Skip to Content
Kontakta oss

Leverera produkterna som kunden vill ha

Anpassa alla aspekter av din verksamhet för nästa generations kunders behov – från produktutveckling till detaljhandel – med SAP:s lösningar för märkesvarubranschen. Vår mjukvara kan hjälpa dig att förutse, planera och hantera efterfrågan på innovativa konsumentvaror och överträffa förväntningarna hos de mest medvetna konsumenterna.

Få en översikt över SAP for Consumer Products
Previous

Skapa produkter som kunderna vill ha

Påskynda tiden till marknaden med produkter som konsumenterna vill ha, när och hur dem vill ha produkterna. Se hur SAPs lösningar kan hjälpa dig att reagera snabbare på kundernas efterfrågan samtidigt som du optimerar dina processer.

14% färre dagar i lager*

Konsumentvaruföretag som utför prognostisering av lager för olika kombinationer av SKU:er och platser har 14 % färre lagerhållningsdagar än de som inte gör det. Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Ta fram produkterna som efterfrågas – ännu snabbare

Förkorta lanseringstiden med produkter som konsumenterna vill ha – när och på det sätt de vill ha det. Upptäck hur SAPs lösningar för konsumentvaror kan hjälpa dig att agera snabbare på dynamiska krav från kunder, samtidigt som du optimerar dina investeringar i försäljningskampanjer och varumärkeshantering.

Förvandla kunddata till beslutsgrundande insikter

Vad är det som hindrar konsumentvaruföretag från att ta efterfrågestyrd information till nya höjder? Den här videon visar hur företag inom konsumentvarubranschen kan ta hjälp av innovativa analyslösningar för att förverkliga steg som förut sågs som orealistiska eller alltför dyra.

Next

Få nya perspektiv från experter inom konsumentvarubranschen

Previous
 
International Data Corporation uppskattar att en tredjedel av de 20 marknadsledande företagen i de flesta branscher kommer att vara ”allvarligt hotade” av nya och omstrukturerade konkurrenter 2018.
 
Sakernas internet (Internet of Things) uppskattas omfatta 50 miljarder anslutna enheter 2020 och är på god väg att förändra marknaden i grunden.
 
Ett av kännetecknen för konsumentvaruföretag som klarar sig bra på den digitala marknaden är deras förmåga att skapa fantastiska kundupplevelser här och nu.

 

Next
Previous

Följ SAP för konsumentvarubranschen
på Twitter

Ta del av senaste branschnyheter, insikter och mjukvara för produktutveckling av konsumentvaror, tillverkning, försörjningskedjan, marknadsföring med mera.

Anslut dig till LinkedIn-gruppen SAP Consumer Products

Gå med i vår LinkedIn-grupp för att nätverka och diskutera med andra yrkesmänniskor inom konsumentvarubranschen – och få nya insikter och möjligheter.

 

 

Besök vårt konsumentvaruforum

Delta i konversationerna i vårt sociala nätverk för konsumentvarubranschen. Sök efter insikter och perspektiv från experter och delta i SAPs nätforum.

Next

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Join us May 16–18 for networking, strategy, discussions, and education on the latest breakthrough solutions from SAP.

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top