Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.
Find a Partner

Hitta en SAP-partner

SAPs partners spelar en viktig roll i arbetet med att hjälpa företag som ditt. Varje dag hjälper experterna på våra partnerföretag kunder inom alla slags branscher att omforma och driva sina verksamheter på bästa sätt. De hjälper dig bland annat att identifiera, utveckla, implementera, underhålla och använda rätt lösningar för ditt företags unika behov. Att arbeta med en SAP-partner är ett smart och enkelt val.

SAP-kvalificerade partnerlösningar

SAP-kvalificerade partnerlösningar utvecklas och säljs av en SAP-partner, som även står för supporten. De integrerade lösningarna drar nytta av SAPs marknadsledande mjukvara och innovationer och kombinerar dem med en SAP-partners immateriella rättigheter, till exempel branschexpertis, specialiserade tjänster, kundanpassningar, konfigurationer eller applikationer. Resultatet är lösningar som erbjuder kort tid till nytta, låg risk och hög förutsägbarhet till ett attraktivt pris.
 
 
 
 

SAP App Center

I SAP App Center hittar du allt du behöver för att utforska, testa, köpa och hantera applikationer från tredje part. De specialutvecklade affärsapplikationerna hjälper dig att snabbt integrera nya funktioner i ditt företags struktur genom att utöka dina befintliga SAP-lösningar.

SAP App Center

Bygg vidare på dina SAP-applikationer med kraftfulla lösningar från godkända SAP-partners. Med sin blandning av kostnadsfria och avgiftsbelagda appar, sorterade efter kategori och branschlösning, har SAP App Center lösningen för dig, oavsett vilken SAP-teknik du använder.
Pilikon

Gå till SAP App Center

SAP App Center är en global handelsplattform med stöd för olika valutor full av affärsapplikationer som bygger vidare på ditt företags befintliga SAP-lösningar.
 • Hantera svåra affärsutmaningar. Utforska en blandning av gratis- och betalappar som hjälper ditt företag att växa.
 • Förenklade inköpsprocesser som är utvecklade för företag. Använd ett rollbaserat arbetsflöde för att enkelt och centraliserat sköta ditt företags inköp, från licensprocesser till användarhantering och förnyelser.
 • Kraftfull transaktionshanterare. SAP App Center har stöd för faktura- och betalningshantering med kort, inköpsorder och SAP Ariba Payment. Inköpssystemet för företag består av två nivåer som hanterar kravspecifikationer och inköps-/IT-processer.
 • Sömlös integrering i befintliga SAP-strukturer. Den automatiska etableringen i vald struktur gör att du omedelbart kommer åt produkterna efter köp. Slutanvändarna kan starta sina appar från en launchpad med enkel inloggning.
 • Kommunicera direkt med appleverantören. Plattformen fungerar som en central kommunikationsplattform där du kommunicerar direkt med tredjepartsleverantören bakom din specialutvecklade applikation. 

Öppna SAP App Center och börja utforska, köpa, hantera och använda godkända partnerapplikationer som hjälper ditt företag att utvecklas digitalt.

Pilikon

Gå till SAP App Center

Föregående

Kunder: Hitta förkonfigurerade appar 

Bygg vidare på din befintliga lösnings funktioner med förkonfigurerade appar utvecklade av SAP och våra partners för specifika branscher och användarfall. Här hittar du en blandning av kostnadsfria och avgiftsbelagda appar, och hanterar enkelt prenumerationer, fakturering och leverantörskommunikation i ett enhetligt användargränssnitt.

Partner: Registrera dina förkonfigurerade appar

Nå fler kunder och optimera ditt SAP-samarbete genom att registrera och sälja dina appar i SAP App Center. Hantera all fakturering, betalning och kundkommunikation i en plattform. Skapa oöverträffade kundupplevelser genom att erbjuda gratis testversioner, prisböcker och automatisk etablering för dina applikationer. 

Nästa

Fler SAP-partners och lösningar

Om du inte hittade någon lämplig SAP-partner med SAPs partnersökningsfunktion, kanske de mer specifika lokaliseringsverktygen nedan kan vara till hjälp för dig.

