Skip to Content
Kontakta oss

SAP-support

Se till att dina system alltid presterar maximalt och få ut mer av dina nya och befintliga SAP-mjukvara tack vare SAPs support. Vi erbjuder flera olika supporttjänster inklusive långsiktig planering, integrerade team, fjärrsupport, en självbetjäningsportal och mycket mer. Våra experter kan hjälpa dig med allt från SAP-implementering och underhåll till systemförbättringar och innovationsstrategier. 
Previous

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success kombinerar det bästa som SAP har att erbjuda så att du är garanterad att lyckas i molnet: Exklusiv åtkomst till resultatrelevanta resurser för snabbare implementering av lösningen, rollbaserad inlärning och utökad ärendehantering för kunder som nu kör SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud och SAP Hybris Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care ger teknologisk support på en personlig nivå. Med den här planen samarbetar vi med er för att förbättra de interna kunskaperna om produkten, finslipa era problemlösningsprocesser och se till att alla system fungerar perfekt.

SAP Enterprise Support

Oavsett hur du byggt upp din IT-miljö – lokalt, i molnet eller som en hybridlösning – ger SAP Enterprise Support dig proaktiv fjärrsupport från dag ett. Denna plan täcker hela lösningens livscykel. 
Next

Besök SAP Support Portal och SAP ONE Support Launchpad där SAP-kunder och partners kan söka i vår kunskapsdatabas, hitta lösningar på eller rapportera problem och mycket mer.

Hitta lösningar

Sök i vår kunskapsdatabas efter lösningar på eventuella problem i dina SAP-produkter. 

Kontakta support

Rapportera ett problem till produktsupporten om du inte hittar en lösning på problemet online. 

Hämta mjukvara

Gå till SAPs nedladdningscenter – samlingsplatsen för nedladdning och beställning av SAP-mjukvara. 

Administrera användare

Är du en administratör? Använd vårt självbetjäningsverktyg för att administrera S-användaråtkomst till företagets applikationer. 
image
Få tillgång till aktuell information om installation, uppgraderingar, produkttillgänglighet och mycket mer på SAP Help Portal.
image
Håll dig uppdaterad via WhatsApp. Få SAP-produktuppdateringar på din mobila enhet. 

SAP Digital Business Services

Den digitala världen finns runt omkring oss och företagen måste antingen anpassa sig till den nya verkligheten eller riskera att komma på efterkälken. Se hur SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.  

SAP Solution Manager

Med SAP Solution Manager kan du enkelt hantera alla aspekter av dina SAP-applikationer och andra program. Lösningen är baserad på ett SAP Enterprise Support-avtal och inkluderar alla processer, verktyg och tjänster du behöver i din IT-miljö, nu och framöver. Den senaste releasen, 7.2, kan även hjälpa dig att få ut mer av den digitalisering som uppnås via SAP S/4HANA. 

Back to top