Hoppa till Innehåll

Event i fokus

Previous Next

Digital Supply Chain Webinar series - Design to Operate

Från design och planering till tillverkning, logistik och drift!
Detta är en webinarieserie som består av fem sessioner, som går igenom hela leveranskedjan, det operationella trycket på kortare produktcykler, designvariation, den vacklande efterfrågan och de snabbare leveransförväntningar som vi står inför i dagens föränderliga värld.

SAP Service Cloud webinar

Skapa perfekt service för dina kunder - även under COVID-19

Ny webbinarieserie: Data Bits & Bites for Busy People

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom datahantering med det nya veckowebbinariet som går rakt på sak. På tisdagar sänder vi Data Bits: 15 minuters "Vad är det"-sessioner och på torsdagar sänder vi Data Bites: 30 minuters "Så gör du"-sessioner, tillgängliga live och on-demand.

SAP Virtual Industries Forum 2020

Välj mellan 11 olika webinarier. Lyssna på en kund från din industri prata om sina affärsutmaningar och best practice på hur du innovativt kan använda ny teknik. Webinarierna visas live mars 24-26 och on-demand efteråt.

SAP Cloud Platform webinar series

Det är enkelt: vad företag i alla storlekar och former verkligen behöver är förmågan att bygga och utöka applikationer för varje avdelning och varje roll snabbt, enkelt och ekonomiskt. Det är vad SAP® Cloud Platform erbjuder. Gå med i vår Nordic SAP Cloud Platform webinar-serie för att höra mer och interagera med SAP-experter, kunder och partners.

Utforska SAP-event

Previous Next

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början