Hoppa till Innehåll

Se fakta

18 300 >

partners över hela världen.

91 %

av Forbes Global 2000 är SAP-kunder.

200 M

molnanvändare i 180 länder använder SAP-lösningar.

Utnämnd till ledare inom alla kategorier

De främsta affärssystemen klarar dagens krav och gör det möjligt att växa utan kostsam integration. SAP har utsetts till ledare inom hela portföljen, så du behöver inte göra några kompromisser.

Affärssystem och Digital Core

Constellation positionerar SAP som ledare för "enterprise cloud finance" och SAP S/4HANA Cloud som en lösning för den digitala tidsåldern.

CRM och kundupplevelse

Gartner utsedde SAP som ledare i Sales Force Automation Magic Quadrant 2020. Utvecklingen inom CRM-teknologi gör det möjligt för säljorganisationer att bli snabbare och smartare.

Analytics

SAP utsågs till ledande i Forrester Wave: Data Management for Analytics baserat på poäng inom kategorierna för aktuellt utbud, strategi och marknadsnärvaro.

Digital supply chain

SAP utsågs till ledare i Gartners magiska kvadrant för supply chain-planeringssystem med integrerade innovationer som AI och IoT.

Nätverk och utgiftsstyrning

IDC Marketscape rankade SAP Concur som marknadsledande inom rese- och utläggshantering för 2018. "Med en molnandel som närmar sig 85  % har appar för resor och utlägg blivit ett effektivt första steg för digital transformation."

Intelligent företagande

Ett intelligent företag sammankopplar upplevelsen och operationer med hjälp av experience management (XM) lösningar, en teknologiplattform för företag och en rad uppsättning applikationer. 

Events och aktiviteter

Kom i kontakt med branschexperter och finslipa dina färdigheter när som helst och var som helst. Använd vår eventkalender för att se kommande webbinars, virtuella evenemang och konferenser.

De främsta fördelarna

Gedigen datasäkerhet

Som ett av de första företagen i världen att uppnå global certifiering från British Standards Institute kan SAP garantera att kundernas sekretess är skyddad.

Framgångsrika partnerskap

SAP har valt en multimolnstrategi baserad på samverkan där kunden sätts främst. Detta uppnås genom partnerskap med de största företagen som Microsoft, Alibaba, Amazon, Google, IBM och andra ledare. 

 

Det enda helt integrerade mjukvarusystemet

Eftersom vi integrerat intelligens i vår teknik och våra processer och applikationer så innehåller våra avancerade system allt du behöver för att bedriva en intelligent verksamhet.

Företag i olika storlekar använder SAP

Inspirerande företag och välgörenhetsorganisationer runt om i världen samarbetar med SAP för att hantera några de största utmaningarna och göra världen lite bättre.

Räddar utrotningshotade djur

Se hur Elephants, Rhinos & People (ERP) skyddar utrotningshotade djur med hjälp av satellitspårningsteknik, drönare som avskräcker tjuvskyttar och en strategi som bygger på att minska fattigdomen.

Rainforest Connection förhindrar olaglig skogsavverkning

Ta reda på hur det här ideella nystartade teknikföretaget strömmar ljud från regnskogen och ljudet av avverkningsfordon och motorsågar. Detta för att stoppa och förutsäga skogsavverkningen.

Rätt personer tillsammans kan stoppa svälten

I sin strävan att uppnå målet om att eliminera världssvälten senast 2030 använder Welthungerhilfe SAP SuccessFactors för att samla rätt personer vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

Varför SAP för små och medelstora företag?

Tror du att SAP bara passar för stora företag? 80 % av våra kunder är små eller medelstora företag. 
Vi hjälper våra kunder att automatisera rutinuppgifter, komma närmare kunderna och uppnå mer med en lägre insats. Upptäck våra optimerade verktyg och strategier som är särskilt framtagna för växande företag.

Beprövad expertis inom 25 branscher

Dra fördel av branschspecifika processer, inbyggd konformitet och bästa praxis som baseras på över 45 års erfarenhet av arbete med företag runt om i världen. Få ut så mycket som möjligt av intelligent teknik genom att implementera den på rätt sätt för just din bransch.
208
av de 250 främsta detaljhandelsföretagen i världen använder SAP-lösningar.
8/8

av de mest innovativa bilföretagen i världen använder SAP-lösningar. 

46
av världens säkraste banker använder SAP-lösningar.
97

av världens 100 främsta universitet använder SAP-lösningar.

7/10

av världens bästa sjukhus använder SAP-lösningar.

41 100 +

konsumentproduktföretag i 134 länder utvecklas med hjälp av SAP-lösningar.

Kontakta oss

Tillbaka till början