Skip to Content
Kontakta oss

SAP Digital Business Services

Häng med i digitaliseringen och lyckas i din bransch. Våra serviceplaner och paket hjälper dig längs hela transformationsprocessen med allt från att ta fram en strategi till SAP-implementering, optimering och underhåll. Oavsett vilka IT-mål du ställt upp jobbar vi för att se till att dina SAP-investeringar ger utdelning kontinuerligt. Dra nytta av heltäckande service- och supportplaner, expertkonsulttjänster, beprövade metoder, djupgående branschkunskaper och mycket mer.
 

Förenkla din verksamhet i en digital ekonomi

Ge dina anställda och kunder vad de behöver, när de behöver det. Med våra globala tjänster och vår support hjälper vi företag i alla skeden av deras digitala transformation. En ny handelsmodell ger en förenklad tjänsteportfölj för en global organisation och med ett enda avtal.

Hitta förutsättningarna för digital transformation

Den digitala ekonomin har en rejäl inverkan på våra kunder och vad de förväntar sig av oss: färre produkter och fler tjänster. Därför har vi föresatt oss att vara ledande inom "tjänstefiering" på den nya marknaden så att vi kan hjälpa våra kunder nå sina mål inom detta område.
 

Övergången till SAP S/4HANA

Oavsett om du börjar från noll eller migrerar en befintlig miljö så kan SAP och våra partners hjälpa dig att lyckas med övergången till SAP S/4HANA. Våra paket för värdesäkring täcker hela processen oavsett var du börjar. Upptäck ett snabbt sätt att digitalisera dina grundläggande affärsprocesser som anskaffning, tillverkning, försäljning och anläggningsredovisning. 

Vad våra kunder säger ...

Back to top