Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Svi
proizvodi

Istaknuti proizvodi

Započnite digitalnu tranformaciju sa odgovarajućim proizvodima i brzo i sigurno u cloud-u pokrenite ključne procese za poslovanje – kako danas tako i u skladu sa razvojem vašeg poslovanja.

SAP S/4HANA Enterprise Management

Poboljšajte donošenje odl. i povećajte prod. pomoću dig. orijentisanog reš. koje podržava sve vaše posl. procese koji su ključni za misiju komp. Zasnovano na platf. SAP HANA, rešenje SAP S/4HANA Enterprise Management dizajnirano je pomoću SAP Fiori kor. isk. i dostupno je na cloud i on premise verz.

SAP Cloud Platform

Brzo kreirajte i instalirajte aplikacije pomoću naše cloud platforme (PaaS). Pomoću SAP Cloud Platforme, možete da obezbedite sigurne poslovne aplikacije koje integrišu i optimizuju vaše IT okruženje, povećavaju agilnost i ubrzavaju digitalnu transformaciju – za nekoliko nedelja, a ne godina.

Previous Next

SAP HANA

Ubrzajte poslovne procese, obezbedite dodatnu poslovnu inteligenciju i pojednostavite IT okruženje pomoću naše in-memory platforme koja obezbeđuje osnovu za sve vaše zahteve u vezi sa podacima.

Concur Expense

Integrišite trošk. putovanja, ERP, računovod. i podatke o kart. u jedinstveni mob. sistem zasnovan na cloud-u, koji upravlja celokupnim proc. vezanim za trošk. – od zahteva za odobrenje trošk. do obr.

SAP Ariba Strategic Sourcing paket rešenja

Upravljajte određ. izvora nabavke i dob. u svim kat. potr., pomoću jedinstv. paketa rešenja koji obuhvata proces od izvora nabavke do ugovora sa nap. određivanjem izvora direktne nabavke materijala. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Povećajte brzinu reakcije, smanjite troškove i obim posla u IT-ju i donosite bolje odluke obezbeđivanjem jednost., samost. pristupa pregledima na jedinstv. platf. za podatke i analitiku.

SAP Commerce Cloud

Obezbedite izuzetna, besprekorna iskustva korisnika integracijom svih digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući onlajn, mobilne, pozivni centar i društvene mreže – na jedinstvenoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transform. rad. Isk. pomoću višejezičnog reš. zasnovanog na cloud-u, koje služi kao „sistem zapisa“ za pod. u vezi sa zaposl. i HR-om, kao i platforma za unapređenje osnovnih HR procesa.

Tehnologije i inovacije

U digitalnom vremenu poslovni lideri moraju ostati u toku s novim tehnologijama, tehnologijama u fazi razvijanja i budućim tehnologijama, u suprotnom rizikuju da zaostanu za novitetima. Međutim, odakle početi? Istražite najnovije digitalne trendove i pronađite najbolja rešenja za svoju kompaniju.
Nazad na vrh