Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Istaknuti proizvodi

Započnite digitalnu tranformaciju sa odgovarajućim proizvodima i brzo i sigurno u cloud-u pokrenite ključne procese za poslovanje – kako danas tako i u skladu sa razvojem vašeg poslovanja.

SAP S/4HANA

Poboljšajte donošenje odluka i povećajte produktivnost pomoću digitalno orijentisanog rešenja koje podržava sve vaše poslovne procese koji su ključni za misiju kompanije. Zasnovano na platformi SAP HANA, rešenje SAP S/4HANA Enterprise Management dizajnirano je pomoću SAP Fiori korisničkog iskustva i dostupno je na cloud i on premise verziji.

SAP Cloud Platform

Brzo kreirajte i instalirajte aplikacije pomoću naše cloud platforme (PaaS). Pomoću SAP Cloud Platforme, možete da obezbedite sigurne poslovne aplikacije koje integrišu i optimizuju vaše IT okruženje, povećavaju agilnost i ubrzavaju digitalnu transformaciju – za nekoliko nedelja, a ne godina.

Previous Next

SAP HANA

Ubrzajte poslovne procese, obezbedite dodatnu poslovnu inteligenciju i pojednostavite IT okruženje pomoću naše in-memory platforme koja obezbeđuje osnovu za sve vaše zahteve u vezi sa podacima.

Concur Expense

Integrišite troškove putovanja, ERP, računovodstvo i podatke o kartici u jedinstveni mobilni sistem zasnovan na cloud-u, koji upravlja celokupnim procesom vezanim za troškove – od zahteva za odobrenje troškova do obračuna.

SAP Ariba Strategic Sourcing paket rešenja

Upravljajte određivanjem izvora nabavke i dobavljačima u svim kategorijama potrošnje, pomoću jedinstvenog paketa rešenja koji obuhvata proces od izvora nabavke do ugovora sa naprednim određivanjem izvora direktne nabavke materijala. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Povećajte brzinu reakcije, smanjite troškove i obim posla u IT-ju i donosite bolje odluke obezbeđivanjem jednostavnog, samostalnog pristupa pregledima na jedinstvenoj platformi za podatke i analitiku.

SAP Commerce Cloud

Obezbedite izuzetna, besprekorna iskustva korisnika integracijom svih digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući onlajn, mobilne, pozivni centar i društvene mreže – na jedinstvenoj platformi.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformišite radno iskustvo pomoću višejezičnog rešenja zasnovanog na cloud-u, koje služi kao „sistem zapisa“ za podatke u vezi sa zaposlenima i HR-om, kao i platforma za unapređenje osnovnih HR procesa.

Tehnologije i inovacije

U digitalnom vremenu poslovni lideri moraju ostati u toku s novim tehnologijama, tehnologijama u fazi razvijanja i budućim tehnologijama, u suprotnom rizikuju da zaostanu za novitetima. Međutim, odakle početi? Istražite najnovije digitalne trendove i pronađite najbolja rešenja za svoju kompaniju.
Nazad na vrh