Idi na sadržaj
Sailing yacht race. Sailing ships yachts with white sails in the open sea

O kompaniji SAP

Naša kompanija

Zahvaljujući globalnoj mreži korisnika, partnera, zaposlenih i idejnih lidera, SAP doprinosi boljoj organizaciji i rezultatima na globalnom nivou i unapređuje kvalitet života. 

Globalne informacije o kompaniji

Inovacije kompanije SAP pomažu da hiljade korisnika širom sveta efikasnije rade i efikasnije koriste poslovne uvide. Istražite naše liderstvo, istoriju, održivost, raznovrsnost, najčešća pitanja i još mnogo toga.

Odnosi sa investitorima

Lokacija kompanije SAP za odnose sa investitorima pruža informacije i usluge za institucionalne, društveno odgovorne i pojedinačne investitore. Saznajte više o našim finansijskim rezultatima, pregledajte kvartalne i godišnje izveštaje i pratite naše finansijske novosti.

SAP Trust Center

Vaše poslovanje je izgrađeno na poverenju, a isto očekujete i od svog dobavljača softvera. Kao vodeći proizvođač softvera i cloud kompanija, posvećeni smo uspostavljanju i očuvanju poverenja naših korisnika.

Vesti i mediji

SAP News Center je zvanična lokacija za najnovije novosti i informacije kompanije SAP. Možete da pronađete ne samo saopštenja za medije nego i detaljne članke o trendovima u poslovanju i tehnologiji, blogove stručnjaka i idejnih lidera kompanije SAP i još mnogo toga. 

Karijere

U kompaniji SAP, više od 102.400 nas se razvija u okruženju koje podstiče otvoreno, slobodno izražavanje ideja. Sarađivaćete s kreativnim misliocima koji pretvaraju velike ideje u realnost za naše korisnike. A pomoću inovativne poslovne obuke, mentora koji vam pomažu da se razvijate i fleksibilnosti da ostvarite ravnotežu između posla i privatnog života postići ćete bolje rezultate u karijeri.

Odnosi s korisnicima

Pogledajte kako naši korisnici širom sveta koriste SAP softver da bi transformisali svoje preduzeće u inteligentno preduzeće i na koji način možete pomoći da oblikujete budući SAP softver i tehnologije tako što ćete učestvovati u našim programima uključenosti korisnika i grupama korisnika.

Događaji

Povežite se sa stručnjacima za specifičnu industrijsku granu i usavršite svoje veštine. Posetite našu stranicu za traženje događaja i informišite se o predstojećim vebinarima i konferencijama kao i o detaljima onih koje ste propustili.

SAP West Balkans

SAP West Balkans d.o.o. posluje na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

SAP puni 50!

Ove godine slavimo 50 godina inovacija, partnerstava i služenja svrsi.

Nazad na vrh