Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Detaljhandel

Skapa förutsättningar för framgång i den nya digitala världen

Previous Next

Detaljhandeln förändras och många ledande företag upptäcker att snabba reaktioner är nödvändiga för att hitta tillfällen att växa. Se hur ditt företag kan arbeta i stunden för att ta kontroll över den digitala omvandlingen och omstrukturera allt från affärsmodeller till kundengagemang.

Se fakta

80%
Av företag inom detaljhandel i Forbes Global 2000 är SAP-kunder.

Forbes

91%
årlig ökning av antalet återkommande kunder hos detaljhandelsföretag med kundrelationsstrategier för flera kanaler.

Aberdeen Group

Detaljhandelslösningar anpassade efter dina behov

Sammanställ kund- och point of sale-data i realtid, nå ut till dina kunder oavsett kanal och få den insikt du behöver för att kunna optimera allt från marknadsföring till försörjningskedja med flerkanalsmjukvara för detaljhandeln från SAP.

Vad har ledande analytiker att säga om SAP?

Ta till dig framtidens innovationer

Previous Next

Retail-analytiker formar branschen

Avancerad analys är en viktig del av detaljhandelsbranschen. Företag som satsar på analyslösningar upptäcker fördelar som alla har samma resultat – ökad lönsamhet.  

Dra nytta av färdplaner och användningsfall för digital innovation

Utforska färdplaner och användningsfall för digital innovation för heltäckande kundengagemang, optimerade digitala leveranskedjor och upplevelsebaserad detaljhandel.  

Nya perspektiv från detaljhandelns experter

Forum och events

Previous Next

Detaljhandelsforum

Nätverka, dela med dig och diskutera allt som har med detaljhandel att göra i vårt livaktiga forum. Delta i samtal om vad SAP gör för att hjälpa företag inom detaljhandeln att möta kundernas behov och intressen.

SAP Future of Food-forum

Hör vad experter från livsmedelsbranschen, matvärlden och SAP har att säga om framtidens mat, nya kundupplevelser i mobilen, personlig anpassning, hållbara leveranskedjor, flerkanalshandel och mycket annat.

Lösningar för hela företaget

Från HR och redovisning till dataanalys – hos oss hittar du lösningarna som gör att ditt företag fungerar bättre, snabbare och enklare. Utforska vårt omfattande utbud av branschövergripande affärslösningar och hitta det du behöver för att skapa smidiga helhetsprocesser och fortsätta växa.
Previous Next

Human Resource (HR)

Förenkla HR-processerna och engagera personalen för att nå bättre affärsresultat, stötta personalen och utveckla talangerna.

Ekonomi

Kombinera ekonomiska processer med automatiska analyser i realtid och omvandla dem till framåtblickande affärsinformation över hela organisationen.

Analys

Dra fördel av fördjupad dataanalys, prognoser och bearbetning av komplexa händelser och kombinera data från en rad olika källor till en enda integrerad plattform.

Moln- och dataplattformar

Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken som SAP HANA-plattformen, molnet, mobila funktioner och mycket mer.

Sakernas internet (IoT)

Introducera snabba och intelligenta IoT-applikationer med hjälp av affärs- och teknologitjänster.

Tillbaka till början