Idi na sadržaj

Svi
proizvodi

Istaknuti proizvodi

Započnite digitalnu tranformaciju sa odgovarajućim proizvodima i brzo i sigurno u cloud-u pokrenite ključne procese za poslovanje – kako danas tako i u skladu sa razvojem vašeg poslovanja.

SAP S/4HANA

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost pomoću digitalno orijentisanog rešenja koje podržava sve vaše poslovne procese koji su ključni za misiju kompanije. Zasnovano na platformi SAP HANA, rešenje SAP S/4HANA Enterprise Management dizajnirano je pomoću SAP Fiori korisničkog iskustva i dostupno je na cloud i on premise verziji.

SAP HANA

Ubrzajte poslovne procese, obezbedite dodatnu poslovnu inteligenciju i pojednostavite IT okruženje pomoću naše in-memory platforme koja obezbeđuje osnovu za sve vaše zahteve u vezi sa podacima.

Concur Expense

Integrišite troškove putovanja, ERP, računovodstvo i podatke o kartici u jedinstveni mobilni sistem zasnovan na cloud-u, koji upravlja celokupnim procesom vezanim za troškove – od zahteva za odobrenje troškova do obračuna.

SAP Ariba Strategic Sourcing paket rešenja

Upravljajte određivanjem izvora nabavke i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje, pomoću jedinstvenog paketa rešenja koji obuhvata proces od izvora nabavke do ugovora sa naprednim određivanjem izvora direktne nabavke materijala. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Povećajte brzinu reakcije, smanjite troškove i obim posla u IT-ju i donosite bolje odluke obezbeđivanjem jednostavnog, samostalnog pristupa pregledima na jedinstvenoj platformi za podatke i analitiku.

SAP Commerce Cloud

Obezbedite izuzetna, besprekorna iskustva korisnika integracijom svih digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući onlajn, mobilne, pozivni centar i društvene mreže – na jedinstvenoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformišite radno iskustvo pomoću višejezičnog rešenja zasnovanog na cloud-u, koje služi kao „sistem zapisa“ za podatke u vezi sa zaposlenima i HR-om, kao i platforma za unapređenje osnovnih HR procesa.

Tehnologije i inovacije

U digitalnom vremenu poslovni lideri moraju ostati u toku s novim tehnologijama, tehnologijama u fazi razvijanja i budućim tehnologijama, u suprotnom rizikuju da zaostanu za novitetima. Međutim, odakle početi? Istražite najnovije digitalne trendove i pronađite najbolja rešenja za svoju kompaniju.
Big Data

Obim i raznol. pod. nastavljaju eksp. rast, a komp. moraju biti u toku sa ovim info. Saznajte više o najnov. trend. u Big Data tehn., uklj. anal. u real. vrem- i vešt. intel. – kao i šta mogu da učine za posl. 

Blockchain

Blockchain ima potencijal da izazove velike promene u svakoj industrijskoj grani. Ova tehnologija podrazumeva daleko više od kriptovanih valuta i uključuje sve, od vlasništva zemljišta i intelektualne svojine do glasanja. 

Cloud Computing

Od SaaS i PaaS do priv. i hibrid. Verz. – saznajte više o cloud tehn. i njenim predn. Pored toga, možete da istražujete najnovije trend. i akt. teme vezane za cloud, kao što su bezb. i mog. javnog cloud-a.

Digitalno poslovanje

Tradicionalni modeli posl. se radikalno menjaju u digit. ekonomiji. Saznajte šta je potrebno da posl. postane digit. – i informišite se o inovat. tehnol. koje pokreću digit. transformaciju.

Internet of things

Internet of things (IоТ) povezuje uređaje s drugim uređajima (M2M) i uređaje s ljudima u skoro svim industrijskim granama. Istražite ovaj svet mreža – uključujući IoT i Internet of Everything (IoE).

Machine learning

Veštačka inteligencija (AI) i machine learning predstavljaju bazu nove vrste softverskih inovacija. Pogledajte kako tehnologija može da iskoristi Big Data tehnologiju za kreiranje poslovnih prilika.

Mobilno

Mobilnost komp. je ključna komp. bilo koje digit. strat. Pogledajte nove i inovativ. načine kako možete da angažujete svoje zaposlene, korisnike i zainteresovane strane pomoću SAP mob. Tehn. i posl- aplikac.

Mala i srednja preduzeća

Mala i srednja pred. su po def. agilna – tako da često usvajaju nove tehn. brže u odnosu na velike komp. Pogledajte kako mala i srednja pred. prihvataju digit. promenu i nove IT trend. pomoću SAP rešenja.

Nazad na vrh