podršku na daljinu od prvog dana. Ovaj plan pokriva celokupan životni ciklus rešenja. 
Sledeće
Posetite SAP Support Portal i SAP ONE Support Launchpad – mesto gde SAP korisnici i partneri mogu da pretražuju SAP bazu znanja, pronađu rešenja za poteškoće, prijave problem i slično.

Pronađite rešenja

Pretražite našu bazu znanja i pronađite odgovore na pitanja o SAP proizvodima. 

Obratite se podršci

Prijavite problem podršci ukoliko niste uspeli da pronađete rešenje problema online. 

Preuzmite softver

Posetite SAP Software Download Center – za preuzimanje i naručivanje SAP softvera. 

Upravljajte odnosima sa korisnicima

Da li ste administrator? Koristite naš samouslužni alat kako biste upravljali pristupom s-user-a za aplikacije u vašoj kompaniji. 
image
Budite u toku uz pomoć aplikacije WhatsApp. Primite ažuriranja za SAP Product Support na svom mobilnom uređaju. 

SAP Digital Business Services

Digitalna transformacija je svuda oko nas – i preduzeća moraju da se prilagode ovoj novoj tržišnoj realnosti ili rizikuju da se nađu u zaostatku. Otkrijte na koji način organizacija SAP Digital Business Services može da vam obezbedi podršku tokom svake faze na putu transformacije, od strategije do implementacije tehnologije i dalje.  

SAP Solution Manager

Jednostavno uskladite SAP sa drugim softverskim rešenjima – pomoću SAP Solution Manager rešenja. Zasnovano na SAP Enterprise Support ugovoru, ovo rešenje uključuje sve procese, alate i usluge koje su vam potrebne za pružanje podrške vašem IT sistemu, kako sada tako i u budućnosti. Najnovija verzija, 7.2, takođe može da vam pomogne da povećate vrednost digitalizacije koju obezbeđuje SAP S/4HANA. 

Nazad na vrh