Skip to Content

Uspostavite tren. odnos s kupcima uz SAP softv. Za malop.

Obezbedite potrošačima proizvode, informacije i personalizovana iskustva kupovine koje žele – kada i gde to oni žele – uz pomoć softvera za upravljanje maloprodajom i omni-kanalno trgovanje od kompanije SAP. Iskoristite uvide u korisnike i mesto prodaje u realnom vremenu, doprite do kupaca u svakom kanalu (uključujući mobilni) i obezbedite vidljivost koja vam je potrebna da optimizujete sve aspekte, od trgovine proizvodima do lanca nabavke.

Pogledajte pregled rešenja

Registrujte se za SAP Future of Food Forum

Previous

EKN: Budućnost analitike u maloprodaji?

U ne tako dalekoj budućnosti, analitika maloprodaje će uvrstiti informacije od korisnika u sve segmente preduzeća. Mogućnost analitike maloprodaje će imati uticaj na donošenje odluka u svim funkcijama.

8% prodavaca

može da uspostavi kontekstualne odnose sa korisnicima i obezbedi personalizovane ponude. Želite li da se uporedite sa konkurencijom?

Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici...

Previous

Povezivanje marketinga i robe

Sektor maloprodaje treba da smanji jaz između marketinga i planiranja nabavke – međutim, to nije tako lako, a digitalni kanali proširuju taj jaz. Pročitajte izveštaj od kompanije Retail Systems Research da biste saznali više o konkretnim postupcima koje možete da preduzmete da biste rešili ovaj problem.

Očekivanja kupaca u odnosu na mogućnosti prodavca

Saznajte na koji način možete da budete ispred očekivanja korisnika, prateći trendove u maloprodaji – s krajnjim ciljem da budućnost vašeg preduzeća bude održiva. Preuzmite ovu studiju da biste otkrili na koji način možete da razvijete inovativne marketinške strategije koje mogu da vam pomognu da imate rešenje za sektor koji se stalno menja.

Osnove maloprodaje

Omogućite da se povežu sa željenim brendom. To obezbeđuje personalizaciju i pristupačan odnos – bez obzira na to da li potrošači istražuju o proizvodu ili obavljaju kupovinu direktno. 

Next

Imate malo preduzeće? Proširite svoje horizonte

SAP Anywhere to omogućava. Otvorite sopstvenu online prodavnicu i obavljajte prodaju na digitalnim portalima kao što su Amazon i eBay. Sinhronizujte automatski zalihe i posmatrajte rast prihoda.

Mogućnosti u maloprodaji

Previous

Povežite se sa stručnjacima u maloprodaji  

Istražite korisne resurse i važne informacije koji mogu da pomognu vašoj organizaciji da implementira i koristi rešenja SAP for Retail.

Prodaja i marketing: 5 načina za
korišćenje mreža

Nemaju samo timovi za nabavku poteškoća da iskoriste poslovne mreže kako bi profitirali u današnjem svetu digitalne ekonomije.

Šest razloga zbog kojih je Instagram od suštinske važnosti za robne marke u svetu mode i fitnesa

Instagram dodaje vrednost modnoj industriji na više načina, od mode koju čini pristupačnom za širi krug javnosti, do omogućavanja novih marketinških modela.

Next

Potencijalna kriza talenata u maloprodaji

Na koji način lideri u HR-u mogu da odgovore na jedinstvene i sve veće izazove u vezi sa zaposlenima u maloprodaji? Kompanija Oxford Economics je anketirala više hiljada rukovodilaca i zaposlenih kako bi to otkrila.

Pratite akt. kor. - besplatna prob. verz. Cloud

Isprobajte analitiku i aplikacije koje predstavljaju nadogradnju bogatog skupa podataka maloprodaje kroz više prodajnih kanala. Raščlanite ih na ključne pokazatelje kako biste bolje razumeli poslovanje i celokupni put kojim se kreće korisnik.

Back to top