Skip to Content
Kontakta oss

Bankväsendet

Bästa möjliga digitala bankupplevelse för kunder och anställda

Leverera kundanpassande produkter och tjänster med 360 graders kundperspektiv. Förenkla och automatisera digitala bankoperationer med hjälp av integrerade finans-, risk- och efterlevnadssystem för att sänka kostnaderna och underlätta arbetet. Samtidigt skapar du lönsamma strukturer för försäljning av innovativa produkter och tjänster.

Lyckas inom open banking tack vare strategisk och digital innovation

Previous Next

Håll er framme och upptäck fördelarna med de nya open banking-tjänsterna och digital transformation. Tänk i nya banor för att förbättra kundupplevelsen och förutse kundernas behov. Se hur du kan minska driftkostnaderna, följa lagar och standarder och implementera open banking och plattformsbaserade affärsmodeller.

Se fakta

15%

sparad tid för bokslut i företag med bokföring i realtid.

SAP Benchmarking

8%

Ökning i antal nöjda kunder för organisationer med välutvecklad mobilstrategi.

SAP Benchmarking

3B

Internetanvändare och 30–50 miljarder anslutna enheter förväntas finnas år 2020.

Pressrelease från GSMA och Business Insider

Hitta banklösningar anpassade efter dina behov

Hjälp din bank att lyckas i den digitala ekonomin genom att utveckla finansiella tjänster och tekniska lösningar som mobilappar, banklösningar för flera kanaler och digitala analysverktyg. Håll bankens befintliga kunder nöjda samtidigt som du lockar nya med innovativa och säkra tjänster.
Previous Next

SAP Omnichannel Banking

Dagens bankkunder förväntar sig avancerade tjänster som alltid är tillgängliga. Läs mer om hur SAP Omnichannel Banking hjälper ditt företag att skapa digitala processer för hållbara kundrelationer och långsiktiga framgångar med hjälp av mobila banklösningar och andra tjänster. 

SAP Performance Management for Financial Services

Håll koll på ditt företags lönsamhet och effektivitet med en enda applikation. Hantera fördelning och ombokning av medel, prissättning och kalkylmodeller. Använd snabb finans- och riskberäkning tillsammans med funktionerna för insamling av affärsdata, samt simulering och styrning av olika scenarier.

Omforma ditt företag snabbare med hjälp av SAP Digital Business Services

Kom igång med dina SAP-lösningar och öka avkastningen genom att samarbeta med branschexperter, konsulter och supportingenjörer för att få vägledning och tips om bästa praxis – oavsett var du befinner dig på din resa.
Previous Next
Ikon med en framåtpekande pil som representerar acceleration med SAP Digital Business Services

Förverkliga dina affärsmål genom att förenkla och påskynda din digitala transformation

I en tid som fokuserar på kontinuerlig innovation och att förutse kundernas behov kan det vara svårt att göra din vision till verklighet. Det är här som SAP Digital Business Services kan hjälpa dig. Vi är en del av SAP, så vi kan SAPs mjukvara bättre än någon annan. Med över 40 års erfarenhet kan vi hjälpa dig att nå dina affärstransformationsmål och kan hjälpa dig med allt på vägen dit.

Ikon med en grupp människor som representerar support för hela företaget från SAP Digital Business Services

Transformera verksamheten med bästa möjliga support för hela företaget

SAP Digital Business Services sammanbinder verksamhetssidan med IT så att du kan minska glappet mellan din strategi för digital transformation och själva utförandet. Under hela vägen från design och värdeanalys över snabbare innovation till produktiv användning som ger konkreta affärsresultat kan du utveckla ditt företag genom att bryta ny mark tillsammans med en pålitlig rådgivare som verkligen kan SAP.

Vad har ledande analytiker att säga om SAP?

Se hur våra kunder arbetar med SAP

Previous Next

30 % ökning av årlig datavolym med SAP Bank Analyzer

Se hur PayPal använder strömlinjeformade och automatiserade processer med omfattande ekonomiska analysverktyg för att optimera digitala betalningar världen över.

Compartamos: digital teknik för bättre kundupplevelser

Se hur Compartamos arbetar för att motverka ekonomiskt utanförskap i mexikanska samhällen med bristande digital täckning.

100 % av banklånen hanteras med SAP Analytics Cloud

Live Oak Bank erbjuder lån och krediter till utvalda mindre företag baserat på information som de snabbt samlar in via molnanalys.

Satsa på personlig service och maskininlärning

Previous Next

Bank of One i London erbjuder personliga, kontextbaserade banktjänster efter affärsmodell och använder digital teknik från SAP Hybris som en nyckelfaktor i arbetet.

Senaste nytt från experterna

Forum och events

Lösningar för hela företaget

Från HR och redovisning till dataanalys – hos oss hittar du lösningarna som gör att ditt företag fungerar bättre, snabbare och enklare. Utforska vårt omfattande utbud av branschövergripande affärslösningar och hitta det du behöver för att skapa smidiga helhetsprocesser och fortsätta växa.
Previous Next

Human Resource (HR)

Förenkla HR-processerna och engagera personalen för att nå bättre affärsresultat, stötta personalen och utveckla talangerna.

Ekonomi

Kombinera ekonomiska processer med automatiska analyser i realtid och omvandla dem till framåtblickande affärsinformation över hela organisationen.

Analys

Dra fördel av fördjupad dataanalys, prognoser och bearbetning av komplexa händelser och kombinera data från en rad olika källor till en enda integrerad plattform.

Moln- och dataplattform

Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken som SAP HANA-plattformen, molnet, mobila funktioner och mycket mer.

Sakernas internet (IoT)

Introducera snabba och intelligenta IoT-applikationer med hjälp av affärs- och teknologitjänster.

Back to top