Hoppa till Innehåll
digital cirkel

SAP Insights

Ledarnas tillförlitliga källa för de senaste trenderna, bästa praxis, forskning och insikter om innovation och teknik tvingar fram att forma verksamhetens framtid.

 

Denna webbsida har maskinöversatts för att underlätta för dig. SAP ger inga garantier angående korrektheten eller fullständigheten av maskinöversättningen. Den ursprungliga engelska webbsidan hittar du genom att använda världskartan i det övre högra hörnet på denna sida.

Forskning

Datastyrda, originella insikter om hur teknikinnovation påverkar affärsmässiga, ekonomiska och sociala frågor för att informera och inspirera till hur du sköter organisationen.

placeholder
Hållbarhet: Effektiv affärsprocess

Enkätdeltagarna uppger att de integrerar hållbarhet i sina affärsprocesser på de djupaste nivåerna, inte för att de måste, utan för att det ger resultat.

placeholder
Föränderligt uppdrag i fråga om lärande och utveckling

Vi befinner oss mitt i en förändring av hur människor arbetar en gång i tiden. Lärande och utveckling har möjlighet att göra det till en förändring till det bättre.

placeholder
Passionaten: värderingar och känslor kommer att forma verksamhetens framtid

Hur mycket ska du bry dig om en särskilt krävande minoritet av din marknad? Mycket om de är i gruppen som vi har döpt till passionaterna.

Synvinklar

Djupgående artiklar om hur trender, innovation, teknik och ledarskap påverkar näringslivet.

placeholder
Den cirkulära ekonomin integreras

Den cirkulära ekonomin är inte längre bara en högtravande teori – den har blivit en uppsättning metoder som företagen i dag använder för att förbättra sina prestationer.

placeholder
Varför är smartare teknikintegration avgörande för M&En framgång

Digitala tillgångar och kompetens är målen för dagens fusions- och förvärvsmani. Här är fem strategier för att undvika IT-fallgropar och leverera hela värdet.

placeholder
Spelifiering hjälper våra anställda att lära sig cybersäkerhet

På SAP bygger vi integrerade spelvärldar som flyktrum och hemsökta hus för att göra träningspak. Det här är vad vi har lärt oss.

Grundprinciper

Utforska dagens tekniska termer som definieras på ett enkelt språk, tillsammans med praktiska tips och vägledning för att hjälpa ditt företag att utvecklas.

placeholder
Vad är ERP?

Ett modernt molnbaserat ERP-system är ett viktigt verktyg för alla verksamhetsomvandlingsinsatser. Lär dig alla grunderna i den här guiden för Enterprise Resource Planning.

placeholder
Allt om humankapitalförvaltning (HCM)

Dagens HR-team står i centrum för några kraftfulla förändringar i hur dina team arbetar och hur arbetsgivare och anställda samverkar med varandra och gör sina jobb.

placeholder
Införande av lågkod/no-code

Användarvänliga verktyg ger kraft till företagsanvändare, som nu kan utveckla applikationer utan att skriva kod. Säg hej till medborgarutvecklare.

Sök i alla artiklar

placeholder

SAP Insights nyhetsbrev

Få viktiga insikter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Om SAP Insights

Som företagsledare förlitar du dig på unika och informerade synpunkter för att öka din förståelse för komplexa ämnen och informera om dina beslut. Och du förväntar dig att det innehållet ska bygga på bevis och gedigen rapportering – inte åsikter.

 

Det är vad SAP Insights handlar om.

 

Det är ett hem för att dela med sig av (och lära av) inte bara vad som kommer härnäst i den digitala verksamheten, utan också vad man ska göra åt det. Vi kombinerar datadriven forskning med kunskap från dig och dina kamrater samt experter och ledande tänkare från hela världen. Resultatet av detta samarbete är nya idéer och beprövade metoder som förbättrar hur organisationer fungerar. Vi lovar inga försäljningsplaner. Ingen marknadsförb. Ingen ”insider” teknisk jargong. Bara övertygande insikter om affärer och teknik. 

 

Uppfyller vi vårt uppdrag? Hör av dig till oss.

Tillbaka till början