Hoppa till Innehåll
Foto på en SAP -lösningsexpert som filmas för ett virtuellt evenemang

Event

Kom i kontakt med branschexperter och finslipa dina färdigheter när som helst och var som helst. Använd vår eventkalender för att se kommande webinars, virtuella ERP-event och för företag.

SAP Sapphire-lansering

SAP Sapphire: när det passar dig

Se vilka innovationer din verksamhet kan dra nytta av redan idag för att bli ett mer resilient, hållbart och smart företag.

Infobite | Building trust with Customer Data Management – the first step for a great Customer Experience | On-demand

När man talar om kunddata och GDPR är det i grunden ett ämne för mänskliga rättigheter, eftersom data är den digitala förlängningen av oss som människor.

Med våra lösningar hjälper vi våra kunder hitta rätt verktyg och metoder för att respektfullt hantera sina egna kunders data. Utan detta viktiga första steg, kan den övergripande kundupplevelsen påverkas negativt. I detta webinar får du lära dig etisk styrning av data samt att bygga förtroende med hjälp av Customer Data Management.

Infobite - En digital upplevelse med SAP Work Zone och SAP Launchpad Service | On-demand

Att tillhandahålla en central, integrerad och intelligent digital arbetsplatsupplevelse för dina anställda, kunder och leverantörer är en strategisk komponent för att säkerställa affärsframgång. I detta webinar får du lära dig mer om vår portfölj för digitala upplevelsetjänster däribland SAP Work Zone och SAP Launchpad Service samt hur SAP Business Technology Platform stödjer dig genom att möjliggöra central åtkomst till dina affärsapplikationer.

Infobite – Så mäter du hållbarhet | On-demand

Vill du skapa ökad transparens över dina produkters livscykel och deras påverkan på miljö? I detta webinar lär du dig hur du mäter hållbarhet från ett holistiskt styrning- och rapporteringsperspektiv. Med Product Footprint Management (PFM) kan du beräkna produktavtryck regelbundet och skala över hela produktens livscykel. Sustainability Control Tower (SCT) hjälper dig att mäta och värdera hållbarhetspåverkan till nästa nivå genom strukturerad datainsamling, färdigbyggda modeller och automatiserade rapporter.

Framtidens ERP är molnbaserad | On-demand

Delta i vår seminarserie med temat "Molnbaserad ERP gjort enkelt" för att få veta mer om S/4HANA Public Clouds komponenter.

How to link your financial plan with your supply chain processes | On-demand

Detaljnivån av djupgående affärsfunktioner kan skilja sig åt mellan finansplanering och leveranskedjan. Trots detta kan den information som produceras av den ena lösningen vara användbar för den andra.

I detta webinar får du lära dig mer om att koppla finansiell planering med leveransprocesser tillsammans med Implement.

How to move your business warehouse to the cloud – and innovate with reuse | On-demand

Lär dig hur SAP BW Bridge kan stödja din övergång till SAP Data Warehouse Cloud och samtidigt skydda dina investeringar i ditt SAP Business Warehouse. SAP BW Bridge tillåter kunder att återanvända sina befintliga modeller, transformationer och anpassningar samt bygga vidare på nya innovationer i molnet.

Lyssna in när vi gör en djupdykning i datamigrering till molnet.

Infobite – Low-Code/No-Code | On-demand

Lär dig mer om vilka möjligheter SAP Business Technology Platform (SAP BTP) erbjuder för Low-Code/No-Code med verktygen: SAP Business Application Studio, SAP AppGyver, SAP Workflow Management och SAP Process Automation. 

Infobite - What is RISE with SAP | On-demand

RISE with SAP är SAP:s erbjudande att hjälpa företag att uppnå effektfull innovation och affärstransformation genom att ta itu med verksamhetens hjärta – sitt affärssystem. Under den här sessionen tittar vi på varför detta är viktigt, vad som ingår i RISE with SAP-tjänsten och hur det kan accelerera dina affärsambitioner.

Infobite - Applikationsutveckling och integration med SAP Business Technology Platform | On-demand

SAP Business Technology Platform (SAP BTP) öppnar möjligheter för både utvecklare och företag att snabbt skapa innovation för att möta omvärldens krav på hållbar digital transformation. I den här sessionen fokuserar vi på utveckling och integration med SAP Extension Suite samt SAP Integration Suite.

De senaste globala eventen

TechEd

Älskar du att jobba med kod? Är du intresserad av att ta del av de senaste insikterna inom branschen? Utforska utvecklingsmöjligheterna och se repriser som passar dig och dina intressen.

CX Live: Unplugged

Strävan efter bättre CX stannar aldrig. Förändringstakten är hög och den medför nya möjligheter och utmaningar. Att fokusera på lösningar som faktiskt driver resultat kan förändra din organisation, men hur skiljer man de genuina insikterna från bruset? Ta del av SAP CX Live: Unplugged, nu tillgängligt on demand.

SuccessConnect Virtual event

Delta i det här virtuella endagseventet med innehåll som anpassas efter dina behov. Se hur SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite hjälper chefer och anställda att lyckas.

Utforska SAP-event

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början