Skip to Content

Upravljajte radom pomoću našeg HCM softvera

Pružite mogućnosti svojim talentima – pomoću softvera za upravljanje ljudskim potencijalom (HCM) iz rešenja SAP SuccessFactors. Cloud rešenje za upravljanje ljudskim resursima, podržava potrebe zaposlenih bez obzira na njihove godine, kao ni na vrstu ugovora. Takođe, koristite alate za saradnju, zapošljavanje, planiranje radne snage, obračun plata i drugo. Održavajte kulturu kontinuiranog učenja i profesionalnog razvoja za bolje poslovne rezultate.

Saznajte više

Istražite SAP HCM rešenja

Previous

Ključne mogućnosti paketa Cloud HCM rešenja. 

Saznajte zašto nezavisna analitička kompanija Gartner ocenjuje SAP SuccessFactors najvišim ocenama za velike globalne organizacije i srednje organizacije sa sedištem u Evropi.

Najbolja HCM praksa

Organizacije sa nižom stopom fluktuacije zaposlenih postižu u proseku 66,1%* veći prihod po zaposlenom. Kakva je situacija u vašoj kompaniji?

Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici

7 ključnih koraka do ravnopravnog radnog mesta

Pogledajte na koji način SAP SuccessFactors rešenja mogu da pomognu organizacijama da upotpune raznolikost, inkluziju i polnu jednakost na radnom mestu.

Ponovno kreiranje HR procesa: Ključ uspeha je u zaposlenima

Šta je upravljanje ljudskim resursima (HRM) – i zašto je važno? Pregledajte odgovore od rukovodilaca, analitičara i korisnika – i pronađite nove načine za angažovanje, motivaciju, negovanje i nagrađivanje vrhunskih talenata.
Previous

Iskoristite prednosti našeg ekosistema za korisnike

Već ste korisnik SAP softvera za upravljanje ljudskim potencijalom? Pridružite se našem SAP SuccessFactors ekosistemu sa više od 300.000 korisnika, stručnjaka za proizvod i lidera u oblasti. Pronađite strategije, savete i rešenja da biste ubrzali svoj uspeh u Cloud-u.

SAP kao IDC MarketScape lider

Pročitajte izveštaj kompanije IDC MarketScape da biste istražili rešenja za upravljanje ljudskim potencijalom i dobavljače – i saznali zašto je rešenje SAP SuccessFactors lider sedmu uzastopnu godinu.

Video: Firing Line i Bill Kutik™

Iz ugla posmatranja vodećih stručnjaka za upravljanje ljudskim resursima, uključujući rukovodioce, analitičare i dobavljače. Video intervju u HD rezoluciji ažurira se svakog meseca i pokriva teme kao što su upravljanje kadrovima, automatizovana HR rešenja, zapošljavanja i drugo.

Next

Na koji način se jako liderstvo isplati u digitalnoj ekonomiji

Steknite uvid o tome na šta organizacije treba da se fokusiraju da bi bile efikasni lideri u svetu digitalnog poslovanja. Pročitajte studiju Leaders 2020, koju je objavila kompanija Oxford Economics.

Previous

Upravljanje naknadama zaposlenih

Današnja globalna preduzeća treba da se prilagode različitim zemljama i valutama i da se pridržavaju lokalnih zakona o radu i lokalnih običaja. Saznajte na koji način SAP SuccessFactors Compensation rešenje može da pomogne – i istražite stručne poglede, najbolja rešenja, priče o uspehu i još toga.

Upravljanje učinkom zaposlenih

Godišnje procene učinka zaposlenih imaju najveći efekat kada ih prate kontinuirana i česta obuka i povratne informacije. Pročitajte najbolja rešenja koja ukazuju na koje načine možete da pojednostavite i ažurirate procese procene da biste uspostavili osnovu.

Cloud HR

Uskladite svoje podatke zaposlenih sa našim osnovnim sistemom za upravljanje ljudskim resursima (HRMS): SAP SuccessFactors Employee Central. Pomoću jednostavnijeg planiranja kadrova, analitike ljudskih resursa i alata za saradnju sa zaposlenima možete efikasno da upravljate –
uz niže troškove.

Next

Iz ugla stručnjaka

Previous

Upravljanje ugovorima na određeno vreme

Upravljanje ugovorima na određeno vreme je sve češći trend u vezi sa zaposlenima. Saznajte kako rešenja SAP SuccessFactors i SAP Fieldglass to olakšavaju.  

Osnove rešenja SAP SuccessFactors Employee Central

Saznajte više o našem sistemu za upravljanje razvojem talenata – uključujući ključne funkcije, funkcionalnost i savete za implementaciju.

HCM novine

Pogledajte novo istraživanje o strukturiranju vaših procesa ljudskih resursa i stručnom upravljanju kadrovima. Nove informacije se ažuriraju svake nedelje.

Next

Iskoristite naše iskustvo za vaše poslovanje

Osigurajte uspešno pokretanje projekta uz pomoć strateškog planiranja i usmeravanja SAP usluga za SuccessFactors. Zajedno ćemo odabrati inovativna HR Cloud rešenja prilagođena vašim dugoročnim ciljevima i timu – i implementirati ih već za 6 nedelja.*

openSAP: Ljudski resursi u Cloud verziji

Saznajte više o korišćenju SAP SuccessFactors Employee Central rešenja za obezbeđivanje podrške vašoj strategiji za zaposlene.

Omogućite punu snagu vašeg HCM softvera pomoću SAP Digital Business Services

Uhvatite se u koštac sa izazovima u ljudskim resursima – uz pomoć organizacije SAP Digital Business Services. Možemo da vam pomognemo da maksimalno uvećate pravu vrednost vaših rešenja za upravljanje ljudskim potencijalom – time and attendance management, analitika zaposlenih, praćenje učinka, treninzi...

Digitalna transformacija ima snažan uticaj na SAP korisnike i zahteva novi nivo orkestracije kako bi vaše preduzeće evoluiralo, dostiglo svoju punu poslovnu vrednost i osiguralo kontinuitet poslovanja. SAP Digital Business Services rešenje spaja poslovanje i IT kako bi vam pomogli da ponovo osmislite poslovanje pomoću našeg modela za digitalno poslovanje.

Sa više od 40 godina iskustva u radu sa najnaprednijim organizacijama na svetu i robusnog ekosistema partnera, SAP Digital Business Services rešenje može da vas usmerava na putu ka inovaciji i digitalnoj transformaciji, osiguravajući ključne poslovne procese.

Previous

Unapredite regrutovanje i uskladite rad sa ciljevima kompanije

Pokrenite procese upravljanja za merljivije rezultate

Realizujte poslovne ciljeve uz plan za Cloud i nižih ukupnih troškova održavanja.

Next

Pridružite nam se na predstojećem HR događaju

Back to top