Hoppa till Innehåll
Kontakta oss
Kontakta oss
Skicka kommentarer, frågor eller feedback via e-post.

Community

Åtgärder

Välkommen till SAP Community

Föregående
Senaste moln Q&A
Senaste ABAP Q&A
Senaste HANA Q&A
Nästa

Månadens medlem

Varje månad lyfter vi fram en medlem i SAP Community som delat med sig av sina kunskaper, varit hjälpsam och gjort något extra för att bidra till vårt community. Är det din tur nästa gång?

SAP Community Wiki

SAP Community Wiki innehåller SAP-relaterat innehåll som kan delas av flera skribenter. Klicka på "Gå till Community Wiki" nedan om du vill se innehållet och samarbeta med andra skribenter. Läs användarhandledningen för att se hur du får ut så mycket som möjligt av wikin.
 
 

SAP Community i sociala medier

Föregående

Facebook

Nästa

Om oss

Föregående

Användningsregler

Alla de viktiga reglerna om vad du får och inte får göra i SAP Community. Följ reglerna så får både du och andra ut mesta möjliga av SAP Community.

Renomméöversikt

SAP Community har ett etablerat renomméprogram med "gamification" som uppmuntrar till inlägg med hög kvalitet och framhäver experter.

Support för SAP Community

Information till dem som behöver support vid navigering i SAP Community. Här hittar du rätt kanaler för support.

Nästa
Föregående

Registrering och profilunderhåll

Information om hur du registrerar dig, skapar ett konto och fyller i din profil för SAP Community, inklusive tips på hur du kan förbättra din profil.

SAP Mentors

Läs om programmet SAP Mentors som är ett globalt intressespridande program med de mest inflytelserika forumdeltagarna i SAPs ekosystem. Dessa bloggare, konsulter och aktiva forummedlemmar ser till att SAP håller en hög profil.

Fikahörna

Fikahörnan i SAP Community är en officiell plats där du kan dela med dig av och diskutera alla typer av ämnen. Titta in du med!

Nästa
Tillbaka till början