Skip to Content
Kontakta oss

Hitta en SAP-partner

SAPs partners spelar en viktig roll i arbetet med att hjälpa företag som ditt. Varje dag hjälper experterna på våra partnerföretag kunder inom alla slags branscher att omforma och driva sina verksamheter på bästa sätt. De hjälper dig bland annat att identifiera, utveckla, implementera, underhålla och använda rätt lösningar för ditt företags unika behov. Att arbeta med en SAP-partner är ett smart och enkelt val.

Förkonfigurerade appar

I SAP App Center hittar du allt du behöver för att utforska, testa, köpa och hantera applikationer från tredje part. De specialutvecklade affärsapplikationerna hjälper dig att snabbt integrera nya funktioner i ditt företags struktur genom att utöka dina befintliga SAP-lösningar.

SAP App Center

Bygg vidare på dina SAP-applikationer med kraftfulla lösningar från godkända SAP-partners. Med sin blandning av kostnadsfria och avgiftsbelagda appar, sorterade efter kategori och branschlösning, har SAP App Center lösningen för dig, oavsett vilken SAP-teknik du använder.
Pilikon

Gå till SAP App Center

SAP App Center är en global handelsplattform med stöd för olika valutor full av affärsapplikationer som bygger vidare på ditt företags befintliga SAP-lösningar.
 • Hantera svåra affärsutmaningar. Utforska en blandning av gratis- och betalappar som hjälper ditt företag att växa.
 • Förenklade inköpsprocesser som är utvecklade för företag. Använd ett rollbaserat arbetsflöde för att enkelt och centraliserat sköta ditt företags inköp, från licensprocesser till användarhantering och förnyelser.
 • Kraftfull transaktionshanterare. SAP App Center har stöd för faktura- och betalningshantering med kort, inköpsorder och SAP Ariba Payment. Inköpssystemet för företag består av två nivåer som hanterar kravspecifikationer och inköps-/IT-processer.
 • Sömlös integrering i befintliga SAP-strukturer. Den automatiska etableringen i vald struktur gör att du omedelbart kommer åt produkterna efter köp. Slutanvändarna kan starta sina appar från en launchpad med enkel inloggning.
 • Kommunicera direkt med appleverantören. Plattformen fungerar som en central kommunikationsplattform där du kommunicerar direkt med tredjepartsleverantören bakom din specialutvecklade applikation. 

Öppna SAP App Center och börja utforska, köpa, hantera och använda godkända partnerapplikationer som hjälper ditt företag att utvecklas digitalt.

Pilikon

Gå till SAP App Center

Previous

Kunder: Hitta förkonfigurerade appar 

Bygg vidare på din befintliga lösnings funktioner med förkonfigurerade appar utvecklade av SAP och våra partners för specifika branscher och användarfall. Här hittar du en blandning av kostnadsfria och avgiftsbelagda appar, och hanterar enkelt prenumerationer, fakturering och leverantörskommunikation i ett enhetligt användargränssnitt.

Partner: Registrera dina förkonfigurerade appar

Nå fler kunder och optimera ditt SAP-samarbete genom att registrera och sälja dina appar i SAP App Center. Hantera all fakturering, betalning och kundkommunikation i en plattform. Skapa oöverträffade kundupplevelser genom att erbjuda gratis testversioner, prisböcker och automatisk etablering för dina applikationer. 

Next

Fler SAP-partners och lösningar

Om du inte hittade någon lämplig SAP-partner med SAPs partnersökningsfunktion, kanske de mer specifika lokaliseringsverktygen nedan kan vara till hjälp för dig.

Previous

Hitta partners som säljer SAP Crystal-lösningar

Underlätta snabbare och mer välgrundade beslutsprocesser i hela företaget med dessa prisvärda Business Intelligence-verktyg.

Afrika  |  Asien Stillahavsområdet Japan  |  Europa  |  Sydamerika  |  Mellanöstern  |  Nordamerika

Hitta partners som kompletterar din SAP-lösning med  SAP-godkända lösningar

Dessa SAP-partners och mjukvaruleverantörer utvecklar SAP-certifierade, förkonfigurerade lösningar. De kompletterar funktionerna i din befintliga SAP-lösning för dina unika behov. 

