Skip to Content

Become an intelligent enterprise

Watch keynotes from SAPPHIRE NOW by influential speakers on IoT, machine learning, AI, and smarter everything.

Pregled događaja

Pridružite nam se na događaju SAP Ariba Live u Las Vegasu, od 20. do 22 marta 2017. godine

Na događaju SAP Ariba Live, susrešćete se s tehnologijama, talentom i načinima razmišljanja koji transformišu kupovinu i prodaju za preduzeća širom sveta. Pokazaćemo kako digitalizacija pruža nove prilike za predviđanje i najefikasniji odgovor na zahteve korisnika i tržišta. 

Događaji SAP Forum: Discover Simple

Da li ste spremni da eliminišete skupu kompleksnost? Prisustvujte događaju SAP Forum i saznajte kako vam SAP može pomoći da pojednostavite upravljanje, procese i tehnologiju. Pogledajte inovacije u naprednoj tehnologiji i otkrijte kako vam moć jednostavnosti može pomoći da transformišete svoje preduzeće.

Pronađite SAPinsider događaj koji vama odgovara

Na predstojećem SAPinsider događaju dobićete strateške i proverene savete SAP stručnjaka. Teme obuhvataju različite oblasti od HR-a i finansija do GRC-a i biznis inteligencije.

Istražite SAP događaje

Povežite se sa stručnjacima za specifičnu industrijsku granu i usavršite svoje veštine. Posetite našu stranicu za traženje događaja i informišite se o predstojećim vebinarima i konferencijama tokom narednih šest meseci kao i o detaljima onih koje ste propustili.
Back to top