Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

SAP Digital Business Services

Förenkla den digitala transformationen och uppnå enastående resultat

Utnyttja kunskaperna hos våra kunder, experter och digitala leverantörspartner som förenas i sin vilja att hjälpa ditt företag utvecklas och blomstra.
Previous Next

Med SAP Digital Business Services utvecklar du ditt företag genom att föra samman insikter, människor, processer och produkter som blåser liv i dina strategier. Oavsett om du bestämmer dig för att flytta till molnet eller använder SAP S/4HANA som digital core, får du tillgång till alla de digitala och molnbaserade tjänster och supportlösningar ditt företag behöver för att lyckas.

Se våra erbjudanden

Previous Next

Rådgivningstjänster

Få den rådgivning du behöver för att välja rätt väg mot digital transformation, molnanpassning och en hållbar utveckling.

Implementeringstjänster

Påskynda implementering, migrering och anpassning av SAPs lösningar genom en kombination av unik expertis och bästa praxis.

Resultat och support

Flytta dina on-premise-lösningar till molnet med guidad support som hjälper ditt företag att anpassa sig och utnyttja lösningarna fullt ut.

Premuim Engagements

Basera din implementering på paketerade tjänster och support för att utvecklas tillsammans med SAP och bygga upp nyskapande affärsmodeller.

Molntjänster

Skapa värde för din organisation och dina kunder genom att erbjuda snabbhet, innovation, flexibilitet och enkelhet.

Vilka SAP Digital Business Services-erbjudanden passar bäst för dig?

Tillbaka till början