Skip to Content
Kontakta oss

Engagera konsumenter direkt med SAPs detaljhandelsmjukvara

Ge konsumenter de produkter, den information och de personliga shoppingupplevelser de vill ha – när och där de vill ha dem – med detaljhandelshantering och handelsmjukvara för flera kanaler från SAP. Dra nytta av insikter från kunder i realtid och point of sale, nå konsumenter via alla kanaler (inklusive mobila) och få den synlighet du behöver för att optimera allt från marknadsföring till din försörjningskedja.

Se en översikt av SAP for Retail

Anmäl dig till SAP Future of Food-forumet

8 % detaljhandlare

skapar kontextbaserade upplevelser och personligt anpassade erbjudanden för sina kunder. Jämför ditt företag med konkurrenterna.

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Koppla samman marketing och merchandising

Detaljhandelsföretag måste överbrygga gapet mellan marknadsföring och merchandising – men det är inte lätt och de digitala kanalerna ökar klyftan mellan de båda. I den här rapporten från Retail Systems Research hittar du några åtgärder som kan lösa problemet.

När kundens önskemål ställs mot handelns kapacitet

Upptäck hur ditt företag kan arbeta långsiktigt för att hålla sig steget före i en tid av föränderliga kundbehov och nya detaljhandelstrender. I artikeln får du mer information om innovativa strategier som hjälper företaget att överleva på en marknad i ständig förändring.

Grundkurs i mångsidig kundhantering

Lär dig allt som finns att veta om mångsidig kundhantering och förbättra kundernas relation till ditt varumärke. Här handlar det om personanpassning och att göra varumärket lättillgängligt – oavsett om kunden letar efter produktinformation eller handlar med olika enheter. 

Next

Litet detaljhandelsföretag? Vidga dina vyer

SAP Anywhere gör det möjligt. Öppna din egen webbutik på några minuter och sköt försäljningen via digitala marknadsplatser som Amazon och eBay. Synka varuförteckningen automatiskt och se hur intäkterna växer.

Nya perspektiv från branschens experter

Previous

Få kontakt med ledande branschexperter

Utforska våra många resurser och håll dig uppdaterad om viktig information för hur ditt företag kan implementera SAP for Retail.

Försäljning och marknadsföring:
Fem sätt att använda nätverk

Inköpsteam är inte de enda som kan dra nytta av affärsnätverk i dagens anslutna ekonomi ...

Sex anledningar för mode- och fitnessmärken att använda Instagram

För företag inom modebranschen ger Instagram närmast oändliga möjligheter att bygga varumärken genom chansen att nå ut till en allt större publik och skapa nya, smarta kanaler för marknadsföring.

Next

Personalkris i detaljhandeln?

Vad kan företag göra för att möta de nya och växande personalutmaningarna inom detaljhandeln? Oxford Economics har pratat med hundratals chefer och anställda för att få reda på svaret.

Customer Activity Repository – testa molnversionen kostnadsfritt

Prova analysredskap och applikationer baserade på en omfattande uppsättning omnikanaldata och granska nyckeltal som hjälper dig att bättre förstå både din egen verksamhet och kundens upplevelser.

Riktiga innovationer. Riktiga kontakter. Riktiga lösningar.

På 2017 NRF Convention & EXPO i New York hittar du allt detta – och mer därtill!

Ta chansen att nätverka med 33 000 branschkollegor och utforska alla de senaste tekniktrenderna och lösningarna för detaljhandeln.

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top