Föregående

Hitta partners som säljer SAP Crystal-lösningar

Underlätta snabbare och mer välgrundade beslutsprocesser i hela företaget med dessa prisvärda Business Intelligence-verktyg.

Europa

Globala SAP-teknologipartners

Se en lista över våra ledande globala leverantörer av hårdvara, databaser, lagringssystem, nätverk och mobil databehandling. Dessa partners erbjuder ett brett utbud av produkter med stöd för SAPs teknik.

Se listan

Hitta partners som kan komplettera din SAP-lösning med smarta SAP-godkända lösningar

Dessa SAP-partners och mjukvaruleverantörer utvecklar SAP-certifierade, förkonfigurerade lösningar. De kompletterar funktionerna i din befintliga SAP-lösning för dina unika behov. 

Sök nu

Globala SAP Service Partners

SAPs globala servicepartners är ledande globala konsultfirmor som samarbetar med SAP för att hjälpa kunderna med affärsrådgivnings- och implementeringstjänster som stöd för SAPs teknik.

Se listan

Hitta partners som kan drifta din SAP-lösning

SAP-partners använder SAP Solution Manager för att hjälpa dig med implementering och omfattande hantering av företagets driftlösningar och processer.

Sök nu

Hitta partners som säljer certifierad SAP HANA-hårdvara

Upptäck SAP HANA-driven hårdvara som hjälper dig med effektiv implementering. Vår hårdvarukatalog för SAP HANA listar partnerapplikationer, lagringslösningar och rekommenderade ingångssystem.

Sök nu

Hitta SAP-partners för certifierade outsourcing-tjänster

Hitta certifierade partnerföretag som kan hantera och driva produktiva installationer för ditt företags räkning. Tjänsterna omfattar hosting, molntjänster, SAP HANA-operationer, infrastruktur, applikationshantering, mobiltjänster och outsourcing av affärsprocesser.

Sök nu

Nästa

Anledningar att arbeta med SAP-partners

Vi ser våra partners som en förlängning av SAP. De är kvalificerade att leverera samma höga kvalitet som SAPs kunder är vana vid och förväntar sig i fråga om allt från lösningar, tjänster och upplevelser.

SAP-partners hjälper kundföretag av alla storlekar och i alla branscher och länder att dra nytta av SAPs innovativa lösningar för transformering och förbättring. Vi på SAP förlitar oss på ett stort ekosystem med över 13 000 partners för att göra våra lösningar mer relevanta och lättillgängliga för kunder som dig, så att vi tillsammans kan göra arbetslivet lite lättare. Här är några anledningar att börja samarbeta med en SAP-partner:

 • Utvecklat för dig – SAP kan omöjligen ensamt nå alla kunder och uppfylla varje unikt företags behov. Det är därför SAPs partners spelar en så viktig roll. SAPs partners utvecklar, bygger ut, anpassar och berikar våra teknikplattformar så att de kan leverera innovativa och behovsstyrda lösningar som uppfyller våra kunders olika krav. Varje partnerföretag bidrar med sin egen unika blandning av kunskaper, erfarenheter och tjänster. De fungerar som din rådgivare för dagens och morgondagens utmaningar.
 • Tänk lokalt – För vissa företag är det kanske inte alltid så praktiskt att samarbeta med ett så stort företag som SAP. Det gäller framför allt kunder i små och medelstora organisationer. Därför är det också våra partners som i första hand servar våra små och medelstora kundföretag, och flera av våra SME-specifika lösningar erbjuds bara via vårt partnernätverk. Att arbeta med en partner som finns i närheten, som förstår den lokala marknaden, pratar ditt språk, är en del av kulturen och uppfattar nyanserna i den kan helt enkelt vara precis rätt val för dig.
 • Inbyggd kvalitet – Alla SAP-partners måste uppfylla hårda krav vad gäller affärsprocesser, lösningar och service. På så sätt vet du alltid att du jobbar med en partner som inte bara har godkänts av SAP utan dessutom ständigt utvärderas och kontrolleras.
 • Bäst i klassen – Till skillnad från många andra partnerprogram, bygger vårt på att partnerföretagen belönas för mer än bara affärsmässiga resultat. SAP uppmuntrar partnerföretagen att utveckla även sådana aspekter som kundnöjdhet, kvalitetsnivå och kompetens. Sammantaget ger det en bättre upplevelse för dig som kund, eftersom det hjälper oss att upprätthålla en hög standard och skapa en kultur där kundrelationer är minst lika viktigt som höga intäkter.

