Skip to Content

Vrhunsko SAP-jevo izobraževanje, pomoč in certifikacija

Končnim uporabnikom SAP-jevih rešitev, od razvijalcev do svetovalcev, zagotovite potrebna znanja s široko izbiro SAP-jevih tečajev za usposabljanje in programov za pridobitev certifikata. Izdelajte celovit načrt usposabljanja, izberite možnost izvedbe tečajev, ki so lahko v živo, mobilni ali spletni,  in tako poglobite in izpopolnite tehnološka znanja po vsej organizaciji. Naša usposabljanja so namenjena uporabnikom programske opreme SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects in drugim. 

Postanite vrhunski uporabnik s programom SAP Education

Nihče ne pozna SAP-ja tako dobro kot SAP. In nihče drug nima tako učinkovitih sistemov in bogatih izkušenj z izobraževanjem. Ne glede na to, kje ste, program SAP Education vam ponuja najsodobnejša in najbolj verodostojna SAP-jeva usposabljanja, kar jih je.
 

Spletni tečaji openSAP

Platforma openSAP vam omogoča brezplačno seznanjanje s SAP-jevimi inovacijami in novostmi, kadar, kjer in kakor vam najbolj ustreza. Ta inovativna platforma za množične poslovne spletne tečaje odprtega tipa (Massive Open Online Courses – MOOC) ponuja prilagodljivo, zabavno in vznemirljivo učno izkušnjo z vključevanjem elementov igre in je odlično izhodišče za začetek učenja SAP-ja.
Previous

Novosti meseca

11
25
25. januar – 2. marec 2017
25
25. januar – 2. marec 2017

Prihajajoči tečaji

1
1. februar – 23. marec 2017
7
7. februar – 29. marec 2017
14
14. februar – 15. marec 2017
22
22. februar – 23. marec 2017
Next

SAP Learning Hub

Središče SAP Learning Hub omogoča takojšen dostop do bogate zbirke SAP-jevih učnih vsebin v oblaku in spletnih učilnic. Če dodate še SAP Live Access, lahko udeležencem dodeljujete naloge, se skrbno pripravite na interakcijo s strankami ali preprosto preizkušate polno konfigurirane SAP-jeve produkcijske sisteme za usposabljanje.

Partnerstva z univerzami

Program SAP University Alliances predstavi študentom najnovejšo SAP-jevo poslovno tehnologijo in jim pomaga pridobiti prednost pri iskanju zaposlitve. V programu sodeluje več kot 3100 univerz v 106 državah.  

Mreža SAP Education za digitalno preobrazbo

Mreža SAP Education Network for Digital Transformation vam pomaga usvojiti znanja in veščine za oblikovanje vizije vašega digitalnega podjetja, za predstavitev inovativne strategije nadrejenim in za uspešno izvedbo digitalne preobrazbe.

Povečajte vrednost z izobraževanjem

Zagotovite si uspešno izvedbo programov tehnološkega usposabljanja z izobraževalnimi rešitvami in storitvami svetovanja v sklopu programa SAP Education.

SAP Learning Hub

V oblaku se lahko učite kadarkoli! Zaradi interaktivnih učilnic in široke izbire učnih vsebin je SAP Learning Hub idealen za spoznavanje SAP-ja. 

Programska oprema SAP Enable Now

Preprosto ustvarite in uporabite uporabniško pomoč, odvisno od konteksta, dokumentacijo o transakcijah, simulacije za usposabljanje, preskusne skripte in gradivo za e-učenje.

Aplikacija SAP User Experience Management by KNOA

SAP-jeva programska oprema za upravljanje uporabniške izkušnje nudi uporabne informacije o tem, kako izboljšati učinkovitost programske opreme in njenih uporabnikov.

Aplikacija SAP Assessment Management by Questionmark

Naše orodje za pripravo preizkusov znanja in ocenjevanje nadarjenosti posameznikov omogoča pripravo in objavljanje anket, vprašalnikov, preizkusov in pomembnih preverjanj znanja ter preprosto poročanje o rezultatih.

