Skip to Content

Poslovna programska oprema za mala in srednja podjetja

Rastite v vseh smereh s SAP-ejevimi rešitvami za mala in srednje velika podjetja.

Obvladujte vse vidike poslovanja svojega malega ali srednje velikega podjetja s programsko opremo SAP za mala in srednja podjetja, nameščeno na lokaciji ali v oblaku. Naša nadgradljiva programska oprema za poslovanje pokriva področja planiranja virov podjetja (ERP), človeških virov (HR), e-poslovanja, analitike, poročanja in še bi lahko naštevali. Ne glede na to, kam vas popelje vaš posel, SAP-ja ne boste nikoli prerasli, kar dokazuje že več kot 250.000 uporabnikov iz malih in srednje velikih podjetij.

Več o SAP-ejevih produktih in strokovnem znanju po meri vaših poslovnih potreb

Vodenje poslovanja in financ

Izkoristite prednosti vrhunske programske opreme za planiranje virov podjetja (ERP) in upravljanje izdatkov za mala, srednje velika in večja srednje velika podjetja. Optimizirajte finance, poročanje o izdatkih, upravljanje kadrov, nabavo in še bi lahko naštevali. 

Upravljanje izkušnje strank

Strankam zagotovite enovito in koristno izkušnjo po vseh kanalih. Izboljšajte interakcije na področjih prodaje, trženja in storitev za stranke ter povežite podružnične postopke s postopki e-poslovanja. 

Upravljanje in krepitev vloge kadra

Svojemu rastočemu podjetju privoščite programsko opremo za človeške vire, ki vam bo pomagala pri pridobivanju in razvoju perspektivnih kadrov, avtomatizaciji kadrovskih postopkov, oblikovanju strategij za zaposlene, upravljanju službenih poti in še pri mnogih drugih zadevah. 

Upravljanje vpogledov v poslovanje

SAP-jeva analitika, poslovna inteligenca (BI) in orodja za poročanje vam omogočajo vpoglede v poslovanje, ki jih potrebujete za informirano odločanje in učinkovitejše vodenje malega ali srednje velikega podjetja. 

Oglejte si pričevanja naših strank

Poiščite SAP-jevega partnerja

SAP-jevi partnerji imajo ključno vlogo pri nudenju pomoči organizacijam vseh velikosti, v vseh panogah, da preoblikujejo in vodijo poslovanje. Pomagajo vam pri nakupu, izdelavi, implementaciji, vzdrževanju in podpori SAP-jeve rešitve, ki najbolje ustreza vašim posebnim zahtevam. Poiščite zanesljivega strokovnjaka, s katerim boste danes sodelovali.

Oglejte si najbolj priljubljene teme za mala in srednja podjetja

Previous

Spletni blogi o miselnostnem vodenju MSP-jev

Poddaje predstavnikov MSP-jev

Next
Back to top

Call me now