I kombination med SAPs teknik höjer SAP-partnersystemet kvaliteten på våra lösningar och skapar större värde för dig som kund. Om du aldrig har funderat över möjligheterna det innebär att jobba med en SAP-partner, är nu kanske rätta tillfället.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

SAPs partners hjälper dig att möta utmaningarna i ditt företag med enklare och smidigare processer. Många av våra partners arbetar med en rad olika SAP-tekniker och täcker ett eller flera av områdena nedan:

 • Säljer lösningar – Dessa partners kallar vi ofta ”värdeskapande återförsäljare”, eftersom de i praktiken gör mycket mer än att bara sälja SAPs lösningar. De fungerar som rådgivare för dig och har ofta unika branscherfarenheter eller särskilda kunskaper om de utmaningar som små och medelstora företag ställs inför. De hjälper dig att hitta lösningen som passar ditt företags behov och rätt implementeringsmodell för att nå verksamhetens specifika mål. De kan även tillhandahålla löpande underhåll och support, och strävar efter att du ska få ut så mycket som möjligt av dina produkter i takt med att verksamheten växer.
 • Utvecklar lösningar – Partners som utvecklar lösningar baserade på SAPs förenklade plattformar, där sakernas internet, molntjänster och mobilteknik sammankopplas för att hjälpa ditt företag ta nästa, digitala steg. Det är tack vare den här typen av partners som många kundföretag kan få unik hjälp att köra nya, innovativa system och utveckla sina verksamheter. Partners som utvecklar SAP-lösningar bygger vidare på vår teknik och våra funktioner och gör dem effektivare och mer relevanta för fler företag.
 • Underhåller lösningar – Partnerföretag som hjälper dig med strategisk rådgivning för allt från utformning och utveckling till implementering och integrering av SAPs lösningar. Våra underhålls- och servicepartners har ofta ett mycket nära samarbete med SAP för att kunna erbjuda kunderna rätt lösning på rätt sätt.
 • Driftar lösningar – Fler och fler företag inser att driften av egna IT-system tar bort fokus från den egna kärnverksamheten. Därför börjar många röra sig bort från lokala lösningar för IT-infrastruktur och intresserar sig i stället för värdlösningar som sköts av tredje part. Våra partners hjälper dig med hosting, hantering och implementering av SAPs lösningar och dina IT-system. Det frigör inte bara resurser för att sköta driften av ditt företag, utan gör det ofta också möjligt att lägga större fokus och mer pengar på strategier som skapar tillväxt.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

På SAP gör vi det enkelt att bedöma våra olika partnerföretags kunskaper och erfarenheter, baserat på vilken nivå de har i vårt SAP PartnerEdge-program och vilka SAP Recognized Expertise-intyg de kan uppvisa.

