Hoppa till Innehåll
Maskininlärningsteknik följer bilar på en motorväg

SAP Insights

Lär dig mer om teknik och de trender som formar framtidens affärsmjukvara.

Aktuella artiklar

placeholder
Vad är ERP?

Ett modernt molnbaserat affärssystem är ett viktigt verktyg för all omställning. Ta reda på hur ett resursplaneringssystem fungerar. Läs om fördelar, implementeringstyper och mycket mer.

Allt om data

placeholder
Big Data

Få en överblick över olika typer av data, fem viktiga kännetecken för Big Data och hur Big Data-analys transformerar företag och gör dem mer konkurrenskraftiga och stabila.

placeholder
Datalager

Upptäck vilken central roll ett datalager spelar för att samla och harmonisera data från olika källor. Lär dig nyckelbegreppen, hur det fungerar, vilka fördelar som finns och allt om dataarkitektur.

placeholder
Datasjö

Se hur en datasjö lagrar stora mängder rådata i ursprungligt format, och hur en datasjö skiljer sig från ett datalager.

placeholder
Datastyrning

Se hur policyer och processer för datastyrning bidrar till att garantera korrekta och tillförlitliga data från källan och under hanteringen – från datainmatning till åtkomst.

placeholder
Datamodellering

Utforska hur datamodellering kan bli en standardmetod för att definiera och formatera databasinnehåll som gör det möjligt för olika applikationer att dela samma data.

placeholder
Data mining

Lär dig hur data mining använder kraftfulla statistiska, matematiska och analytiska verktyg för att gå igenom stora dataset och identifiera mönster och relationer.

Mer information

SAP Insights nyhetsbrev

placeholder
Prenumerera idag

Få viktiga insikter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tillbaka till början