Skip to Content
Kontakta oss

Finansiella tjänster: Öka marginalerna med bankmjukvara från SAP

Skapa flexibiliteten du behöver för att hänga med i utvecklingen av kundförväntningar, demografi och efterfrågan – med hjälp av SAP-mjukvara för bank- och finansbranschen. Öka vinstmarginalerna i alla kanaler och möt utmaningar som exempelvis högre kapitalkrav, striktare regler och det digitala skiftet i bankvärlden med olika ledande banksystem och tekniker.

Hur mobilen förändrar banktjänster för privatpersoner
Previous

Digital omstörtning inom ekonomibranschen

Digital omstörtning: Videoserie i två delar där Rob Hetherington, global administrativ chef för finansiella tjänster på SAP, pratar om hur den nya tekniken påverkar branschen.

Hur kundcentrerad är din bank?

Det är inte lätt att erbjuda en konsekvent kundupplevelse. Men finansinstitut som inte kan koordinera och personanpassa kundinteraktioner i alla kanaler riskerar att tappa kunder till andra banker. Testa att jämföra din organisation med andra i samma bransch.

Next

     

Bli framtidens bank redan i dag

I en tid då digital teknik totalt förändrar hur kunderna handlar och får tillgång till kommersiella tjänster är ett säkert – att morgondagens bank ser helt annorlunda ut än i dag. Frågan är snarare vad finansbranschen kan göra för att förbereda sig. De här resurserna hjälper dig att omvärdera ditt företag och dess affärsmodell så att det kan överleva och frodas på den nya marknaden.

SAP Forum för finansiella tjänster, 4–5 juli, London

Kom till London den 4–5 juli och ta reda på vad som krävs för att bli en digital vinnare. Se verkliga exempel på företag inom finansiella tjänster som har gett sig ut på en framgångsrik digital resa.
Previous

Den framtidssäkra digitala banken

Hur reagerar dagens banker på branschens digitala omvandling? Vilka affärsmodeller använder de sig av? Och hur ser de på fintech? Läs mer i e-boken baserad på en IDC-enkät med över 500 chefer på 250 banker världen över.

En mer personlig approach till finansiella tjänster

Läs mer om hur banker världen över antar ett personligare förhållningssätt för att leverera individanpassade tjänster. Så arbetar de för att möta utmaningarna det innebär och för att uppfylla kundernas behov i den allt hårdare konkurrensen.

Next
Previous

Fem digitaliseringsmetoder som lönar sig

Den nya tekniken håller på att fundamentalt förändra hur kunder använder banker och utmanar bankens traditionella roll. Läs om den digitala bankens fem viktigaste strategier och se hur din organisation kan implementera dem på bästa sätt.

Föreställ dig morgondagens bank

Se hur några av våra globala bankkunder arbetar för att möta den digitala konsumentens förväntningar. Det handlar om allt från att tillämpa en digital helhetssyn till att leverera en helgjuten upplevelse från front- till backoffice.
Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Previous

Gartner placerar SAP
i topp igen

För nionde året i rad har SAP rankats som ledare i Gartners Magic Quadrant för konsumentbanksektorn. SAP placerade sig som marknadsledare i alla kategorier.

Digital transformation inom bankväsendet

Falk Rieker, områdesansvarig för bankbranschen, pratar om de utmaningar banker ställs inför i dagens digitala ekonomi och vad banker behöver göra för att behålla sin konkurrenskraft på marknaden.

Next

   

Previous

Nya strategier för digital transformation inom bankvärlden

Se de viktigaste resultaten av IDC:s undersökning om hur banker världen över arbetar med digital transformation och nyckelstrategierna för att nå framgång.

EIU: Hur påverkar den digitala tekniken IT?

Economist Intelligence Unit (EIU) frågade flera högt uppsatta chefer på finansiella tjänsteföretag om digital teknik och hur den påverkar deras bransch. Deras svar i kombination med analyser från EIU ger en inblick i hur IT driver branschens digitala agenda framåt.

Next

Få nya perspektiv från experter inom bankbranschen

Previous

Kommer blockkedjetekniken att revolutionera bankväsendet?

Under det senaste decenniet har snart sagt alla branscher genomgått enorma förändringar tack vare den digitala ekonomins tsunamiliknande effekt. Detta har tagit sig uttryck i grundläggande förändringar av sådant som affärsmodeller, prissättning och konsumtionsmönster.

Kan Industri 4.0 hjälpa till i arbetet för finansiell inkludering?  

Finansiell inkludering är en global utmaning med hög prioritet. Nya initiativ för att ge banklösa medborgare tillgång till banktjänster – via mobil teknik och betalkort eller digitala plånböcker (mWallet) – är ett viktigt första steg. Men det finns mer att göra.

Digitalisering: en välfungerande frontend, men sedan då?

Med rätt implementering kan digital teknik undanröja behovet av mänsklig interaktion vid banktransaktioner, bygga på information i realtid och innebära att riskerna minskar. Men vad innebär det för förhållandet mellan kunder och säljare eller kontoansvariga? 

Next

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Back to top