Hoppa till Innehåll
Karta över välden

SAP i samtal med kunder 

Våra kunder berättar hur de agerar framgångsrikt just nu, se vår webinarserie Morgonkaffe & inspiration för att höra mer.

Hur använder våra kunder SAP S/4HANA

Ett modernt affärssystem format för framtiden som med hjälp av artificiell intelligens transformerar affärsprocesser. Hör Arvid Nordquists presentation från Morgonkaffe & inpsiration och fördjupa din kunskap om SAP S/4HANA. 

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Coop

Lyssna till Coop som byter ut alla sina IT-system till SAP S/4HANA med målet är att underlätta för butikerna att ge den bästa kundservicen – och inte minst minska matsvinnet. Ta del av Coops resa, utmaningarna inom dagligvarubranschen och framtidsvisionerna.

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Arvid Nordquist

Gabriella Fällman, IT manager på Arvid Nordquist, berättar hur 136 år gamla storföretaget säkerställer en hållbar, långsiktig och konkurrenskraftig utveckling med hjälp av SAP S/4HANA.

placeholder
Är du nyfiken på SAP S/4HANA?

Stick ut med ett intelligent affärssystem, finns för molnet eller on-premise.

Hur använder kunderna våra lösningar för att effektivisera leveranskedjan

Digitalisera och modernisera leveranskedjan för att leverera produkter till slutkund, snabbare och mer kostnadseffektivt. Hör Volvo Car Engines och Electroluxs presentationer från Morgonkaffe & inpsiration, läs om varför leveranskedjans motstådskraft är viktigare än någonsin samt ta reda på hur våra lösningar kan hjälpa dig. 

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Coop

Lyssna till Coop och hur de med hjälp av intelligenta logistiklösningar hanterar genomförandet av deras supply chain på ett agilt och transparent sätt som möjliggör snabba förändringar hos både kunder, fabriker och leverantörer.

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Volvo Car Engine

Volvo Car Engine delar sin utvecklingsresa med SAP Integrated Business Planning (IBP). Snabba analyser, genererar stort affärsvärde men vad händer när världen vänds uppochner?

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Electrolux

Electrolux berättar om fördelarna med SAP IBP (Inventory), hur servicenivån förbättrats, utan att höja lagernivåer. Vad är nästa steg i att effektivisera leveranskedjan? 

placeholder
Vill du veta om våra lösningar för leveranskedjan?

Ta reda på hur teknologi kan vara en lösning i en tid av global turbulens. 

Hur erbjuder våra kunder en optimal kundupplevelse?

Kundupplevelsen har aldrig varit viktigare, bygg en stark relation som bygger på empati och förtroende. Hör Coop och Elgigantens presentationer från Morgonkaffe & inpsiration, läs på om hur våra lösningar kan hjälpa dig lära känna dina kunder och skapa värde för ditt företag. 

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Coop

Coop berättar hur de agerade framgångsrikt under en pandemi och på vilket sätt hjälpte de sina kunder under en krisperiod. 

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Elgiganten

Elgiganten transformerade och anpassade sig snabbt till det nya normala för att uppfylla kundernas behov, lyssna på deras berättelse. 

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med JOY

JOY delar med sig av sina tankar och insikter om hur man skapar en bättre kundupplevelse med hjälp av AI.

placeholder
Morgonkaffe & inspiration med Duni Group

Duni Group berättar hur de har arbetat med att förändra kundupplevelsen med en modern och flexibel plattform

placeholder
Hur kan du förbättra upplevelsen för dina kunder?

Bygg upp en stark kundrelation baserad på empati och förtroende med SAP Customer Experience. 

Tillbaka till början