Idi na sadržaj

SAP partneri

Nov 5: Gary Vee and so much more...
Innovate LIVE by SAP – A Business Growth and Technology Showcase

Moć partnerstva

Bez obzira na to da li ste korisnik koji želi da nađe partnera s kojim bi sarađivao, kompanija koja želi da postane naš partner ili postojeći SAP partner – na pravom ste mestu!

Pronađite partnera

Bez obzira na veličinu vaše kompanije ili industrijsku granu, naši partneri mogu da vam pomognu da izaberete, kupite, implementirate, održavate, obezbedite podršku i koristite rešenje kompanije SAP. Već danas pronađite pouzdanog stručnjaka s kojim možete da sarađujete.

Postanite partner

Kompletan portfolio rešenja kompanije SAP, koji pokriva sve industrijske grane i linije poslovanja će vam pomoći da pridobijete još korisnika i ostvarite veći prihod u postojećem poslovanju uz SAP partnerski program. Već danas istražite partnerske opcije.

Sertifikujte svoje rešenje

Povećajte poverenje korisnika u inovativne aplikacije koje ste kreirali. Kako bi se koristile u okviru tehnologije kompanije SAP potrebna je sertifikacija centra SAP Integration and Certification Center, koja predstavlja zvaničnu potvrdu kompanije SAP.

Već ste partner?

Ako ste postojeći SAP partner, možete se prijaviti na portal sappartneredge.com da biste pristupili prodajnim i marketinškim alatima, događajima, informacijama o rešenju, podršci, demo-prezentacijama, edukaciji i drugim pogodnostima.

Nazad na vrh