Skip to Content
Kontakta oss

Detaljhandel

Förutse och uppfyll kundernas shoppingupplevelser

Utöka din kundbas och få högre försäljningssiffror genom att använda en samlad detaljhandelsplattform som hjälper dig att förstå kundernas beteende, förutse efterfrågan, hantera lager och leverera personliga erbjudanden och tjänster oavsett kanal.

Skapa förutsättningar för framgång i den nya digitala världen

Previous Next

Detaljhandeln förändras och många ledande företag upptäcker att snabba reaktioner är nödvändiga för att hitta tillfällen att växa. Se hur ditt företag kan arbeta i stunden för att ta kontroll över den digitala omvandlingen och omstrukturera allt från affärsmodeller till kundengagemang.

Se fakta

80%
Av företag inom detaljhandel i Forbes Global 2000 är SAP-kunder.

Forbes

91%
årlig ökning av antalet återkommande kunder hos detaljhandelsföretag med kundrelationsstrategier för flera kanaler.

Aberdeen Group

Detaljhandelslösningar anpassade efter dina behov

Sammanställ kund- och point of sale-data i realtid, nå ut till dina kunder oavsett kanal och få den insikt du behöver för att kunna optimera allt från marknadsföring till försörjningskedja med flerkanalsmjukvara för detaljhandeln från SAP.

Omforma ditt företag snabbare med hjälp av SAP Digital Business Services

Kom igång med dina SAP-lösningar och öka avkastningen genom att samarbeta med branschexperter, konsulter och supportingenjörer för att få vägledning och tips om bästa praxis – oavsett var du befinner dig på din resa.

Vad har ledande analytiker att säga om SAP?

Se hur detaljhandelsföretag arbetar med SAP

Previous Next

20 % färre steg i orderbehandlingen med SAP HANA

Se hur Lidl använder en hållbar, stabil plattform för att optimera företagets processer och utveckla nya sätt att tillmötesgå sina kunder.

20 gånger snabbare kampanjer med SAP Hybris Marketing

Se hur Home Shopping Europe GmbH (HSE24) arbetar med fokuserade kampanjer genom att marknadsföringsteamet snabbt kan analysera kunddata.

40 gånger snabbare prestanda med SAP HANA

Få reda på hur Zalando hanterar 10 gånger högre transaktionsvolym för att behålla sin position som Europas ledande e-handelsföretag inom mode.

Ta till dig framtidens innovationer

Previous Next

Retail-analytiker formar branschen

Avancerad analys är en viktig del av detaljhandelsbranschen. Företag som satsar på analyslösningar upptäcker fördelar som alla har samma resultat – ökad lönsamhet.  

Nya perspektiv från detaljhandelns experter

Forum och events

Previous Next

Detaljhandelsforum

Nätverka, dela med dig och diskutera allt som har med detaljhandel att göra i vårt livaktiga forum. Delta i samtal om vad SAP gör för att hjälpa företag inom detaljhandeln att möta kundernas behov och intressen.

SAP Future of Food-forum

Hör vad experter från livsmedelsbranschen, matvärlden och SAP har att säga om framtidens mat, nya kundupplevelser i mobilen, personlig anpassning, hållbara leveranskedjor, flerkanalshandel och mycket annat.

Lösningar för hela företaget

Från HR och redovisning till dataanalys – hos oss hittar du lösningarna som gör att ditt företag fungerar bättre, snabbare och enklare. Utforska vårt omfattande utbud av branschövergripande affärslösningar och hitta det du behöver för att skapa smidiga helhetsprocesser och fortsätta växa.
Previous Next

Human Resource (HR)

Förenkla HR-processerna och engagera personalen för att nå bättre affärsresultat, stötta personalen och utveckla talangerna.

Ekonomi

Kombinera ekonomiska processer med automatiska analyser i realtid och omvandla dem till framåtblickande affärsinformation över hela organisationen.

Analys

Dra fördel av fördjupad dataanalys, prognoser och bearbetning av komplexa händelser och kombinera data från en rad olika källor till en enda integrerad plattform.

Moln- och dataplattformar

Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken som SAP HANA-plattformen, molnet, mobila funktioner och mycket mer.

Sakernas internet (IoT)

Introducera snabba och intelligenta IoT-applikationer med hjälp av affärs- och teknologitjänster.

Hitta lösningar för detaljhandeln som uppfyller dina behov

Back to top