Skip to Content
Kontakta oss

Sälj smart - var och när som helst med ledande CRM Sales

Dra nytta av en helhetsbild och smart kundrelationshantering för att gå steget längre än traditionell CRM. Ge säljpersonalen större handlingsutrymme att förbättra sina resultat, ta fram relevant underlag för snabba beslut, få fullständig överblick över alla kunder och gå från offert till avslutat köp utan krångel. På så vis kan säljarna jobba smartare var de än befinner sig – på kontoret, på resande fot eller till och med offline.

Mjukvara för försäljning där du är – i molnet

Se vår videoserie om hur SAP Cloud for Sales kan hjälpa dig att sälja smartare, samarbeta smidigare och göra bättre affärer var du än befinner dig – och vilken enhet du än använder.

Previous

Smartare försäljning

Som säljare måste du fatta viktiga beslut varje dag – beslut som påverkar ditt team, dina kunder och din familj. Upptäck mjukvarulösningar för försäljning som hjälper dig att göra rätt val.

Sälj där du är

Var ligger ditt kontor? Med SAP Cloud for Sales finns kontoret alltid där du är. Applikationen ger dig enkel och smidig tillgång till uppgifterna du behöver från alla typer av enheter, så att du kan sälja och samverka var du än befinner dig.

Samverkan

Inom försäljning är man aldrig ensam om en vinst. Man jobbar tillsammans – i team med allt från produktspecialister till jurister – för att arbeta snabbare och mer effektivt. Välj en försäljningsmjukvara som är gjord för samverkan.

Fler avslutade affärer

Det roliga med försäljning tar inte slut bara för att ett avtal är klart. Välj en säljapplikation som reducerar administrativt arbete – så får du mer tid över till att fira företagets vinster.

Next

Upptäck SAP:s lösningar som tar steget längre än CRM 

Previous

Sju strategier för smartare försäljning

Kunskapsledare och analytiker är eniga om att försäljningen har förändrats. För att kunna göra fler affärer måste man tänka bortom den tidigare definitionen av CRM. Det är dags att börja engagera sig och vinna längs med alla delar av kundens inköpsresa.

Klarar din säljorganisation konkurrensen?

Företag som följer leads och prospektstatus i realtid har 26% fler avslutade kvalificerade försäljningar per år.* Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder säger

Testa gratis – sälj smartare när och var som helst

Du behöver SAP Cloud for Sales för att kunna sälja smartare överallt. Börja idag med SAP Digital CRM, en lösning som är framtagen för mindre försäljningsgrupper men med många av de funktioner som finns i vår företagsversion, SAP Cloud for Sales.  Kom igång på ett par minuter och testa några av företagsfunktionerna utan kostnad i 30 dagar innan du bestämmer dig. Pröva och berätta vad du tycker!

Previous

Upptäck framtidens försäljning

Lär dig förstå framtidens försäljningstrender och strategier redan nu – med hjälp av en forskningsrapport baserad på intervjuer med 1 220 köpare världen över. Här får du veta mer om en köp och sälj-dynamik i förändring och om hur du kan öka ditt företags försäljning.

Fem strategier för detaljhandeln 2015

Få reda på hur ditt företag kan skapa vinster på och utanför butikshyllan med fem viktiga handelsstrategier. Den nya forskningsrapporten från EKN förklarar varför strategierna behövs och hur de implementeras. Samtidigt visar de hur olika tillverkare använder dem på bästa sätt.

Smartare sälj – bättre kundrelationer

Lär dig mer om SAP Cloud for Sales och se hur molnlösningen kan hjälpa dig att klara av den nya tidens utmaningar på säljområdet. Få bättre förståelse för dina kunder – vilka svårigheter de möter samt deras branscher och affärsmål. 

Next

Effektivare försäljning i insikternas tidevarv

Läs IDC-rapporten om de senaste marknadstrenderna, och se hur du kan använda nya strategier och moderna lösningar för att effektivisera ditt företags försäljning i en tid när kundanalyser, mobila och sociala affärslösningar blir allt viktigare.

Utforska de hetaste ämnena inom försäljning och kundrelationer

Previous

Lär dig förstå framtidens kundrelationer

Sätt upp nya strategier för att involvera framtidens kunder – digitalt uppkopplade, socialt medvetna och superinformerade – med hjälp av nya säljtrender och smarta tips.

Pratar du om rätt saker med dina kunder?

Vill du ge ditt företags affärer en extra skjuts? När det gäller kundrelationer finns det inga enkla universallösningar som passar alla. Läs mer om hur du gör för att ha rätt samtal med dina kunder.

Granska din försäljningsprocess: Sju nyckelfrågor att ställa sig (och besvara)

Om du verkligen vill veta hur ditt företags försäljningsprocess står sig rekommenderar vi att du ställer dig våra sju frågor – och svarar ärligt.

Next

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top