Hoppa till Innehåll
Man som pekar på en graf på en skärm

Varför SAP?

Som en marknadsledare inom företagsmjukvara förvandlar SAP företag till intelligenta företag.

Varför har över 200 miljoner molnanvändare valt SAP?

Intelligent teknik, ledande affärsprocesser och fyra decennier av innovation.

22 700

+

SAP-partnerföretag i över 140 länder

99

av de 100 största företagen i världen är SAP-kunder

~240

M

molnanvändare nyttjar SAP-lösningar

Framstående ledare inom alla kategorier

De främsta affärssystemen klarar dagens krav och gör det möjligt att växa utan kostsam integration. SAP är en framstående ledare inom hela vår portfölj, så du behöver inte göra några kompromisser.

ERP och Digital Core

Constellation placerar SAP som ledare bland finansapplikationer för molnföretag och kallar SAP S/4HANA Cloud för en lösning för den digitala eran.

CRM och kundupplevelse

Digital Commerce Magic Quadrant Leader: För sjunde gången i rad placerar Gartner SAP i Magic Quadrant för förmågan att genomföra visioner fullt ut.

Nätverk och utgiftsstyrning

SAP Ariba har erhållit utmärkelsen 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice för lösningar för inköpsprocesser. 

Human Capital Management

Se varför IDC MarketScape har placerat SAP som ledare i den senaste utvärderingen av leverantörer inom talanghanterings- och utbildningslösningar.*

De främsta fördelarna

Gedigen datasäkerhet

Som ett av de första företagen i världen att uppnå global certifiering från British Standards Institute, så hjälper SAP till att upprätta kundernas rättigheter till skydd av personuppgifter.

Framgångsrika partnerskap

SAP har valt en multimolnstrategi baserad på samverkan där kunden sätts först. Detta uppnås genom partnerskap med de största företagen som Microsoft, Alibaba, Amazon, Google och IBM. 

Det enda helt integrerade mjukvarusystemet

Eftersom vi integrerat intelligens i vår teknik och våra processer och applikationer så innehåller våra avancerade system allt du behöver för att bedriva en intelligent verksamhet.

Företagseliten kör SAP

Inspirerande företag och välgörenhetsorganisationer runt om i världen samarbetar med SAP för att hantera några de största utmaningarna samt göra världen lite bättre.

Se till att medarbetarna är säkra, informerade och uppkopplade

Se hur Tapestry, som äger varumärkena Coach, Kate Spade och Stuart Weitzman, gör det möjligt för anställda att hitta allt som är relaterat till COVID-19 via ett enda globalt intranät – SAP Jam. 

Gör kundupplevelsen till mer än bara ett inköp och förbättra varumärkeslojaliteten

Se hur South Shore Furnitures vision att leverera elegant designade möbler till fler hem blev verklighet med intelligent teknik. 

Öka effektiviteten genom digitala lageroperationer

Med fullständig insyn i realtid vet Bridgestone nu alltid hur väl lagret fungerar och kan snabbt göra nödvändiga förbättringar tack vare SAP Extended Warehouse Management.

Varför ska man välja SAP för små och medelstora företag?

Tror du att SAP bara är till för stora företag?

80 % av våra kunder är små eller medelstora företag. Vi hjälper våra kunder att automatisera rutinuppgifter, komma närmare kunderna och uppnå mer med mindre. Läs mer om våra optimerade verktyg och strategier som är särskilt framtagna för växande företag.

Beprövad expertis inom 25 branscher

Dra fördel av branschspecifika processer, inbyggd efterlevnad och med praxis som baseras på decenniers erfarenhet av arbete med företag runt om i världen. Få ut så mycket som möjligt av intelligent teknik genom att implementera den på rätt sätt för just din bransch.

95

%

av världens främsta återförsäljare använder SAP-lösningar.

10

av de 10 största företagen inom bil- och komponentbranschen är SAP-kunder.

$1,1T

USD

kombinerade intäkter från SAP-kunder inom detaljhandel.

97

%

av världens mest miljövänliga företag inom olja, gas och andra bränslen använder SAP-lösningar.

100

%

av världens främsta hälso- och sjukvårdsföretag använder SAP-lösningar.

77

%

samlade intäkter från SAP S/4HANA-kunder i telekommunikationstjänstbranschen.

Bli ett intelligent företag redan idag

Vi kan hjälpa dig att transformera din verksamhet till ett intelligent företag. Se hur du kan förbättra kundupplevelsen, öka produktiviteten och inspirera alla dina medarbetare så att du kan uppnå ett resultat som gör skillnad.

Kontakta oss

* IDC MarketScapes analysmodell av leverantörer är utformad för att ge en översikt över ICT-leverantörernas konkurrensförmåga på en viss marknad. Forskningsmetodiken använder en noggrann poängberäkningsmetod baserad på både kvalitativa och kvantitativa kriterier, som resulterar i en enda grafisk bild av varje leverantörs position på en viss marknad. Capabilities-poängen mäter produkt, marknadsintroduktion och verksamhetsdrift på kort sikt. Strategy-poängen mäter anpassningen av leverantörsstrategier till kundbehovet inom en tidsram på 3–5 år. Leverantörens marknadsandel representeras av storleken på ikonerna.

Tillbaka till början