Skip to Content

Nya SAP Community

  • Registrera dig och skapa en profil
  • Skriv ett blogginlägg
  • Ställ en fråga
  • Sök och följ taggar
Sätt igång

Bloggar

Titta i vår lista över bloggar och hitta innovativa tankar, expertutlåtanden och stora idéer. Sen är det bara att hoppa in i konversationen.

Frågor och svar

SAPs frågeavdelning är en outtömlig källa till kunskap för alla som letar efter svaret på en fråga.

Om oss

Previous

Användningsregler

Alla de viktiga reglerna om vad du får och inte får göra i SAP Community. Följ reglerna så får både du och andra ut mesta möjliga av SAP Community.

Renomméöversikt

SAP Community har ett etablerat renomméprogram med "gamification" som uppmuntrar till inlägg med hög kvalitet och framhäver experter.

Support för SAP Community

Information till dem som behöver support vid navigering i SAP Community. Här hittar du rätt kanaler för support.

Next
Previous

Registrering och profilunderhåll

Information om hur du registrerar dig, skapar ett konto och fyller i din profil för SAP Community, inklusive tips på hur du kan förbättra din profil.

SAP Mentors

Läs om programmet SAP Mentors som är ett globalt intressespridande program med de mest inflytelserika forumdeltagarna i SAPs ekosystem. Dessa bloggare, konsulter och aktiva forummedlemmar ser till att SAP håller en hög profil.

Fikahörna

Fikahörnan i SAP Community är en officiell plats där du kan dela med dig av och diskutera alla typer av ämnen. Titta in du med!

Next

SAP-användargrupper: SAPSA — SAP Svenska Användarförening

Upptäck SAP:s användargrupper – oberoende, icke-vinstdrivande organisationer bestående av SAP-kunder och partner. Se hur SAPSA — SAP Svenska Användarförening hjälper sina medlemmar att hitta nya vägar, lösa problem, utforska nya idéer, underlätta kundengagemang i utvecklingen av nya produkter och påverka SAP:s strategi.

Månadens medlem

Varje månad lyfter vi fram en medlem i SAP Community som delat med sig av sina kunskaper, varit hjälpsam och gjort något extra för att bidra till vårt community. Är det din tur nästa gång?

Back to top