Idi na sadržaj
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.
Moć partnerstva
Moć partnerstva

SAP partneri igraju ključnu ulogu u pomaganju kompanijama svih veličina da identifikuju, kupe i implementiraju idealno rešenje za svoje jedinstvene poslovne potrebe. Bilo da se radi o poslovnom procesu, poslovnoj analitici, najnovijim mobilnim rešenjima ili najnovijim tehnološkim inovacijama, SAP partneri pružaju izuzetnu vrednost, usluge konsultacije i implementacije, lokalnu stručnost u industrijskoj grani, rešenja i kvalitet koji vi zahtevate - tako da i vi možete biti najuspešnija kompanija.

Prethodno

Ko su SAP globalni partneri

Pronađte SAP partnera koji poseduje rešenja, usluge  i veštine koje odgovaraju vašim poslovnim izazovima.

Postanite SAP partner

Mi smo u potrazi za novim partnerima. SAP nudi kompletan portfolio vodećih industrijskih rešenja što vam omogućava da pridobijete više klijenata i ostvarite dodatne prihode u postojećem poslovanju.

Portali za partnere

Kao SAP partner možete dobiti brz pristup portalima  za resurse prodaju i marketing, događaje, informacije o proizvodu/rešenju, podršku, demo prezentacije, reference, obrazovanje, usluge partnerstva i više. Naši portali za partnere pružaju najnovije informacije i materijale  kako bi vam pomogli u razvoju vaše kompanije.

Certifikati

Zadobijte veće poverenje vaših kupaca u inovativne aplikacije podržane od strane SAP-a sa zvaničnim sertifikatom iz SAP Integration & Certification centra. 

Sledeće
Nazad na vrh