Skip to Content
Kontakta oss

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Häng med i den digitala utvecklingen och ta täten i din bransch. Våra serviceplaner och paket hjälper dig genom hela transformationsprocessen med allt från att skapa strategier till SAP-implementering, optimering och underhåll. Oavsett vilka IT-mål du ställt upp, jobbar vi för att dina SAP-investeringar kontinuerligt ska ge utdelning. Dra nytta av heltäckande service- och supportplaner, expertkonsulttjänster, anpassad applikationsutveckling, beprövade metoder, djupgående bransch- och teknikkunskaper och mycket mer.

Hitta förutsättningarna för digital transformation

 

SAP Leonardo Innovation Services

Vi kan hjälpa dig att identifiera, konceptualisera och testa dina digitala affärsmodeller med hjälp av den senaste tekniken, inklusive Sakernas internet (IoT), maskininlärning, Big Data, blockkedjor och informationsteknik. Med SAP Leonardo Innovation Services får du enkelt hjälp att implementera innovativa nyheter utan större investeringar och med minimal risk.

SAP Model Company-tjänst

Snabbare implementering, kortare projekttider och lägre ägandekostnader med förkonfigurerade bransch- och områdeslösningar från SAP och SAP Best Practices för optimalt utnyttjande av ny teknik.

Hör vad våra kunder säger

Back to top