Programska oprema SAP SuccessFactors Learning

Ponudite, upravljajte in ocenjujte podjetniške učne vsebine iz oblaka. Z našim sistemom naslednje generacije Learning Management System je to preprosto in intuitivno, dostopate pa lahko od koderkoli. 

Programska oprema SAP Enterprise Learning

Spodbujajte produktivnost s programsko opremo SAP Enterprise Learning Management. Zaposlenim omogočite usposabljanja, ki so povsem v skladu s strategijo podjetja in se izvajajo v okolju po vaši izbiri.

Aplikacija SAP Knowledge Acceleration

S prilagodljivo aplikacijo SAP Knowledge Acceleration, ki omogoča usposabljanje za uporabo poslovne programske opreme, boste zaposlenim pomagali hitreje usvojiti SAP.

Aplikacija SAP Productivity Pak by ANCILE

SAP-jeva programska oprema za povečanje produktivnosti vam omogoča izdelavo visokokakovostnih usposabljanj za izpopolnitev znanja končnih uporabnikov in hkrati za povečanje vrednosti rešitev vašega podjetja.

Svetovalne storitve za izobraževanje

S svetovalnimi storitvami SAP Education Consulting Services hitreje dosežete cilje usposabljanja za uporabo programske opreme. Naši strokovnjaki ocenijo vaše izobraževalne potrebe, izdelajo strateški načrt usposabljanj, nudijo neposredno pomoč in še več. 

Pridobite konkurenčno prednost


s SAP-jevimi certifikati

Zakaj pridobiti SAP-jev certifikat?

Ker so naši certifikati o usposobljenosti priznani po vsem svetu in ker potrjujejo, da ste znanja in veščine izpopolnjevali z načrtnim učenjem in nabiranjem praktičnih izkušenj na danem področju. Naši programi za pridobitev certifikata so razvrščeni po tematskih področjih in ravneh predznanja ter so namenjeni SAP-javim partnerjem, strankam in končnim uporabnikom.
Ne glede na to, ali želite izpopolniti svoje poznavanje SAP-ja ali razširiti nabor znanj, zagotovo boste našli možnost pridobitve certifikata, ki vam je pisana na kožo. Spodaj prebrskajte možnosti SAP-jevih certifikatov po posameznih rešitvah. 

NOVO: Pridobitev certifikata za napredno uporabo rešitve SAP Ariba P2P

V programu SAP Education je po novem na voljo naše prvo preverjanje znanja za pridobitev certifikata za rešitev SAP Ariba P2P, ki je namenjeno svetovalcem o aplikacijah. Pri preverjanju znanja se ugotavlja kandidatovo osnovno poznavanje rešitve Ariba Procurement, kar je priporočljivo izhodišče za svetovalce, ki si želijo usvojiti temeljna znanja o rešitvi SAP Ariba Procure to Pay.
Tu smo, da se vam pomagamo čim bolje pripraviti na postopek pridobivanja želenega SAP-jevega certifikata. Spodaj najdete vse potrebne uvodne informacije – od ravni certifikatov in ciljnih področij do priprav na preverjanje znanja in odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja.
Previous

Več o SAP-jevih certifikatih

Priprava na preverjanje znanja

Next
Povežite se z vrstniki in SAP-jevimi strokovnjaki ter pridobite najnovejše novice in informacije o SAP-jevih certifikatih.
Želite prispevati k razpravam ali zastaviti vprašanje? Preberite Priročnik za hitri začetek za SAP-jevo skupnost in odkrijte, kako lahko to storite.
Previous
Blogi
Vprašanja
Next

Oglejte si zgodbe naših strank ...

Raziščite najzanimivejše teme na področju SAP-jevih usposabljanj in certifikatov

Previous
Blogi
Vprašanja
Next
Back to top