Preskoči na vsebino

Usposabljanje in aktiviranje za inteligentno podjetništvo

Dobro usposabljanje je prav tako pomembno, kot dobra tehnologija. SAP-jeva programska oprema je zasnovana za zagotavljanje izidov, ki preobrazijo poslovanje. Da boste bolje predstavljali njen potencial, raziščite vse možnosti pridobivanja ustreznega znanja in spretnosti s SAP-jevimi ponudbami usposabljanja in aktiviranja.

Raziščite naše ponudbe

Odkrijte ogrodje za nenehno učenje

Izkoristite naše petstopenjsko ogrodje, da pridobite smernice o novih uvedbah ter usposabljanju novih uporabnikov in širjenju sklopov znanja za obstoječe aplikacije.

Registrirajte se za tečaj usposabljanja

Prebrskajte našo spletno trgovino, da poiščete najnovejšo razpoložljivost tečajev, lokacije usposabljanj v vaši bližini in kode tečajev ali pa se osredotočite na določeno pot usposabljanja.

Raziščite SAP Learning Hub

Pridobite takojšnji dostop do širokega nabora SAP-jevih učnih vsebin v oblaku in do spletnih učilnic, z velikim izborom možnosti, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam. 

Pridobite SAP-jev certifikat

Potrdite svoje strokovno znanje z uporabo SAP-jevih rešitev ter s pridobitvijo SAP-jevih certifikatov zajamčite, da izpolnjujete zahteve za nove vloge in odgovornosti v svoji organizaciji. 

Izkoristite brezplačno SAP-jevo uposabljanje

Ponudba openSAP nudi prilagodljivo, zabavno in vznemirljivo učno izkušnjo z vključevanjem elementov igre, ki jo lahko izkoristite kadarkoli in kjerkoli želite – brezplačno. 

Koliko vaje zadostuje?

Spoznajte širino in obseg ugodnosti, ki jih podjetja pridobijo z dobro usposobljenimi strokovnjaki, ki uvajajo, vzdržujejo in uporabljajo tehnologijo podjetja pri svojem vsakodnevnem delu.

Programska oprema za učenje in razvoj

Navdihnite kulturo nenehnega učenja z rešitvami, ki vključujejo smernice v aplikaciji, e-učenje ter strokovni razvoj in načrtovanje nasledstva.

SAP Enable Now

Omogočite zaposlenim, ki uporabljajo SAP-jeve rešitve, dostop do poslovnega usposabljanja, ki ga potrebujejo – kjerkoli in kadarkoli. Poenostavite ustvarjanje in uvedbo uporabniške pomoči, odvisne od sotvarja,  dokumentacijo o transakcijah, simulacije za usposabljanje, preskusne skripte in gradivo za e-učenje. 

Aplikacija SAP User Experience Management by Knoa

Zbirajte podatke v dejanskem času neposredno z namizij uporabnikov, da boste lahko natančno določili izvor težav in nato izbrali in implementirali najučinkovitejše rešitve.

Svetovalne storitve za izobraževanje

Cilje pri usposabljanju za uporabo programske opreme lahko dosežete hitreje ob pomoči strokovnjakov, ki ocenijo vaše učne potrebe, pripravijo strateški načrt usposabljanja in vam nudijo neposredno pomoč.

Dodatni viri

Learning Journey

Optimizirajte svoje učenje z interaktivnim vodnikom Learning Journey, ki vam pokaže priporočeno pot do popolne usposobljenosti s SAP-jevimi novostmi. 

Poiščite lokalne partnerje SAP Education

Iščite med več kot 200 registriranimi partnerji SAP Education, ki vam lahko pomagajo razumeti vaše učne zahteve in razviti prilagojen načrt usposabljanja.

Program SAP University Alliances

Pridružite se globalni mreži izobraževalnih ustanov in uporabite vire za spoznavanje SAP-jevih rešitev, ki pomagajo študentom pridobiti potrebno znanje za digitalno prihodnost.

SAP naslednje generacije

Dostopajte do namenske skupnosti, ki podjetjem, partnerjem in univerzam omogoča povezovanje in odkrivanje novosti s cilji, povezanimi z Globalnimi cilji Združenih narodov. 

Oglejte si, kako stranke dosegajo uspehe s SAP-jem

Zagotavljanje neprekinjenega dostopa do izobraževalnih vsebin

Preberite, kako IT-organizacija United VARs pomaga svojim članom hitro do najnovejših informacij s SAP Knowledge.

SAP-jeva skupnost za usposabljanje in aktiviranje

Blogi za usposabljanje

Ogled ostalih novic o učnem centru SAP

Nazaj na vrh