 • SAP PartnerEdge Open Ecosystem-partners – Open Ecosystem är inkörsporten till vårt partnerprogram, och medlemmarna är ofta mindre organisationer eller organisationer som relativt nyligen har börjat samarbeta med SAP. Alla partners på den här nivån måste klara av vår grundutbildning innan de får börja arbeta med kundföretag.
 • SAP PartnerEdge Silver-partners – Partners med den här beteckningen har tagit steget in i vårt fullskaliga, nivåbaserade SAP PartnerEdge-program, vilket innebär att de uppfyller våra hårda kvalitetskrav. De har investerat pengar, tid och resurser i programmet, och har genomgått omfattande kunskapsbedömningar och utvärderingar.  Förutom att uppfylla ingångskraven måste de även löpande genomgå våra utbildningar och följa särskilda verksamhetskrav för att upprätthålla sin status som silverpartners. 
 • SAP PartnerEdge Gold-partners – Det här är företag som har nått guldnivån i SAP PartnerEdge-programmet genom att hålla en hög genomgående standard och visa stort engagemang för våra gemensamma kunder. En partner kan inte få guldstatus enbart baserat på affärsresultat eller storleken på sin kundbas, eftersom vi även belönar kompetens och strategisk utveckling. Utvärderingar sker varje år och företag måste fortsätta visa framfötterna för att få behålla sin nivå i programmet.
 • SAP PartnerEdge Platinum-partners – Partnerföretag på platinanivån är som regel mycket strategiska, världsomspännande organisationer. Partners kan bara få platinastatus via särskild inbjudan efter att deras business case utvärderats och godkänts av SAPs ledning. När du samarbetar med något av våra platinaföretag kan du vara säker på att du samarbetar med en av våra största och mest engagerade partners.
 • SAP Recognized Expertise – När något av våra partnerföretag visar upp ett SAP Recognized Expertise-märke, betyder det att de är specialiserade och har särskilda kunskaper som rör tjänster för ett viss område, en viss SAP-lösning eller en viss bransch. Eftersom partnerföretag måste genomgå särskilda utbildningar och visa att de uppfyller stränga krav för att få SAP Recognized Expertise-utmärkelsen, kan du vara säker på att du har att göra med en riktig expert.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

Prisbelönta SAP-partners

Vårt årliga SAP Pinnacle Award-program är utformat för att rikta uppmärksamheten mot några av våra allra mest uppskattade partnerföretag. Finalisterna bedöms enligt hårda krav av en särskild expertpanel, samtidigt som du som kund har chansen att nominera din SAP-partner till ”Customers' choice”-priset. Du som redan arbetar med en SAP Pinnacle Award-vinnare kan vara säker på att du jobbar med en av våra mest innovativa, drivna och produktiva partners. Nedan hittar du 2017 års SAP Pinnacle Awards-kategorier, vinnare och finalister:

SAP Pinnacle Awards 2018: Vinnare och finalister

Föregående
Årets SAP Hybris-partner – stora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för stora företag som använder SAP Hybris. Den vinnande partnern väljs utifrån sina investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och GTM-innovation. 
Finalister Deloitte | IBM 
 
Årets nya molnpartner – små och medelstora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som gått med i SAP PartnerEdge-programmet 2016 eller 2017 och uppvisat det största deltagandet i molnverksamheten under 2017.
Finalister: Blueprint Technologies | BosCloud Jiangsu Science and Technology Co., Ltd.
 
Capgemini | EY (delad)
Årets partner – kundernas val för stora företag
Den här kundnominerade utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som arbetar med stora företag, för dess bidrag till kundens digitala affärstransformation som resulterat i en betydande effekt på verksamheten.
 
Årets SAP SuccessFactors-partner – stora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för stora företag som använder SAP SuccessFactors. Den vinnande partnern väljs utifrån sina investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och GTM-innovation. 
Finalister: Accenture | IBM
 
Årets SAP Global-partner – integration
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som har visat en strävan att integreras i grunden med SAPs mjukvaruplattformar och kunna erbjuda olika värden för SAPs kunder. Den vinnande partnern väljs utifrån sina investeringar, möjlighet att expandera marknader, produktmässig och digital innovation, intäkter, och kundnöjdhet. 
Finalister: Facebook | Thomson Reuters 
 
Årets SAP Global-partner – infrastruktur 
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som uppvisat en strävan att erbjuda innovativa lösningar som passar flera olika kundimplementeringsscenarier, inklusive moln-, on-premise- och hybridlösningar samt virtualiserad arkitektur. Den vinnande partnern väljs baserat på lyckad digital transformation, hur väl SAPs vision och vägkarta följs, förmåga att rikta sig till och expandera marknader samt framgång och relevans i SAP-ekosystemet. 
Finalister: Fujitsu | Lenovo
 
