Skip to Content

Pregled događaja

SAP Next-Gen UN Global Challenges Summit

SAP je predan postizanju 17 globalnih ciljeva za održivi razvoj. SAP Next-Gen će od 16.10. do 19.10. ugostiti SAP Next-Gen UN Global Goals Summit - 4 dana posvećena UN globalnim ciljevima za održivi razvoj.

SAP Forum Events: Digital Business

Digitalno poslovanje je vaša prilika da elimirate prepreke, pojednostavite svoje poslovanje i promijenite način komunikacije s kupcima. SAP će vam pomoći da upravljati poslom s preciznošću te da se sigurno vodite kroz promjenu i inovaciju s iscrpnim portfeljom rješenja koje nudi platforma SAP HANA.

SAP Hybris LIVE: Global Summit

Pridružite nam se na Fira Barcelona Gran Via u divnoj Barceloni, Španjolska za novo iskustvo za SAP Hybris LIVE: Svjetski sumit. Ovaj uvjerljivi događaj nudi dubinsko učenje i razmišljanje iz budućnosti. Za svakoga: izvršne čelnike, trgovce, marketing, servis, prodaju, poreznike te informatičke stručnj. za široki raspon industrija.

Pridružite nam se na događaju SAP Ariba Live u Las Vegasu, od 5. do 7 marta 2018. godine

Na događaju SAP Ariba Live, susrešćete se s tehnologijama, talentom i načinima razmišljanja koji transformišu kupovinu i prodaju za preduzeća širom sveta. Pokazaćemo kako digitalizacija pruža nove prilike za predviđanje i najefikasniji odgovor na zahteve korisnika i tržišta. 

Događaji SAP Forum: Discover Simple

Da li ste spremni da eliminišete skupu kompleksnost? Prisustvujte događaju SAP Forum i saznajte kako vam SAP može pomoći da pojednostavite upravljanje, procese i tehnologiju. Pogledajte inovacije u naprednoj tehnologiji i otkrijte kako vam moć jednostavnosti može pomoći da transformišete svoje preduzeće.

Pronađite SAPinsider događaj koji vama odgovara

Na predstojećem SAPinsider događaju dobićete strateške i proverene savete SAP stručnjaka. Teme obuhvataju različite oblasti od HR-a i finansija do GRC-a i biznis inteligencije.

Webinari

Istražite SAP događaje

Povežite se sa stručnjacima za specifičnu industrijsku granu i usavršite svoje veštine. Posetite našu stranicu za traženje događaja i informišite se o predstojećim vebinarima i konferencijama tokom narednih šest meseci kao i o detaljima onih koje ste propustili.
Back to top

Call me now