Skip to Content

SAP Digital Business Services

Prilagodite se vremenu digitalizacije i postignite uspeh. SAP vam može pomoći pri vođenju celokupnog procesa digitalne transformacije – od izrade strategije do implementacije, optimizacije i održavanja SAP softvera. Nezavisno od specifičnih IT ciljeva, pobrinućemo se da vaše investicije u SAP softver daju trajnu i neprevaziđenu vrednost. Iskoristite holističke planove, uslugu i podršku, očekujte konsultantske usluge, dokazana najbolja rešenja, sveobuhvatno tehničko znanje, ogromno znanje o konkretnoj industrijskoj grani i ne samo to.
 

Pojednostavite poslovanje u digitalnoj ekonomiji

Svojim zaposlenima i korisnicima trenutno pružajte ono što im je potrebno, u vreme kad im je to potrebno. Zahvaljujući globalnim uslugama i podršci usmeravamo korisnike u svakoj fazi njihove digitalne transformacije: novi poslovni model pruža pojednostavljeni portfolio usluga.

Omogućite digitalnu transformaciju

Digitalna ekonomija ima duboki uticaj na naše korisnike i njihova očekivanja – tako sada očekuju manje proizvoda, a više usluga. Zbog toga je naša misija da budemo lider među onima koji proizvode dopunjuju uslugama i da pomognemo svojim korisnicima da postignu ciljeve pod svojim uslovima.

Prelazak na SAP S/4HANA

Bez obzira na to da li počinjete iznova ili migrirate postojeću infrastrukturu, SAP i naši partneri vam mogu pomoći da uspešno pređete na SAP S/4HANA. SAP osigurava podršku celog procesa, nezavisno od vašeg polazišta. Brzo digitalizujte poslovne procese, kao što su nabavka, proizvodnja, prodaja i upravljanje sredstvima. 

Pogledajte šta kažu naši korisnici…

Back to top

Call me now