Skip to Content
Kontakta oss

Fokusera på kunder med vår mjukvara för försäkringsbranschen

Tillgodose dagens uppkopplade kunder via alla kanaler, inklusive mobila – med SAPs mjukvara för försäkringsbranschen. Våra lösningar använder den senaste tekniken för att hjälpa dig förenkla hanteringen av skadeanmälan, förenkla administration av försäkringsbrev och proaktivt hantera risk och efterlevnad. Snabb produktutveckling – använd senaste försäkrings-CRM för att driva försäljnings- och marknadsföringskampanjer.

Läs mer om vår försäkringsmjukvara

Se video: Digitala försäkringar – en övergång från riskskydd till förebyggande åtgärder

Previous

SAP Claims Management

Se hur du kan använda den här flexibla lösningen för att hantera tilldelningar av skadehandläggare och klara av förändringar i resurspoolen så att du kan minimera riskerna men ändå hålla kunderna nöjda.

Hur kundcentrerad är du?

11 %* av alla finanstjänsteinstitut har en heltäckande överblick över sina kunder och kan ge dem en konsekvent upplevelse över flera kanaler för alla produkter. Testa att jämföra din organisation med andra i samma bransch.

Next

Digitala försäkringar – från riskskydd till förebyggande arbete

Den nya tekniken håller på att förändra försäkringsbranschen i grunden. Affärsmodeller omvärderas, processer struktureras om och anställda arbetar i allt högre utsträckning med realtidsinformation och mobilappar. Vår serie om visionärt ledarskap utforskar hur dessa förändringar påverkar branschen och hur man skapar lönsamhet i en digital försäkringsvärld.

Vägen mot digitala försäkringar

Vilka är de viktigaste förändringsfaktorerna i försäkringsbranschen i dag? Och vad kan försäkringsbolag göra för att till fullo utnyttja den nya teknikens alla fördelar? Läs mer i vår guide för framtidens digitala försäkringsbolag.

Framtidens försäkringsbolag

Få en överblick över hur den digitala ekonomin skapar förändringar i försäkringsbranschen. Diagrammet ger även tips på nya sätt att hålla sig konkurrenskraftig och fem viktiga egenskaper för framgångsrika försäkringsbolag.  

Ny teknik för försäkringslösningar

På SAPPHIRE NOW-konferensen kommer massor av nya idéer och insikter fram om teknikens styrka och möjligheter. Här kan du läsa om två spännande möten med fokus på nyheter inom försäkringsbranschen.

Redo för den digitala revolutionen?

Hur ser ditt företags digitala beredskap ut? I den här artikeln får du redskapen du behöver för att komma igång. Du lär dig till exempel att upprätta ett grundläggande digitalt ramverk, omvärdera företagets affärsmodell och strukturera om din personalstyrka.

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Tekniska omvandlingar på den globala försäkringsmarknaden

Den globala försäkringsmarknaden har genomgått en lång rad stora förändringar det senaste årtiondet. Till dessa hör bland annat ett allt mer omfattande och komplext regelverk, en grundläggande förändring av kundernas förväntningar, den snabba framväxten av nya marknader och den nya teknikens omvälvningar.

Sakernas tillstånd: Så förändrar digitalisering försäkringsbranschen

Den digitala tekniken skapar nya standarder. Kunder vill ha mer personligt anpassade, värdeskapande försäkringslösningar. Och om deras försäkringsgivare inte kan erbjuda dem det har de inga problem med att vända sig till nya, mer innovativa bolag. Läs mer om de senaste trenderna och lär dig att använda tekniken, hantera dataflödet och hitta nya vägar.

EIU: Hur påverkar den digitala tekniken IT?

Economist Intelligence Unit (EIU) frågade flera högt uppsatta chefer på finansiella tjänsteföretag om digital teknik och hur den påverkar deras bransch. Deras svar i kombination med analyser från EIU ger en inblick i hur IT driver branschens digitala agenda framåt.

Next

Få nya perspektiv från experter inom försäkringsbranschen

Previous

Den digitala omvandlingen förändrar försäkringsbranschen

Den digitala omvandlingen skapar förändring på alla fronter, och försäkringsbranschen måste hänga med i den nya tekniken. Inom de närmsta åren räknar man med att betydelsen av digitala kundupplevelser drastiskt kommer att öka inom branschen under de närmaste åren.

Om 20 år kan försäkringar vara större (och mer osynliga) än någonsin förr

Tänk dig att du tar en ögonblicksbild av hur försäkringar fungerar just nu. Barn som föds i dag kan tillhöra den första generationen som inte vet vad försäkringar är – inte för att försäkringar inte kommer att finnas när de blir vuxna, utan för att de kommer se så annorlunda ut.

Dagens försäkringskunder är ute efter enkelhet och ett personligt bemötande

Allt fler kunder vill ha ett smidigt och enkelt sätt att kommunicera med försäkringsbolaget de väljer, även innan de fattar några beslut. Vad kan då dagens försäkringsbolag göra för att tillfredsställa kundernas kontaktbehov och samtidigt ge en personlig upplevelse med rätt känsla?

Next
Previous

Bli redo för mobila försäkringstagare

Upptäck hur mobila tekniker skapar nya förbindelser mellan försäkringsgivare och deras försäkringstagare. Den här framställningen visar hur mobilappar och data ger försäkringsbolag möjlighet att erbjuda personliga tjänster på begäran. Tjänster som hjälper till att begränsa risker och förluster. 

Hur digitala försäkringar förändrar liv: Kirtlands berättelse

Upptäck varför Kirtland förväntar sig en försäkringsgivare som är lättillgänglig, uppkopplad och effektiv.

Next

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top