Skip to Content
Kontakta oss

Utforska SAP-portföljen

Avancerad affärsmjukvara behöver inte vara komplicerad. På SAP tror vi på att hålla det enkelt – och smart. Det är en av anledningarna till att vi är marknadsledande inom företagslösningar.
Upptäck vårt utbud, sorterat efter verksamhetsgren, bransch eller produktkategori.

Lösningar per affärsområde

Letar du efter nya sätt att hjälpa din avdelning jobba bättre? Utforska lösningsportföljer som är särskilt anpassade för din verksamhet – från anläggningsförvaltning och ekonomi till marknadsföring och tillverkning – och hitta en mjukvara som passar just dina unika behov.
.

Produktkategorier

Har du redan en SAP-produkt?  Hitta din produkt – allt från analys till ERP och teknologiplattform – och få tillgång till all information och de verktyg du behöver för att kunna använda och optimera din mjukvara från SAP.

Plattforms- och tekniklösningar

Utveckla ditt företags verksamhet och resultat med plattformslösningar och teknik från SAP. Skapa nya möjligheter genom att förenkla komplexa system med reaktioner i realtid, fatta välunderbyggda beslut med hjälp av exakt information och skapa utrymme för nya, innovativa sätt att tänka, leverera och samarbeta.

Lösningar i fokus

Vill du förnya dig utan risk för avbrott i verksamheten? Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken – mobilt, in-memory, molnet och mycket mer. Se de lösningar vi fokuserar på och se hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt företag i framkanten bland de främsta.

SAP Digital Business Services

Se till att dina SAP-lösningar motsvarar dina affärsbehov på ett enkelt och väl integrerat sätt med hjälp från SAP Digital Business Services. Vi har över 30 000 konsulter med ojämförliga produkt- och teknikkunskaper och erfarenhet av 25 olika branscher. Oavsett om du vill snabba på implementeringen, flytta till molnet, anpassa din lösning, optimera IT eller göra något helt annat så finns SAP Digital Business Services här för att hjälpa dig uppnå det du eftersträvar.

Back to top