Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Utbildning och certifiering

De bästa metoderna för att öka användarnas produktivitet

Ta reda på hur du kan öka adoptionen av programvara med målinriktat lärande som en del av arbetsflödet, för en snabbare implementering, mer produktiva användare och förbättrad ROI.

Minska distributionstiden och håll dig uppdaterad med teknik

Delta ​​den 19 november för att höra SAP-kunder, utvalda partners och kunder om värdet av expertis och hålla existerande kompetens uppdaterad.

Utbildning och fortbildning för det intelligenta företaget

Bra utbildning är lika viktig som bra teknik. SAPs mjukvara är framtagen för att leverera transformativa affärsresultat. Få ut så mycket som möjligt genom att utforska alla alternativ för att utrusta dig med rätt kunskaper och färdigheter med utbildning och fortbildning från SAP.

Se våra erbjudanden

Upptäck vårt ramverk för kontinuerlig inlärning

Få råd om nya implementeringar, utbildning av nya användare och utökning av kompetensen för befintliga program, med vårt ramverk i fem steg.

Anmäl dig till en kurs

Bläddra i vår webbshop och se de senaste kurserna, hitta de närmaste utbildningsplatserna, sök efter kurskoder eller fokusera på en specifik utbildningsväg.

Utforska SAP Learning Hub

Få omedelbar, molnbaserad åtkomst till ett brett utbud av SAPs utbildningsinnehåll och onlinekurser, med en rad alternativ som passar dina affärsbehov. 

Bli SAP-certifierad

Få ett intyg på dina kunskaper kring SAP-lösningar och se till att du uppfyller kraven för nya roller och ansvarsområden genom att genomgå SAPs certifieringar. 

Utnyttja gratis SAP-kurser

Få en flexibel, rolig och engagerande inlärningsupplevelse genom spelifiering och öva när, var och hur du vill – utan kostnad – med openSAP. 

Hitta SAP Event

Utforska nya tekniker och affärsinnovationer och se hur de används i praktiken. Få inspiration på ett av våra events. 

Hur mycket utbildning behövs?

Inse vidden av de fördelar som organisationer får från att ha välutbildad personal som implementerar, underhåller och använder företagets teknik i sina dagliga jobb.

Mjukvara för inlärning och utveckling

Inspirera till en kultur av kontinuerligt lärande med lösningar som sträcker sig från integrerad hjälp i appar och e-utbildning till professionell utveckling och successionsplanering.

SAP Enable Now

Ge anställda som använder SAP-lösningar tillgång till den utbildning de behöver – när och var som helst. Förenkla framtagning och distribution av sammanhangsberoende användarhjälp, transaktionsdokumentation, utbildningssimuleringar, testskript och e-utbildningsmaterial på arbetsplatsen. 

SAP User Experience Management by Knoa

Samla in realtidsdata direkt från användarnas skrivbord för att identifiera exakt var problemen ligger, så att du kan avgöra och implementera den mest effektiva lösningen.

Konsulttjänster för utbildning

Nå utbildningsmålen snabbare med hjälp av experter som bedömer dina utbildningsbehov, tar fram en strategisk utbildningsplan och ger direkthjälp.

Fler resurser

Utbildningsprogram

Optimera dina studier med den interaktiva guiden Learning Journey, som visar en rekommenderad väg till att bli fullt förtrogen med en SAP-lösning. 

Hitta lokala SAP-utbildningspartners

Sök bland över 200 registrerade SAP-utbildningspartners som kan hjälpa dig att förstå dina unika utbildningskrav och ta fram en anpassad utbildningsplan.

SAP University Alliances

Gå med i ett globalt nätverk av utbildningsinstitutioner och använd utbildningsresurser om SAP-lösningar för att hjälpa eleverna att få de färdigheter som behövs för den digitala framtiden.

SAP Next-Gen

Få tillgång till en målinriktad community som gör det möjligt för företag, partners och universitet att samarbeta och utvecklas med mål kopplade till FN: s globala mål. 

Se hur våra kunder arbetar med SAP

Håller konsulter uppdaterade om den senaste teknologin

ROFF ser till att konsulterna hålls uppdaterade om förändrade krav så att de kan maximera sina SAP-mjukvarukunskaper.

Erbjuder personligt utbildningsstöd

Biltillverkaren Mercedes-Benz Türk har optimerat utbildningen av sitt 280 personer starka team genom individuella utbildningsplaner. 

Kunskapsspridning på språng

Ta reda på hur itelligences SAP-konsulter, kan med hjälp av SAP Enable Now och SAP Learning Hub utbilda individuellt eller i grupp, informativt eller interaktivt, digitalt eller i fysiska klassrum.

Community för SAP-utbildning

Utbildningsbloggar

Certifieringsbloggar

Tillbaka till början