Skip to Content

Zajednica

Radnje

Dobro došli u SAP zajednicu

Previous
Cloud - Najnovija pitanja i odgovori
ABAP- Najnovija pitanja i odgovori
HANA - Najnovija pitanja i odgovori
Next

Član meseca

Svakog meseca jedan član SAP zajednice dobija priznanje za razmenu znanja s kolegama, pružanje pomoći i preuzimanje dodatnih zadataka u cilju podrške uključenosti zajednice. Možda ste vi sledeći?

SAP Community Wiki

SAP Community Wiki je sadržaj koji može da deli više autora. Kliknite na dugme "Community Wiki - pristup" u nastavku kako biste pogledali sadržaj i ostvarili saradnju sa drugim autorima. Pročitajte korisničko uputstvo da biste saznali više o najboljem načinu za saradnju u wiki okruženju.
 
 

SAP Community na društvenim mrežama

Previous

Facebook

Next

O nama

Previous

Pravila učestvovanja

Sva važna pravila na jednom mestu. Ukoliko ih poštujete, vi i drugi korisnici ćete maksimalno iskoristiti prednosti SAP ekosistema.

Pregled SAP reputacije

SAP ekosistem kako bi održao reputaciju ima utemeljen program koji podstiče kvalitetne doprinose i ističe stručnost.

Podrška ekosistemu

Ukoliko imate problema da pristupite SAP ekosistemu. Istražite informacije o odgovarajućim kanalima za podršku.

Next
Previous

Registracija i održavanje profila

Vodič za registraciju, kreiranje naloga i održavanje profila u SAP ekosistemu, uključujući savete za poboljšanje profila.

SAP mentori

Saznajte o programu SAP mentori – globalnom programu propagiranja najuticajnijih učesnika zajednice u SAP ekosistemu. Ovi blogeri, konsultanti i aktivni članovi zajednice čine da SAP bude svrsishodan.

Mesto za diskusiju

Mesto za diskusiju SAP ekosistema je zvanično mesto na kojem možete učestvovati i diskutovati o bilo kojoj temi koja vam je na umu. Pridružite nam se!

Next
Back to top