Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.
Partnerskapets betydelse
Partnerskapets betydelse

Oavsett om du är en kund som letar efter en samarbetspartner, ett företag som vill vara del av och dra nytta av vårt ekosystem av partners, eller om du är en befintlig SAP-partner som vill logga in på vår säkra webbplats  – så har du kommit till rätt ställe!

Föregående

Hitta en partner

Storleken på företaget eller branschen du är verksam i spelar ingen roll – våra partners kan hjälpa dig att köpa, ta fram, implementera, underhålla, ge support till och använda de SAP-lösningar som passar dina unika behov bäst. Prova vår partnersökning och hitta en tillförlitlig expert att samarbeta med.

Bli en partner

SAPs kompletta portfölj med branschledande lösningar och prisbelönta partnerprogram hjälper din verksamhet att få fler kunder och ökad försäljning. Titta på våra partnerskapserbjudanden.

Redan SAP-partner?

Om du redan är en SAP-partner kan du logga in på webbsidan sappartneredge.com för att få tillgång till försäljnings- och marknadsföringsverktyg, events, lösningar, support, demos, SAP-utbildning, förmåner och mycket mer som du bara hittar här.

Certifiera min lösning

Öka kundernas förtroende för de innovativa applikationer du skapat baserat på SAP-teknologi. Det gör du med en certifiering från SAP Integration and Certification Center – ett officiellt godkännande från SAP.

Nästa
Tillbaka till början