Skip to Content
Kontakta oss

Offentlig sektor

Använd datadrivna insikter för att skapa offentliga verksamheter där medborgarnas liv står i centrum

Utveckla framtidsinriktade, användarvänliga program och skapa bättre förutsättningar för effektivt, offentligt arbete med molnlösningar, mobilitet och avancerade analysverktyg. Förenkla organisationens processer och använd live data för att uppfylla de ökande kraven inom den offentliga sektorn.

Bygg upp en stabil digital grund för smidigare offentligt arbete

Previous Next

Arbeta för ett tryggt samhälle med möjligheter för alla att lyckas. Anpassa din verksamhet efter den digitala utvecklingen och erbjud offentliga tjänster som är skräddarsydda för enskilda medborgares behov genom att använda digitala analysverktyg. Bygg upp en personlig offentlig förvaltning med sammanlänkade tjänsteområden.

Se fakta

17%

Kortare ekonomiska prognostider när styrkort används för att sammankoppla strategi- och verksamhetsmål.

SAP Value Lifecycle Manager

57%

Lägre revisionskostnader för organisationer med kapacitet att läsa och analysera data i realtid.

SAP Value Lifecycle Manager

15%

Lägre upphandlingskostnader i förhållande till hela budgeten för organisationer som använder en integrerad plattform för upphandlingar.

SAP Value Lifecycle Manager

Hitta rätt mjukvara för din organisations behov

Transformera företaget snabbare med hjälp av SAP Digital Business Services

Kom igång med dina SAP-lösningar och öka avkastningen genom att samarbeta med branschexperter, konsulter och supportingenjörer för att få vägledning och tips om bästa praxis – oavsett var du befinner dig på din resa.

Vad gör SAP för att föra den digitala utvecklingen framåt?

Se hur våra kunder arbetar med SAP

Ta täten i arbetet med digital omvandling

Previous Next

Den digitala utvecklingen innebär enorma möjigheter både för den offentliga sektorn och för medborgarna, med allt från lägre kostnader och mer effektivitet till realtidstjänster, enklare kommunikation och förbättrade resultat för olika program. Se vad din organisation kan göra för utnyttja den digitala teknikens fulla potential.

Senaste nytt från experter på offentlig sektor

Forum och events

Organisationsövergripande lösningar för offentlig sektor

Från HR och redovisning till dataanalys – hos oss hittar du lösningarna som gör att din organisation fungerar bättre, snabbare och enklare. Utforska vårt omfattande utbud av övergripande processlösningar och hitta det du behöver för att skapa bättre samverkan och effektiva strukturer för din organisation.
Previous Next

Human Resource (HR)

Förenkla HR-processerna och engagera personalen för att nå bättre affärsresultat, stötta personalen och utveckla talangerna.

Ekonomi

Kombinera ekonomiska processer med automatiska analyser i realtid och omvandla dem till framåtblickande affärsinformation över hela organisationen.

Analys

Dra fördel av fördjupad dataanalys, prognoser och bearbetning av komplexa händelser och kombinera data från en rad olika källor till en enda integrerad plattform.

Moln- och dataplattform

Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken som SAP HANA-plattformen, molnet, mobila funktioner och mycket mer.

Sakernas internet (IoT)

Introducera snabba och intelligenta IoT-applikationer med hjälp av affärs- och teknologitjänster.

Se hur SAP-mjukvara kan användas för posttjänster och samhällsskydd

Lösningar från SAP hjälper dig att sjösätta nya myndighetstjänster, engagera väljare, förbättra postgången, skapa effektivare säkerhetssystem och motverka effekterna av nödvändiga budgetnedskärningar.

Hitta rätt lösningar för offentlig sektor

Back to top