Sök nu

Hitta partners som kan drifta din SAP-lösning

SAP-partners använder SAP Solution Manager för att hjälpa dig med implementering och omfattande hantering av företagets driftlösningar och processer.

Sök nu

Hitta SAP-partners för certifierade outsourcing-tjänster

Hitta certifierade partnerföretag som kan hantera och driva produktiva installationer åt ditt företag. Tjänsterna omfattar bl. a. hosting, molntjänster, SAP HANA-operationer, applikationshantering, mobiltjänster och outsourcing av affärsprocesser.

Sök nu

Next
Previous

Globala SAP-teknologipartners

Se en lista över våra ledande globala leverantörer av hårdvara, databaser, lagringssystem, nätverk och mobil databehandling. Dessa partners erbjuder ett brett utbud av produkter med stöd för SAPs teknik.

Se listan

Globala SAP Service Partners

SAPs globala servicepartners är ledande globala konsultfirmor som samarbetar med SAP för att hjälpa kunderna med affärsrådgivnings- och implementeringstjänster som stöd för SAPs teknik.

Se listan

Hitta partners som säljer certifierad SAP HANA-hårdvara

Upptäck SAP HANA-driven hårdvara som hjälper dig med effektiv implementering. Vår hårdvarukatalog för SAP HANA listar partnerapplikationer, lagringslösningar och rekommenderade ingångssystem.

Sök nu

Next

Anledningar att arbeta med SAP-partners

Vi ser våra partners som en förlängning av SAP. De är kvalificerade att leverera samma höga kvalitet som SAPs kunder är vana vid och förväntar sig i fråga om allt från lösningar, tjänster och upplevelser.

SAP-partners hjälper kundföretag av alla storlekar och i alla branscher och länder att dra nytta av SAPs innovativa lösningar för transformering och förbättring. Vi på SAP förlitar oss på ett stort ekosystem med över 13 000 partners för att göra våra lösningar mer relevanta och lättillgängliga för kunder som dig, så att vi tillsammans kan göra arbetslivet lite lättare. Här är några anledningar att börja samarbeta med en SAP-partner:

 • Utvecklat för dig – SAP kan omöjligen ensamt nå alla kunder och uppfylla varje unikt företags behov. Det är därför SAPs partners spelar en så viktig roll. SAPs partners utvecklar, bygger ut, anpassar och berikar våra teknikplattformar så att de kan leverera innovativa och behovsstyrda lösningar som uppfyller våra kunders olika krav. Varje partnerföretag bidrar med sin egen unika blandning av kunskaper, erfarenheter och tjänster. De fungerar som din rådgivare för dagens och morgondagens utmaningar.
 • Tänk lokalt – För vissa företag är det kanske inte alltid så praktiskt att samarbeta med ett så stort företag som SAP. Det gäller framför allt kunder i små och medelstora organisationer. Därför är det också våra partners som i första hand servar våra små och medelstora kundföretag, och flera av våra SME-specifika lösningar erbjuds bara via vårt partnernätverk. Att arbeta med en partner som finns i närheten, som förstår den lokala marknaden, pratar ditt språk, är en del av kulturen och uppfattar nyanserna i den kan helt enkelt vara precis rätt val för dig.
 • Inbyggd kvalitet – Alla SAP-partners måste uppfylla hårda krav vad gäller affärsprocesser, lösningar och service. På så sätt vet du alltid att du jobbar med en partner som inte bara har godkänts av SAP utan dessutom ständigt utvärderas och kontrolleras.
 • Bäst i klassen – Till skillnad från många andra partnerprogram, bygger vårt på att partnerföretagen belönas för mer än bara affärsmässiga resultat. SAP uppmuntrar partnerföretagen att utveckla även sådana aspekter som kundnöjdhet, kvalitetsnivå och kompetens. Sammantaget ger det en bättre upplevelse för dig som kund, eftersom det hjälper oss att upprätthålla en hög standard och skapa en kultur där kundrelationer är minst lika viktigt som höga intäkter.