Årets SAP Business One-partner
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till ökad tillväxt och SAP HANA-införande och lockat till sig nya kunder. 
Finalister: Beijing AVA Technology | Devoted Business Solutions
 
Årets SAP Business ByDesign-partner
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för SAP-kunder som använder SAP Business ByDesign®. Den vinnande partnern väljs utifrån teknisk innovation, påverkan på marknaden och betydelse för kunderna.  
Finalister: B4B Solutions | Seidor
 
Kundernas val – små och medelstora företag
Den här kundnominerade utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som arbetar med små och medelstora företag, för dess bidrag till kundens digitala affärstransformation som resulterat i en betydande effekt på verksamheten.
Finalister: GISA GmbH | EY
 
 
Årets SAP Value Assurance-partner
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för kunder som använder SAP S/4HANA via SAP Value Assurance-servicepaket. Den vinnande partnern väljs utifrån sina investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och GTM-innovation. 
Finalister Deloitte | IBM 
 
Årets SAP Hybris-partner – små och medelstora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för små och medelstora företag som använder SAP Hybris. Den vinnande partnern väljs utifrån teknisk innovation, påverkan på marknaden och betydelse för kunderna.
Finalister: Gorilla Group | Zaelab
 
Årets SAP Analytics Cloud-partner
Den här utmärkelsen lyfter fram en SAP-partner som använder SAP Analytics Cloud och som haft bäst intäktseffekt på SAP och har en tydlig affärsplan för kontinuerlig tillväxt. Den vinnande partnern väljs utifrån intäktsbidrag till SAP och betydelse för kunderna.
Finalister: Dickinson + Associates | JFE Systems, Inc.
 
Årets SAP Ariba-partner – stora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för stora företag som använder SAP Ariba. Den vinnande partnern väljs utifrån sina investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och GTM-innovation. 
Finalister: Accenture | EY
 
Årets ISV-partner – marknadsexpansion
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner med ett expansivt fokus, som har varit till störst hjälp för SAPs marknadsexpansion. Den vinnande partnern utses baserat på den årliga tillväxten på tillväxtmarknaden för SAP-mjukvara.
Finalister: Enterprise Information Resources Inc. | Meteo Protect
 
Årets SAP-partner – databaser och datahantering
Den här utmärkelsen lyfter fram en SAP-partner som arbetar med databaser och datahantering och som haft bäst intäktseffekt och har en tydlig affärsplan för ett fortsatt lyckat partnerskap. Den vinnande partnern väljs utifrån teknisk innovation, påverkan på marknaden och betydelse för kunderna.
Finalister: Atos | Oxygen Business Solutions
 
Årets SAP Global Platinum Reseller
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som uppvisat störst molnacceleration under 2017 som resulterat i indirekta intäkter.
Finalister: Deloitte | United VARs
 
Årets SAP Solution Extension-partner
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner för utveckling av en SAP-lösningsutökning som ett innovativt mjukvarukomplement. Den vinnande partnern väljs utifrån teknisk innovation, påverkan på marknaden och betydelse för kunderna. 
Finalister: Celonis | DocuSign
 
Årets SAP Cloud-partner – små och medelstora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som på bästa sätt tagit till sig molnlösningar från SAP och gjort dem vinstbringande. Utmärkelsen visar på en förmåga att introducera nya affärsmodeller, till exempel resultatalternativen för SAP PartnerEdge® Cloud Choice-programmet, och sluta stora avtal med både nya och befintliga kunder. Den vinnande partnern utses baserat på sin förmåga att effektivt ta sig an utmaningarna att bygga upp och hantera en lönsam molnverksamhet. 
Finalister: Edenhouse Solutions | Illumiti
 
