Skip to Content

Obavljajte prodaju bilo kada i bilo gde, pomoću naših naprednih CRM rešenja za prodaju

Izađite iz okvira tradicionalnog CRM-a, iskoristite mogućnosti naprednog izveštavanja i angažovanja, kao i osnovne funkcije automatizacije u prodaji. Obezbedite zaposlenima prednost koja im je potrebna kako bi povećali produktivnost i učinak u prodaji.Omogućite im da steknu uvid koji im je potreban za donošenje brzih poslovnih odluka, kao i sveobuhvatan pregled korisnika. Vaš tim prodaje će biti u mogućnosti da prodaje na svakom mestu - u kancelariji, na putu, i kada nisu onlline.

Cloud rešenja za prodaju koja rade na način koji vam odgovara

Pogledajte video da biste saznali kako rešenje SAP Hybris Cloud for Sales može da vam pomogne u prodaji, kao i da sklopite više poslova sa bilo kog mesta – i na bilo kom uređaju.

Previous

Prodaja

Kao prodavac, morate da donosite važne odluke svaki dan – odluke koje utiču na vaš tim, korisnike i porodicu. Otkrijte softver za prodaju koji vam pomaže da donosite prave odluke.

Ostvarite prodaju sa bilo kog mesta

Gde je vaša kancelarija? Uz rešenje SAP Hybris Cloud for Sales, nalazi se tamo gde ste vi. Aplikacija obezbeđuje uvid i agilnost na bilo kom uređaju – tako da možete da radite i sarađujete sa bilo kog mesta.

Saradnja

U prodaji niko ne može sam da ostvari uspeh. Vi radite sa timom – od prodavca proizvoda do pravnika – kako biste postigli više i ostvarili poslovni uspeh. Izaberite softver za prodaju prilagođen vašem timu.

Ostvarite poslovni uspeh

Posao u prodaji se ne završava nakon potpisivanja ugovora Izaberite aplikaciju za prodaju koja eliminiše administrativni rad – kako biste mogli da provedete više vremena u proslavljanju svog uspeha.

Next

Istražite SAP CRM rešenja koja izlaze iz okvira prodaje 

Previous

Sedam strategija za uspešniju prodaju

Idejni lideri i analitičari se slažu da se prodaja promenila, a da biste vi i vaš tim bili uspešniji u poslovanju potrebno je da izađete iz okvira jučerašnjeg CRM-a. Vreme je da se angažujete i pobeđujete tokom čitavog puta koji prelazi vaš korisnik pri kupovini.

Da li vaš tim prodaje može da se takmiči?

Organizacije koje prate faze potencijalnih kupaca i statuse u realnom vremenu pridobijaju 26% više kvalifikovanih potencijalnih klijenata u prodaji na godišnjem nivou.* Kakvo je stanje u vezi sa tim u vašem preduzeću?

Next

Da li vodite relevantne razgovore u odgovarajuće vreme?

Učestvujte u našoj online anketi kako biste procenili učinak angažovanja korisnika u svakoj fazi puta koji prelazi. Preuzmite svoj personalizovani izveštaj sa rezultatima i preporukama.

Pogledajte šta kažu naši korisnici

Ostvarite prodaju bilo kad , bilo gde - besplatna probna verzija

Potrebno vam je rešenje SAP Hybris Cloud for Sales kako biste ostvarili prodaju na svakom mestu. Počnite već danas sa SAP Digital CRM rešenjem dizajniranim za manje timove u prodaji, ali sa velikim brojem mogućnosti koje ima i naša enterprise verzija, SAP Hybris Cloud for Sales.  Budite spremni za nekoliko minuta i isprobajte neke od naših enterprise funkcija prodaje besplatno tokom 30 dana. Počnite već danas i recite nam šta mislite o tome!

Previous

Istražite mogućnosti prodaje

Obezbedite uvid u mogućnosti prodaje, ispratite nove trendove i strategije – u ovom izveštaju iz istraživanja baziranom na mišljenjima dobijenim od 1220 globalnih poslovnih kupaca. Shvatite promenljivu dinamiku kupca i prodavca i saznajte kako da ostvarite još veću prodaju.

Pet glavnih strategija maloprodaje u 2015. godini

Saznajte na koji način da odnesete pobedu na rafovima pomoću pet ključnih strategija maloprodaje. Izveštaj istraživanja koje je sprovela kompanija EKN objašnjava zašto i kako da implementirate strategije – i pokazuje kako proizvođači koriste njihove prednosti.

Ostvarite prodaju

Saznajte više o rešenju SAP Hybris Cloud for Sales – kao i na koji način ovo rešenje može da vam pomogne da se uhvatite u koštac sa izazovima u prodaji. Uz bolje razumevanje korisnika, uključujući njihove jedinstvene izazove, industrije i poslovne ciljeve.  

Next

Povećanje efikasnost prodaje u realnom vremenu

Pročitajte ovaj IDC izveštaj kako biste saznali o najnovijim tržišnim trendovima – i otkrijte kako možete da primenite nove strategije i moderna rešenja da biste povećali efikasnost prodaje u realnom vremenu, mobilnosti i društvenog poslovanja.

Istražite najaktuelnije teme o prodaji i angažovanju korisnika

Previous

Budućnost prodaje i angažovanja korisnika

Ne propuste najnovije trendove, uvide i evoluciju u elektronskoj trgovini i angažovanju korisnika. 

Saradnja u prodaji + uvid u korisnike = uspeh

Korišćenje svih informacija o korisnicima je jedini način za uspeh u današnjem svetu B2B prodaje. Uz funkcionalne alate sve to postaje lakše..

Da li vašu ciljnu grupu zaista zanima digitalni marketing?

Moguće da i 77 miliona očiju posmatra vaš sadržaj, ali da li ga zaista i vide? Da li vaše marketinške poruke zaista dopiru do željene publike?

Next

Malo preduzeće ne mora da podrazumeva malu prodaju

Povećajte prodaju pomoću rešenja SAP Anywhere, paketa elektronske trgovine posebno kreiranog za mala preduzeća. Obezbedite svojim zaposlenima alate za predviđanje prodaje, digitalne prodaje i CRM-a koji im pomažu da prodaju više i brže – bez obzira na to gde se nalaze.
Back to top