Skip to Content

Istražite SAP portofolio

Sofisticiran poslovni softver ne mora biti komplikovan. SAP poštuje princip jednostavnog i pametnog poslovanja, što omogućava kompaniji SAP mesto tržišnog lidera u poslovnim aplikacijama. Istražite naš portfolio po liniji poslovanja, industriji i kategoriji proizvoda.

Previous

Rešenja po liniji poslovanja

Istražite naš portfolio u odnosu na vašu liniju poslovanja – od trgovine i finansija do prodaje i usluga. 

Rešenja po industriji

Pronađite rešenje koje odgovara potrebama vašeg poslovanja kroz rešenja i dobre prakse SAP kompanije u industriji kojoj pripada vaše poslovanje.

Kategorije proizvoda

Pronađite proizvode i usluge koje će odgovarati  vašim poslovnim potrebama i omogućiti vam najviši nivo povraćaja uložene investicije.

Ključna rešenja

Pronađite najnovije tehnologije koje mogu pomoći vašoj kompaniji da inovira, raste i posluje bolje.

Next

Rešenja po liniji poslovanja

Tražite način da sektori u vašoj kompaniji funkcionišu bolje? Istražite rešenja koja su karakteristična za vašu liniju poslovanja – od upravljanja imovinom i finansijama, do marketinga i proizvodnje. Pronađite softver koji odgovara vašim jedinstvenim potrebama.

Ključna rešenja 

Želite da inovirate bez ometanja? Iskoristite prednosti poslovnih aplikacija koje pružaju najnovije tehnološke napretke uključujući mobilne tehnologije, in memory platformu , Cloud i više. Pogledajte naša rešenja kako biste videli na koji način možemo da unapredimo poslovanje i omogućimo vašoj komaniji da bude spremna za promene.  

SAP usluge i podrška

Uz pomoć naših usluga i podrške, osigurajte da vaša SAP rešenja budu u skladu sa vašim poslovnim potrebama. Na raspolaganju vam je više od 30 000 konsultanata sa znanjem o proizvodima, tehnologiji i iskustvom u preko 25 različitih industrija. Bilo da želite da ubrzate implementaciju, pređete na Cloud, prilagodite rešenje svom poslovanju ili uradite nešto sasvim novo i drugačije, SAP tim će vam to omogućiti. 

Back to top