Hoppa till Innehåll

Podcast: Digital Today, Digital Tomorrow

Missa inte vår inspirerande podcastserie om och för framtiden. Finns i video- eller audio-format, lyssna till spännande gäster som diskuterar kring framtidens teknologi, innovationer och entreprenörskap. 

Morning Coffee & inspiration with Duni Group

Den 17 mars kl.09:00 kör vi vår första nordiska session av Morning Coffee & inspiration, denna gång gästas vi av Duni Group, de kommer bland annat dela hur de förändrat sin kundupplevelse med en modern och flexibel plattform. Webinaret kommer hållas på engelska.

Event i fokus

Förbered dig inför framtiden: SAP TechEd 2020 replays

Designa din egna upplevelse gratis på SAP TechEd, när det passar dig. Välj keynotes, sessioner, virtuella hands-on workshops samt ta del av SAP-insikter om teknik, utveckling och framtida trender. 

Hur leveranskedjan drivs intelligent

Se till att ditt företag kan överleva i alla miljöer genom att förutse och förbereda på förändringar i efterfrågan, materialtillgänglighet, tillverkningskapacitet och mänskliga resurser för att fortsätta uppfylla och överträffa kundernas behov och förväntningar. Denna session är en del av webinarserien, SAP S/4HANA Move for Digital Supply Chain, se det on demand.

SAP SuccessFactors | Webinar

Håller ditt företag takten med nutidens affärsutveckling samt hur ligger ni till med vidareutbildningen av anställda? Delta på vårt webinar för att förstå hur vi på ett modernt sätt möjliggör individanpassade utbildningsprogram på en flexibel plattform.

Delta på en unik 3D-upplevelse

SAP Midmarket Summit är speciellt utformat för små och medelstora företag. Utforska olika branschers insikter, bästa praxis och kunders framgångshistorier i din egna takt och bli inspirerad. Nu tillgängligt on demand!

Body Shop genomgår en global digital återuppfinning

Adam Plummer, Digital Product Director på The Body Shop, berättar om företagets resa och banbrytande beslut att förverkliga och lansera en av de första ”Headless Commerce” -lösningarna på marknaden - ett beslut fattat för att stödja ledningens krav på en omnichannel-strategi.

Hur ser framtiden ut för din bransch?

Håll dig frisk och säker i dessa utmanande tider - men även produktiv. Lyssna på våra 60-minuters webinars med fokus på olika branscher och hör de senaste trenderna och innovationerna för din bransch från andra företagsledare.

Morgonkaffe & inspiration med Arvid Nordquist

Missa inte vår webinarserie Morgonkaffe & inspiration, den 24 september gästas vi av Gabriella Fällman, IT Manager på Arvid Nordquist. Hon kommer berätta om företagets utveckling sedan 1884, först till grossistverksamhet och idag till ett nordiskt handelshus med premiumvaror från hela världen. Hör hur Arvid Nordquist som ett 136 år gammalt storföretag säkerställer en hållbar, långsiktig och konkurrenskraftig utveckling med hjälp av SAP S/4HANA.

Talk & Show 2.0

Vi välkomnar dig till höstens Talk & Show och tar med dig till våra kunder, Mölnlycke, Westpay, Consolis och Plastal. Hör om deras implementeringsresa och låt våra partners besvara dina frågor. Missa inte höstens liveshow där vi bjuder på både nytta och nöje.

SAP S/4HANA Digital Forum

Delta i detta tre-dagars virtuella event, för att utforska hur SAP S/4HANA kan ge den effektivitet, flexibilitet och transparens som krävs för att bygga motståndskraft i osäkra tider och komma ut starkare.

SAP Supply Chain Resiliance Conference

Delta den 6 oktober på vårt virtuella evenemang kring leveranskedjans motståndskraft. Lyssna till talare från stora organisationer runt om i Europa och hur de använder digitalisering för att göra sina processer mer flexibla, anpassningsbara och effektiva. 

Morgonkaffe & inspiration

SAP bjuder in dig till att ta del av några inspirerande och tankeväckande exempel med utvalda kunder. Lyssna till hur de agerar framgångsrikt just nu i en tid av förändring och utmaningar. Se Coop och Elgiganten on demand, när det passar dig. Vi bjuder även på nya avsnitt till hösten med Electrolux och Volvo.

Sales and Marketing Resilience Breakfast Briefing

Det sägs att ett misstag som upprepas mer än en gång är ett beslut. De senaste månadernas upplevelse av globala störningar har därför orsakat att organisationer stärker motståndskraften inom sina företagssystem.

SAP Customer Experience Live

Delta i en digital upplevelse där vi bjuder in kunder, partners och branschledare för att dela bästa praxis i hur företag kan leverera enhetliga, personliga och pålitliga kundupplevelser.

SuccessConnect Virtual event

Delta i det här virtuella endagseventet med innehåll som anpassas efter dina behov. Se hur SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite hjälper chefer och anställda att lyckas.

Procurement Reimagined

Missade du vårt event Procurement Reimagined, där våra kunder berättar hur de har navigerat sig fram under ett utmanande år och hur de ser på framtiden? Nu kan du lyssna till våra experter och ta del av agendan när det passar dig.

Utforska SAP-event

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början