Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Chatta nu Chatta offline
Få live-hjälp och chatta med en SAP-representant.
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Bankväsendet

Lyckas inom open banking tack vare strategisk och digital innovation

Previous Next

Håll er framme och upptäck fördelarna med de nya open banking-tjänsterna och digital transformation. Tänk i nya banor för att förbättra kundupplevelsen och förutse kundernas behov. Se hur du kan minska driftkostnaderna, följa lagar och standarder och implementera open banking och plattformsbaserade affärsmodeller.

Se fakta

15%

sparad tid för bokslut i företag med bokföring i realtid.

SAP Benchmarking

8%

Ökning i antal nöjda kunder för organisationer med välutvecklad mobilstrategi.

SAP Benchmarking

3B

Internetanvändare och 30–50 miljarder anslutna enheter förväntas finnas år 2020.

Pressrelease från GSMA och Business Insider

Hitta banklösningar anpassade efter dina behov

Hjälp din bank att lyckas i den digitala ekonomin genom att utveckla finansiella tjänster och tekniska lösningar som mobilappar, banklösningar för flera kanaler och digitala analysverktyg. Håll bankens befintliga kunder nöjda samtidigt som du lockar nya med innovativa och säkra tjänster.
Previous Next

SAP Omnichannel Banking

Dagens bankkunder förväntar sig avancerade tjänster som alltid är tillgängliga. Läs mer om hur SAP Omnichannel Banking hjälper ditt företag att skapa digitala processer för hållbara kundrelationer och långsiktiga framgångar med hjälp av mobila banklösningar och andra tjänster. 

SAP Performance Management for Financial Services

Håll koll på ditt företags lönsamhet och effektivitet med en enda applikation. Hantera fördelning och ombokning av medel, prissättning och kalkylmodeller. Använd snabb finans- och riskberäkning tillsammans med funktionerna för insamling av affärsdata, samt simulering och styrning av olika scenarier.

Vad har ledande analytiker att säga om SAP?

Satsa på personlig service och maskininlärning

Senaste nytt från experterna

Forum och events

Lösningar för hela företaget

Från HR och redovisning till dataanalys – hos oss hittar du lösningarna som gör att ditt företag fungerar bättre, snabbare och enklare. Utforska vårt omfattande utbud av branschövergripande affärslösningar och hitta det du behöver för att skapa smidiga helhetsprocesser och fortsätta växa.
Previous Next

Human Resource (HR)

Förenkla HR-processerna och engagera personalen för att nå bättre affärsresultat, stötta personalen och utveckla talangerna.

Ekonomi

Kombinera ekonomiska processer med automatiska analyser i realtid och omvandla dem till framåtblickande affärsinformation över hela organisationen.

Analys

Dra fördel av fördjupad dataanalys, prognoser och bearbetning av komplexa händelser och kombinera data från en rad olika källor till en enda integrerad plattform.

Moln- och dataplattform

Dra nytta av affärsapplikationer som använder den senaste tekniken som SAP HANA-plattformen, molnet, mobila funktioner och mycket mer.

Sakernas internet (IoT)

Introducera snabba och intelligenta IoT-applikationer med hjälp av affärs- och teknologitjänster.

Tillbaka till början