Idi na sadržaj

Svi proizvodi

Istaknuti proizvodi

Započnite digitalnu transformaciju u svom preduzeću sa odgovarajućim proizvodima i brzo i sigurno pokrenite ključne procese za poslovanje u cloud-u – kako danas tako i u skladu sa razvojem potreba vašeg poslovanja.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost pomoću digitalizacije koja podržava sve poslovne procese koji su ključni za misiju vaše kompanije. Kreirano na platformi SAP HANA, rešenje SAP S/4HANA Cloud je ERP u cloud-u dizajniran pomoću korisničkog iskustva SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud je osnova pojedinačne baze podataka kao usluge (DBaaS) za savremene aplikacije i analitiku za sve podatke preduzeća. Obezbedite pouzdane informacije spremne za upotrebu u poslovanju iz jedinstvenog rešenja uz garanciju bezbednosti, privatnosti i anonimnosti s dokazanom korporativnom pouzdanošću.

Concur Expense

Integrišite troškove putovanja, ERP, računovodstvo i podatke o kartici u jedinstveni mobilni sistem zasnovan na cloud-u, koji upravlja celokupnim procesom u vezi s troškovima – od zahteva za odobrenje troškova do obračuna.

SAP Ariba Strategic Sourcing paket rešenja

Upravljajte određivanjem izvora nabavke i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje pomoću sveobuhvatnog jedinstvenog paketa rešenja koji obuhvata proces od izvora nabavke do ugovora sa naprednim zahtevima direktne nabavke materijala. 

SAP Integrated Business Planning

Ovo rešenje zasnovano na cloud-u koje obezbeđuje SAP HANA kombinuje planiranje prodaje i operacija (S&OP), predviđanje i potražnju, odgovor i nabavku, dopunjavanje na osnovu potražnje i planiranje zaliha.

SAP Commerce Cloud

Obezbedite izuzetna, besprekorna korisnička iskustva integracijom svih digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući kontakt u mreži, mobilne uređaje, pozivni centar i društvene mreže – na jedinstvenoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformišite radno iskustvo pomoću višejezičnog rešenja zasnovanog na cloud-u, koje služi kao „sistem zapisa“ za podatke u vezi sa zaposlenima i HR-om, kao i platforma za unapređenje osnovnih HR procesa.

Tehnologije i inovacije

Isporuka stvarnih inovacija uz odgovarajuću ravnotežu zaposlenih, tehnologije i procesa.

Inteligentno održivo preduzeće

SAP kompanijama obezbeđuje osnovu za eliminaciju barijera između odeljenja i usvajanje dinamičkih poslovnih procesa za sve funkcije u cilju pružanja optimalnih iskustava. 

RISE with SAP

Savremeno rešenje koje otključava inovacije dok istovremeno obezbeđuje napredne mogućnosti od ključne važnosti za sprovođenje misije koje su neophodne za ostvarivanje novih strateških prioriteta.

Održiva poslovna rešenja

Postanite jedno od najboljih preduzeća upotrebom rešenja kompanije SAP za održivost da biste razumeli i upravljali svojim uticajem na ljude i životnu sredinu.

Veštačka inteligencija

Veštačka inteligencija u kompaniji SAP spremna je za upotrebu i donosi inteligenciju neophodnu za transformaciju svih poslovnih procesa.

Poslovna mreža

Podstaknite kontinuitet i razvoj poslovanja putem saradnje sa svim trgovačkim partnerima u realnom vremenu da biste unapredili brzinu, agilnost i otpornost lanca nabavke.

Mala i srednja preduzeća

Računajte na rešenja kompanije SAP kao podršku razvoja vašeg poslovanja kako biste savladali bilo koje tržište, model ili kupovinu u koje se upustite u budućnosti.

Nazad na vrh