Hoppa till Innehåll

Event i fokus

Previous Next

Stanna hemma och delta på SAPPHIRE NOW

Få tillgång till en samling av experter, ledare och inspiratörer med ett program fullt av videointervjuer, talare, kristips, framgångsberättelser och mycket mer.

SAP Talk & Show

I kristider som nu, när vi är som mest beroende av nytänk, bjuder SAP in till virtuell Talk & Show tillsammans med våra partners och kunder. Välkomna till att uppleva hur andra företag i Sverige hanterar sin situation och utvecklas vidare. Lyssna in On Demand hur vi kan hjälpa dig ta nästa steg i företagsutvecklingen. Vi vill nå alla företag, oavsett storlek, bransch och oavsett var i landet du sitter.

Digital Supply Chain Webinar series - Design to Operate

Från design och planering till tillverkning, logistik och drift!
Detta är en webinarieserie som består av fem sessioner, som går igenom hela leveranskedjan, det operationella trycket på kortare produktcykler, designvariation, den vacklande efterfrågan och de snabbare leveransförväntningar som vi står inför i dagens föränderliga värld.

SAP Service Cloud webinar

Skapa perfekt service för dina kunder - även under COVID-19

Morgonkaffe & inspiration

SAP bjuder in dig till att ta del av några inspirerande och tankeväckande exempel med utvalda kunder. Lyssna till hur de agerar framgångsrikt just nu i en tid av förändring och utmaningar. Se Coop och Elgiganten on demand, när det passar dig. Vi bjuder även på nya avsnitt till hösten så spana in agendan med kontinuerliga uppdateringar. 

SAP Cloud Platform webinar series

Det är enkelt: vad företag i alla storlekar och former verkligen behöver är förmågan att bygga och utöka applikationer för varje avdelning och varje roll snabbt, enkelt och ekonomiskt. Det är vad SAP Cloud Platform erbjuder. Gå med i vår Nordic SAP Cloud Platform webinar-serie för att höra mer och interagera med SAP-experter, kunder och partners.

Utforska SAP-event

Previous Next

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början