Skip to Content

Fin. usluge. Povećajte amrže uz SAP bank. Softv.

Obezbedite fleksibilnost koja vam je potrebna kako biste bili u toku sa očekivanjima korisnika, demografijom i potražnjom – pomoću SAP softvera za bankarstvo i sektore finansijskih usluga. Povećajte profitne marže i jednostavno prevaziđite izazove kao što su veće potrebe za kapitalom, strožiji propisi i promena u digitalnom bankarstvu uz pomoć sistema i tehnologije koji su najbolji u svojoj klasi.

Na koji način mobilni uređaji transformišu bankarske poslove sa stanovništvom
Previous

Promene koje nosi digitalizacija u finansijskim uslugama

Pogledajte video u kome Rob Hetherington, globalni generalni direktor za sektor finansijskih usluga u kompaniji SAP, razgovara o uticaju koji tehnologija ima na sektor finansijskih usluga.

Koliko je vaša banka fokusirana na korisnike?

Pružanje verodostojnog korisničkog iskustva nije lako. Međutim, finansijske institucije koje ne mogu da personalizuju i ostvare interakciju sa korisnicima rizikuju da ih druge banke preteknu. Da li želite da se uporedite sa konkurencijom?

Next

     

Postanite digitalna banka budućnosti, već danas

Posmatrajući kako digitalne tehnologije transformišu način na koji se komercijalne usluge pružaju korisnicima, banka budućnosti će se u velikoj meri razlikovati od današnje banke. Na koji način sektor finansijskih usluga može da se pripremi za ovu promenu? Ovi resursi mogu da vam pomognu da ponovo osmislite svoje poslovanje tako da možete da opstanete i napredujete u novom okruženju.
Previous

Osigurajte budućnost digitalne banke

Na koji način banke reaguju na digitalnu promenu u svojoj delatnosti? Koje poslovne modele koriste? I kakav je njihov stav u vezi sa finansijskom tehnologijom? Saznajte u ovoj elektronskoj knjizi zasnovanoj na IDC anketi sprovedenoj sa više od 500 rukovodilaca iz više od 250 banaka širom sveta.

Financijske usluge postaju osobne

Otkrije kako banke širom svijeta uzimaju  pristup "nbanka jednog" kako bi isporučili personalizirane, kontekstualne usluge. Evo kako se nose s uključenim izazovim - i bolje ispunjavaju zahtjeve kupaca u kompetitivno rastućem krajoliku.

Next
Previous

Pet načina da pređete na digitalno poslovanje

Nova tehnologija transformiše način na koji korisnici koriste usluge banke i predstavlja izazov za tradicionalno poslovanje u bankarstvu. Saznajte više o pet karakteristika digitalne banke i pogledajte na koji način možete da ih usvojite.

Vizija digitalne banke

Saznajte na koji način se neki od naših globalnih korisnika bankarstva prilagođavaju kako bi ispunili očekivanja digitalnih korisnika – od usvajanja pristupa „sve digitalno“ do besprekornog iskustva u front, middle i back-office-u.
Next

Pogledajte šta kažu naši korisnici...

Previous

Gartner ponovo postavlja SAP na poziciju lidera

Devetu uzastopnu godinu, Gartner postavlja kompaniju SAP na poziciju lidera za globalno komercijalno bankarstvo. Zapravo, kompanija SAP je rangirana kao tržišni lider u svim kategorijama.

Digitalna transformacija bankarstva

Falk Rieker, šef poslovne jedinice bankarskog sektora govori o izazovima sa kojima se banke danas suočavaju u digitalnoj transformaciji i šta je potrebno da urade kako bi zadržale svoju konkurentnost.

Next

   

Previous

Novi pristupi digitalnoj transformaciji u bankarstvu

Pogledajte ključne rezultate IDC-ove globalne studije na temu bankarstva o usvajanju digitalne transformacije i ključnim strategijama za uspeh.

EIU: Na koji način digitalna tehnologija utiče na IT?

Poslovna jedinica Economist Intelligence Unit je postavila pitanja višim rukovodiocima za finansijske usluge o digitalnoj tehnologiji i njenom uticaju na njihovu delatnost. Njihovi odgovori i izveštaji od EIU pružaju pogled na to kako IT pokreće digitalnu agendu u toj delatnosti.

Next

Iz ugla posmatranja stručnjaka za bankarstvo

Previous

Da li će Blockchain tehnologija doneti revolucionarne promene u bankarstvu?

Tokom poslednje decenije, tehnologija je napravila revoluciju u svim sektorima zahvaljajući promenama u digitalnom poslovanju. Efekti digitalizacije imali su za posledicu velike promene poslovnih modela, određivanja cena i potrošnje.

Rešavanje izazova finansijske inkluzije pomoću Industry 4.0  

Finansijska inkluzija je globalni izazov visokog prioriteta. Fokus na bankarstvo za lica koja ne koriste bankarske usluge – koristeći mobilnu tehnologiju i ponude debitnih kartica ili mWallet-a predstavljaju odličan prvi korak. Međutim, vreme je da se uradi više od toga.

Digitalizacija: ne dozvolite da vas zbuni primamljivi interfejs

Ako se dobro implementira, digitalizacija eliminiše potrebu za direktnom interakcijom u transakcijama i zasniva se na informacijama u realnom vremenu, time se umanjuje rizik. Međutim, kakav će to uticaj imati na interakciju između klijenata i savetnika za odnose sa klijentima?  

Next

SAP obuka i edukacija

Naučite više o SAP softveru, steknite nove veštine i povećajte nivo stručnosti u svojoj kompaniji. Naš kompletan paket obuke za korišćenje softvera i za edukaciju i sertifikacija pomažu vam da maksimalno iskoristite snagu SAP rešenja koje koristite.

Back to top