Hoppa till Innehåll

Event

Kom i kontakt med branschexperter och finslipa dina färdigheter när som helst och var som helst. Använd vår eventkalender för att se kommande webbinars, virtuella evenemang och konferenser.

Morgonkaffe & inspiration med Arvid Nordquist

Missa inte vår webinarserie Morgonkaffe & inspiration, den 24 september gästas vi av Gabriella Fällman, IT Manager på Arvid Nordquist. Hon kommer berätta om företagets utveckling sedan 1884, först till grossistverksamhet och idag till ett nordiskt handelshus med premiumvaror från hela världen. Hör hur Arvid Nordquist som ett 136 år gammalt storföretag säkerställer en hållbar, långsiktig och konkurrenskraftig utveckling med hjälp av SAP S/4HANA.

Event i fokus

Talk & Show 2.0

Vi välkomnar dig till höstens Talk & Show och tar med dig till våra kunder, Mölnlycke, Westpay, Consolis och Plastal. Hör om deras implementeringsresa och låt våra partners besvara dina frågor. Missa inte höstens liveshow där vi bjuder på både nytta och nöje.

Resan till SAP S/4HANA

Hur kan SAP S/4HANA hjälpa dig påskynda din resa mot ett intelligent företag? Missa inte vårt webinar den 7 oktober för att lära dig hur ditt företag kan ta nästa steg i utvecklingen. Ta del av expertkunskap, bästa praxis och hör vår kund, WirelessCar berätta om sin resa med SAP S/4HANA. 

SAP Supply Chain Resiliance Conference

Delta den 6 oktober på vårt virtuella evenemang kring leveranskedjans motståndskraft. Lyssna till talare från stora organisationer runt om i Europa och hur de använder digitalisering för att göra sina processer mer flexibla, anpassningsbara och effektiva. 

Morgonkaffe & inspiration

SAP bjuder in dig till att ta del av några inspirerande och tankeväckande exempel med utvalda kunder. Lyssna till hur de agerar framgångsrikt just nu i en tid av förändring och utmaningar. Se Coop och Elgiganten on demand, när det passar dig. Vi bjuder även på nya avsnitt till hösten med Electrolux och Volvo.

Sales and Marketing Resilience Breakfast Briefing

Det sägs att ett misstag som upprepas mer än en gång är ett beslut. De senaste månadernas upplevelse av globala störningar har därför orsakat att organisationer stärker motståndskraften inom sina företagssystem.

SAP Cloud Platform webinar series

Det är enkelt: vad företag i alla storlekar och former verkligen behöver är förmågan att bygga och utöka applikationer för varje avdelning och varje roll snabbt, enkelt och ekonomiskt. Det är vad SAP Cloud Platform erbjuder. Gå med i vår Nordic SAP Cloud Platform webinar-serie för att höra mer och interagera med SAP-experter, kunder och partners.

Utforska SAP-event

Gör dig redo att nätverka med branschexperter och finslipa dina färdigheter. Besök vår söksida för event för att se webbinarier och konferenser och få information om dem du har missat.

Tillbaka till början