Skip to Content

SAPPHIRE NOW + ASUG godišnja konferencija

Pridružite nam se u periodu od 16. do 18. maja - podelite informacije, strategije, diskutujte i steknite znanja o najnovijim naprednim rešenjima kompanije SAP.

Pregled događaja

Pridružite nam se na događaju SAP Ariba Live u Las Vegasu, od 20. do 22 marta 2017. godine

Na događaju SAP Ariba Live, susrešćete se s tehnologijama, talentom i načinima razmišljanja koji transformišu kupovinu i prodaju za preduzeća širom sveta. Pokazaćemo kako digitalizacija pruža nove prilike za predviđanje i najefikasniji odgovor na zahteve korisnika i tržišta. 

Događaji SAP Forum: Discover Simple

Da li ste spremni da eliminišete skupu kompleksnost? Prisustvujte događaju SAP Forum i saznajte kako vam SAP može pomoći da pojednostavite upravljanje, procese i tehnologiju. Pogledajte inovacije u naprednoj tehnologiji i otkrijte kako vam moć jednostavnosti može pomoći da transformišete svoje preduzeće.

Pronađite SAPinsider događaj koji vama odgovara

Na predstojećem SAPinsider događaju dobićete strateške i proverene savete SAP stručnjaka. Teme obuhvataju različite oblasti od HR-a i finansija do GRC-a i biznis inteligencije.

Istražite SAP događaje

Povežite se sa stručnjacima za specifičnu industrijsku granu i usavršite svoje veštine. Posetite našu stranicu za traženje događaja i informišite se o predstojećim vebinarima i konferencijama tokom narednih šest meseci kao i o detaljima onih koje ste propustili.
Back to top