Skip to Content

Obezbedite proizvode po želji kupaca

Uskladite svaki aspekt poslovanja sa potrebama nove generacije potrošača – od razvoja proizvoda do maloprodaje – pomoću SAP rešenja. Naš softver može da vam pomogne da predvidite, planirate i upravljate potražnjom inovativnih potrošačkih proizvoda i robe, kao i da prevaziđete očekivanja čak i najprefinjenijih kupaca.

Pogledajte pregled rešenja SAP for Consumer Products
Previous

Napravite proizvode koje kupci traže – još brže

Skratite vreme izlaska proizvoda na tržište koji kupci traže – na način koji oni očekuju. Saznajte kako SAP rešenja za potrošačke proizvode mogu da vam pomognu da brže odgovorite na potražnju kupaca, istovremeno optimizujući svoje investicije u promociju trgovine i upravljanje brendovima.

15% preduzeća za potrošačke proizvode

prati pojedinačna angažovanja korisnika u realnom vremenu. Da li želite li da se uporedite sa konkurencijom?
Next

Proizvodi: osmišljeni za digitalnu transformaciju

Da bi izgradile kontinuirane odnose i lojalnost u digitalnom dobu, kompanijama iz industrije za potrošačke proizvode je potreban kapacitet za kreiranje i razvoj „živih brendova“. Njima je potrebno da imaju mogućnost da neometano obezbede milione visoko personalizovanih iskustava u bilo kom trenutku – i na kraju da pruže potrošačima ono što žele, na način i u vreme koje žele. Saznajte više o digitalnoj transformaciji u industriji za potrošačke proizvode – i kako kompanija SAP može da vam pomogne da ponovo osmislite svoje poslovanje i poslovne modele kako biste napredovali. 
Previous

Digitalna transformacija zasnovana na potrošačima

Sada više nego ikada pre potrošači vode glavnu reč. Otkrijte pet revolucionarnih tehnoloških trendova – i saznajte kako možete da ih koristite kako biste promenili svoje poslovne modele, procese i mesto rada da biste ispunili očekivanja današnjih potrošača orijentisanih na krajnji cilj. 

Digitalno preduzeće zasnovano na potrošačima

Iz korpi u srca. Potrošači više ne traže proizvode, već žele da budu inspirisani, usmeravani, kao i da nauče nešto novo, sa ishodima kao što su radost, udobnost, sigurnost i kontrola. Pogledajte na jednom mestu kako se transformiše industrija pakovanja robe široke potrošnje. 
Next
Previous

Anketa: Procenite digitalnu spremnost

Da li ste spremni da ispunite zahteve digitalnog potrošača? Saznajte tako što ćete popuniti ovu kratku anketu koja pokriva sve od nabavke i prodaje do marketinga i proizvodnje. Osim toga, preuzmite prilagođeni izveštaj procene vaše digitalne spremnosti. 

IoT i digitalna transformacija

Mali broj tehnologija ima veći potencijal da transformiše angažovanje klijenata od IoT-a. Pročitajte IDC izveštaj kako biste saznali kako IoT donosi revoluciju u sektorima potrošačkih proizvoda, maloprodaje, zdravstvene zaštite i diskretne proizvodnje.
Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici...

Posmatrajte svet iz ugla stručnjaka

Previous
 
International Data Corporation procenjuje da će jedna trećina od glavnih 20 lidera u tržišnom udelu u većini sektora imati „značajno narušavanje“ usled novih, inovativnih konkurenata do 2018. godine.
 
IoT je na dobrom putu da dostigne procenjenih 50 milijardi povezanih uređaja do 2020. godine – i da pri tom promeni način života koji nam je poznat.
 
Jedan od glavnih pokazatelja da kompanije potrošačkih proizvoda napreduju u digitalnoj transformaciji jeste njihova sposobnost da obezbede trenutna korisnička iskustva.

 

Next
Previous

Pratite SAP za industriju za potrošačke proizvode
na Twitter-u

Povežite se za najnovije vesti iz sektora, imajte uvid u softver pakovanja robe široke potrošnje za razvoj proizvoda, proizvodnju, lanac nabavke, marketing i još toga.

Povežite se sa SAP Consumer Products LinkedIn grupom

Pridružite se našoj LinkedIn grupi da biste ostvarili kontakte i razmenili mišljenje sa drugim stručnjacima u industriji robe široke potrošnje – i dobili informacije i prilike.

 

 

Posetite naš Consumer Products ekosistem

Pridružite se konverzaciji na našoj društvenoj mreži za industriju pakovanja robe široke potrošnje. Pregledajte izveštaje iz perspektive stručnjaka i učestvujte u SAP online forumima.

Next
Back to top