Hoppa till Innehåll
Maskininlärningsteknik följer bilar på en motorväg

SAP Insights

Lär dig mer om teknik och de trender som formar framtidens affärsmjukvara.

Aktuella artiklar

Vad är ERP?

Ett modernt molnbaserat affärssystem är ett viktigt verktyg för all omställning. Ta reda på hur ett resursplaneringssystem fungerar. Läs om fördelar, implementeringstyper och mycket mer.

Man i ett datalager
Person som tillverkar en del så att gnistorna flyger

Vad innebär datahantering?

Upptäck varför en solid datahanteringsstrategi och ett modernt datahanteringssystem är ett måste för varje företag, oavsett storlek och bransch.

Mer information

Supply Chain Management idag

Ta reda på hur Supply Chain Management (SCM) förändras radikalt, varför det är viktigt och hur det digitaliserar och transformerar företagen.

Mer information

Allt om data

Big Data

Få en överblick över olika typer av data, fem viktiga kännetecken för Big Data och hur Big Data-analys transformerar företag och gör dem mer konkurrenskraftiga och stabila.

Datalager

Upptäck vilken central roll ett datalager spelar för att samla och harmonisera data från olika källor. Lär dig nyckelbegreppen, hur det fungerar, vilka fördelar som finns och allt om dataarkitektur.

Datasjö

Se hur en datasjö lagrar stora mängder rådata i ursprungligt format, och hur en datasjö skiljer sig från ett datalager.

Datastyrning

Se hur policyer och processer för datastyrning bidrar till att garantera korrekta och tillförlitliga data från källan och under hanteringen – från datainmatning till åtkomst.

Datamodellering

Utforska hur datamodellering kan bli en standardmetod för att definiera och formatera databasinnehåll som gör det möjligt för olika applikationer att dela samma data.

Data mining

Lär dig hur data mining använder kraftfulla statistiska, matematiska och analytiska verktyg för att gå igenom stora dataset och identifiera mönster och relationer.

Gator ur fågelperspektiv
  • Internet of Things
  • Artificiell intelligens
  • Maskininlärning
  • Blockkedja
  • Molntjänster
  • Internet of Things
  • Artificiell intelligens
  • Maskininlärning
  • Blockkedja
  • Molntjänster
Internet of Things

Internet of Things (IoT)

Lär dig grunderna inom IoT, hur det fungerar, dess fördelar och hur det skiljer sig från IIoT – och upptäck hur Internet of Things har förändrat den moderna industrin.

Artificiell intelligens

Artificiell intelligens (AI)

Läs mer om hur artificiell intelligens och AI-teknologi transformerar verksamheten och gör företagen stabilare och mer konkurrenskraftiga.

Maskininlärning

Maskininlärning

Utforska grunderna i maskininlärning – från olika typer av maskininlärning och hur det fungerar till de utmaningar som företag ställs inför när de använder maskininlärning.

Blockkedja

Blockkedjeteknik

Avmystifiera blockkedjan genom att ta reda på mer om den. Utforska olika typer av blockkedjeteknik som används idag och hur de driver på omvandlingen inom många branscher och sektorer.

Molntjänster

Molntjänster

Lär dig mer om molnteknik inklusive SaaS, PaaS och IaaS. Utforska implementeringsmodeller och håll dig ajour med de senaste trenderna.

Mer information

Nyhetsbrevet SAP Insights

Börja prenumerera

Få aktuell information genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tillbaka till början