Årets ISV-partner – teknisk innovation
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner med ett expansivt fokus, som har skapat de mest innovativa lösningarna för att hjälpa sina kunder att lyckas inom sina respektive branscher. Den vinnande partnern väljs utifrån sina tekniska innovationer och integration med de senaste SAP-innovationerna, samt vad de har för betydelse för marknaden och kunderna. 
Finalister: dormakaba Group | PowerPlan
 
Årets SAP S/4HANA-partner – gemensam utveckling
Den här utmärkelsen lyfter fram en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till gemensam utveckling, utökning och lansering av SAP S/4HANA-branschlösningar. Den vinnande partnern påskyndar utvecklingen av SAP S/4HANA-branschlösningarna och utökar funktionerna i SAP-mjukvaran. Därigenom hjälper de kunder i olika branscher att optimera sin räntabilitet på investerat kapital (ROI) och förenklar deras digitala transformation.
 
Årets SAP S/4HANA-partner – små och medelstora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för små och medelstora företag som använder SAP S/4HANA Cloud. Den vinnande partnern väljs utifrån investeringar, innovation, intäkter och kundframgångar.
Finalister: Delaware | Dickinson + Associates
 
Årets SAP S/4HANA-partner – stora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som i stor utsträckning bidragit till framgångarna för stora företag som använder SAP S/4HANA®. Den vinnande partnern väljs utifrån investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och innovation inom Go-to-Market (GTM). 
Finalister: Accenture | IBM
 
Årets SAP Leonardo-partner
Den här utmärkelsen hyllar en SAP-partner som har visat en strävan att stödja och utveckla erbjudanden som följer SAPs digitala strategi och försäljningsinitiativ, till exempel det digitala innovationssystemet SAP Leonardo. Den vinnande partnern väljs utifrån investeringar, produktmässig och digital innovation, intäkter, lyckad kundanpassning och GTM-innovation. 
Finalister: Accenture | Capgemini
 
Årets GSSP SAP Business Transformation-partner
Den här utmärkelsen går till en SAP-partner som transformerat sina SAP-system. Det vinnande företaget påskyndar utvecklingen av sin SAP-mjukvaruverksamhet genom att integrera SAP-lösningar i transformationserbjudanden med hög tillväxt och genom att investera i utbildning, nya plattformar och nya marknader.
Finalister: Cognizant Technology Solutions | Wipro
 
Årets SAP SuccessFactors-partner – små och medelstora företag
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner som bidragit till SAPs mjukvarulicensverksamhet genom registrerad försäljning och tillväxt år efter år samt ett ökat antal kunder i portföljen. Utmärkelsen lyfter även fram partnerns investeringar i SAP-lösningar och tjänster, utveckling av leveranskapaciteten samt dess förmåga att utveckla och bibehålla sina kunder.
Finalister: Gavdi Group | Seidor
 
Årets ändamålsdrivna partnerapplikation
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner med ett skapande fokus, vars applikationer innebär betydande sociala fördelar. Vinnarna utses bland de applikationer som utvecklats av SAP-partners i SAP PartnerEdge-programmet, baserat på möjlig social inverkan, teknisk innovation och betydelse för kunderna.
Finalister: Molecular Health | Unified Inbox
 
Årets SAP-partner – analys och insikter
Den här utmärkelsen lyfter fram en SAP-partner som använder SAP-mjukvara för analys och insikter och som haft bäst intäktseffekt på SAP och har en tydlig affärsplan för kontinuerlig tillväxt. Den vinnande partnern väljs utifrån intäktsbidrag till SAP och betydelse för kunderna. 
Finalister: BSG Partners | Techedge SpA
 
Årets ISV-partner
Den här utmärkelsen tilldelas en SAP-partner med ett skapande fokus, som tagit fram en förstklassig lösning som genererat betydande intäkter till SAP. Partnern har även byggt upp en stabil historik över nöjda kunder och har en bra affärsplan för ett fortsatt lyckat samarbete. Den vinnande partnern utses baserat på sin närvaro på marknaden, teknisk integration med SAP samt sitt intäktsbidrag till SAP. 
Finalister: Ingentis | Vertex, Inc.
 
 
Nästa
Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök nu

Tillbaka till början