Skip to Content

Budite prisutni pomoću naših rešenja za digitalni marketing

Unapredite angažovanje klijenata tokom prodajnog ciklusa – pomoću novog i inovativnog digitalnog marketinškog softvera kompanije SAP. Naša on-premise i Cloud rešenja podržavaju sve vrste digitalnog marketinga, Omogućavajući da shvatite nameru svakog korisnika u realnom vremenu i obezbedite personalizovana i relevantna iskustva kroz sve kanale interakcije.

Pročitajte rezime rešenja

Pogledajte video materijale i


istražite SAP Cloud marketing

Previous

Besplatna verzija: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Isprobajte SAP S/4HANA Marketing Cloud rešenje – besplatno tokom 30 dana. Istražite nove digitalne marketinške mogućnosti koje vam olakšavaju da steknete kompletne uvide, uspostavite odnos s korisnicima, izgradite lojalnost brendu i kreirate uspešne kampanje.

Testirajte svoju strategiju personalizacije

Kada je u pitanju personalizacija marketinga, na koji način se vaša organizacija poredi s konkurencijom? Odgovorite na četiri jednostavna pitanja da biste saznali – i dobićete preporuke koje će vam pomoći da se nađete ispred konkurencije.

Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici...

Da li možete da pružite personalizovano iskustvo korisniku?

Učestvujte u našoj onlajn anketi i saznajte učinak aktivnosti u angažovanju korisnika u svakoj fazi puta koji prelazi. Preuzmite svoj personalizovani izveštaj sa rezultatima i preporukama.

Previous

Imperativ kontekstualnog marketinga

Prema novom istraživanju kompanije Forrester, postoji jaz između očekivanja korisnika u pogledu personalizacije i onoga što prodavci zaista obezbeđuju. Saznajte kako upravljanje podacima, uvidi u korisnike u realnom vremenu i integracija softvera mogu da premoste taj jaz.

Izazovi kontekstualnog marketinga 

Kontekstualni marketing obećava da će obezbediti detaljnije razumevanje korisnika i relevantnije slanje poruka, ali takođe donosi i nove izazove i rizike. Ovaj izveštaj od kompanije EIU ispituje prepreke uključene u planiranje i vršenje marketinških kampanja „u trenutku“. 

Lider među rešenjima za upravljanje marketinškim resursima

Još jednu godinu uzastopno, analitičari kompanije Gartner su pozicionirali SAP u kvadrant Lidera za upravljanje resursima marketinga (MRM). Ovo rangiranje se zasniva na širokom spektru marketinških rešenja, rastu, prednosti na tržištu i viziji. Pogledajte izveštaj za detaljnije informacije.

Next

Najbolja rešenja za prevazilaženje očekivanja

Koliko dobro marketinške platforme obezbeđuju neometana, individualizovana iskustva koja su korisnici već navikli da očekuju? Saznajte u ovom novom izveštaju iz istraživanja mreže CMO Council.

Digitalni marketing za malo preduzeće

Kreirajte personalizovane kampanje zbog kojih se korisnici iznova vraćaju – pomoću rešenja SAP Anywhere. Pogledajte na koji način ovaj softverski paket za mala preduzeća može da vam pomogne da uspostavite kontakt s korisnicima i prodajete u svojoj prodavnici, putem veb stranice za elektronsku trgovinu i na digitalnim tržištima.

Iz ugla stručnjaka za marketing

Previous

Budućnost prodaje i angažovanja korisnika

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u marketingu, istražite inteligentne kampanje, iz stvarnog sveta – i dođite do uvida
u budućnost angažovanja klijenata i trgovine.

SAP Hybris Marketing ekosistem: pridružite se razgovoru

Imate pitanja u vezi sa SAP Hybris Marketing rešenjima? Pronađite odgovore u ovim video zapisima, blogovima, pregledima proizvoda i drugim resursima ekosistema.

Nemojte ostati zarobljeni u nemogućoj marketinškoj strategiji

Šta je odličan primer za nemoguć marketing? Kontinuirano slanje masovne ponude bez ikakve personalizacije i uz to očekivanje konverzije.

Next

Šta je digitalni marketinški softver?

Digitalni marketinški softver se koristi za privlačenje korisnika, uspostavljanje odnosa s njima i njihovu konverziju, na elektronskim uređajima – kompjuterima, tabletima i mobilnim uređajima. Ovaj softver pomaže kompanijama da koriste kanale kao što su marketing sadržaja, marketing putem e-pošte, društveni mediji, SEO i reklamiranje onlajn da se povežu s pravim korisnicima u pravo vreme. Softver omogućava korisnicima da kreiraju i pokreću omni-kanalne marketinške kampanje i da ih nadziru u realnom vremenu, kao i da u hodu prilagode njihov tok. U 2016, praktično sve marketinške strategije imaju bar neke digitalne elemente – a digitalni marketinški softver može da vam pomogne da upravljate njima.

Back to top