I kombination med SAPs teknik höjer SAP-partnersystemet kvaliteten på våra lösningar och skapar större värde för dig som kund. Om du aldrig har funderat över möjligheterna det innebär att jobba med en SAP-partner, är nu kanske rätta tillfället.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

SAPs partners hjälper dig att möta utmaningarna i ditt företag med enklare och smidigare processer. Många av våra partners arbetar med en rad olika SAP-tekniker och täcker ett eller flera av områdena nedan:

 • Säljer lösningar – Dessa partners kallar vi ofta ”värdeskapande återförsäljare”, eftersom de i praktiken gör mycket mer än att bara sälja SAPs lösningar. De fungerar som rådgivare för dig och har ofta unika branscherfarenheter eller särskilda kunskaper om de utmaningar som små och medelstora företag ställs inför. De hjälper dig att hitta lösningen som passar ditt företags behov och rätt implementeringsmodell för att nå verksamhetens specifika mål. De kan även tillhandahålla löpande underhåll och support, och strävar efter att du ska få ut så mycket som möjligt av dina produkter i takt med att verksamheten växer.
 • Utvecklar lösningar – Partners som utvecklar lösningar baserade på SAPs förenklade plattformar, där sakernas internet, molntjänster och mobilteknik sammankopplas för att hjälpa ditt företag ta nästa, digitala steg. Det är tack vare den här typen av partners som många kundföretag kan få unik hjälp att köra nya, innovativa system och utveckla sina verksamheter. Partners som utvecklar SAP-lösningar bygger vidare på vår teknik och våra funktioner och gör dem effektivare och mer relevanta för fler företag.
 • Underhåller lösningar – Partnerföretag som hjälper dig med strategisk rådgivning för allt från utformning och utveckling till implementering och integrering av SAPs lösningar. Våra underhålls- och servicepartners har ofta ett mycket nära samarbete med SAP för att kunna erbjuda kunderna rätt lösning på rätt sätt.
 • Driftar lösningar – Fler och fler företag inser att driften av egna IT-system tar bort fokus från den egna kärnverksamheten. Därför börjar många röra sig bort från lokala lösningar för IT-infrastruktur och intresserar sig i stället för värdlösningar som sköts av tredje part. Våra partners hjälper dig med hosting, hantering och implementering av SAPs lösningar och dina IT-system. Det frigör inte bara resurser för att sköta driften av ditt företag, utan gör det ofta också möjligt att lägga större fokus och mer pengar på strategier som skapar tillväxt.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

På SAP gör vi det enkelt att bedöma våra olika partnerföretags kunskaper och erfarenheter, baserat på vilken nivå de har i vårt SAP PartnerEdge-program och vilka SAP Recognized Expertise-intyg de kan uppvisa.

 • SAP PartnerEdge Open Ecosystem-partners – Open Ecosystem är inkörsporten till vårt partnerprogram, och medlemmarna är ofta mindre organisationer eller organisationer som relativt nyligen har börjat samarbeta med SAP. Alla partners på den här nivån måste klara av vår grundutbildning innan de får börja arbeta med kundföretag.
 • SAP PartnerEdge Silver-partners – Partners med den här beteckningen har tagit steget in i vårt fullskaliga, nivåbaserade SAP PartnerEdge-program, vilket innebär att de uppfyller våra hårda kvalitetskrav. De har investerat pengar, tid och resurser i programmet, och har genomgått omfattande kunskapsbedömningar och utvärderingar.  Förutom att uppfylla ingångskraven måste de även löpande genomgå våra utbildningar och följa särskilda verksamhetskrav för att upprätthålla sin status som silverpartners. 
 • SAP PartnerEdge Gold-partners – Det här är företag som har nått guldnivån i SAP PartnerEdge-programmet genom att hålla en hög genomgående standard och visa stort engagemang för våra gemensamma kunder. En partner kan inte få guldstatus enbart baserat på affärsresultat eller storleken på sin kundbas, eftersom vi även belönar kompetens och strategisk utveckling. Utvärderingar sker varje år och företag måste fortsätta visa framfötterna för att få behålla sin nivå i programmet.
 • SAP PartnerEdge Platinum-partners – Partnerföretag på platinanivån är som regel mycket strategiska, världsomspännande organisationer. Partners kan bara få platinastatus via särskild inbjudan efter att deras business case utvärderats och godkänts av SAPs ledning. När du samarbetar med något av våra platinaföretag kan du vara säker på att du samarbetar med en av våra största och mest engagerade partners.
 • SAP Recognized Expertise – När något av våra partnerföretag visar upp ett SAP Recognized Expertise-märke, betyder det att de är specialiserade och har särskilda kunskaper som rör tjänster för ett viss område, en viss SAP-lösning eller en viss bransch. Eftersom partnerföretag måste genomgå särskilda utbildningar och visa att de uppfyller stränga krav för att få SAP Recognized Expertise-utmärkelsen, kan du vara säker på att du har att göra med en riktig expert.

 

Människoikon

Hitta en SAP-partner. Sök i vår databas.

Prisbelönta SAP-partners

Vårt årliga SAP Pinnacle Award-program är utformat för att rikta uppmärksamheten mot några av våra allra mest uppskattade partnerföretag. Finalisterna bedöms enligt hårda krav av en särskild expertpanel, samtidigt som du som kund har chansen att nominera din SAP-partner till ”Customers' choice”-priset. Du som redan arbetar med en SAP Pinnacle Award-vinnare kan vara säker på att du jobbar med en av våra mest innovativa, drivna och produktiva partners. Nedan hittar du 2017 års SAP Pinnacle Awards-kategorier, vinnare och finalister:

SAP Pinnacle Awards

2017 års vinnare och finalister
 
Årets Customers' Choice-partner
Vinnare (delad): Capgemini
| EY
Finalist: NETCONOMY
Årets SAP Business One-partner
Vinnare: Seidor

Finalister: Vision33 | VAR One
Årets SAP Business ByDesign-partner
Vinnare: Navigator Business Solutions

Finalister: Seidor | All for One Steeb
Årets SAP Ariba-partner
Vinnare: Accenture

Finalister: Deloitte | EY
Årets SAP S/4HANA-partner – små och medelstora företag
Vinnare: itelligence, NTT DATA Business Solutions

Finalister: vCentric Technologies | All for One Steeb
Årets SAP S/4HANA-partner – stora företag
Vinnare: Deloitte

Finalister: Accenture | IBM
Årets SAP S/4HANA-partner – molntjänster
Vinnare: Delaware Consulting
Finalister: Dickinson & Associates | Birchman Group
Årets SAP Cloud Platform-partner
Vinnare: Siemens
Finalister: Accenture | Keytree
Årets SAP SuccessFactors-partner – små och medelstora företag
Vinnare: Gavdi Group

Finalister: Synchrony Global | Allos
Årets SAP SuccessFactors-partner – stora företag
Vinnare: Accenture
Finalister: Deloitte | EY
Årets SAP Hybris-partner – små och medelstora företag
Vinnare: Gorilla Group

Finalister: BORN | itelligence, NTT DATA Business Solutions
Årets SAP Hybris-partner – stora företag
Vinnare: Accenture

Finalister: Capgemini | Deloitte
Årets databas- och datahanteringspartner
Vinnare: OpenText

Finalister: Celonis | IBM
Årets Business Insights-partner
Vinnare: Fidelity Information Services

Finalister: Fusion Consulting | Galigeo
Årets Value Assurance-partner
Vinnare: IBM

Finalister: Deloitte | EY
Årets partner för drivkraft inom digital marknadsföring
Vinnare: itelligence, NTT DATA Business Solutions

Finalister: N'ware Technologies | Beyond Technologies
Årets partner för lösningsutökningar
Vinnare: OpenText

Finalister: Celonis | DocuSign
Årets mjukvarupartner
Vinnare: CallidusCloud

Finalister: Dubai Technology Partners | PwC
Årets plattformsåterförsäljare
Vinnare: IBM
Finalist: itelligence, NTT DATA Business Solutions
Särskilt partnerpris
Vinnare: United VARs
Människoikon

Hitta en SAP-partner. Se 2016 års vinnare

Back to top