Skip to Content

Preglejte SAP-jeva usposabljanja in certifikate

Brezplačno SAP-jevo usposabljanje

Platforma openSAP vam omogoča brezplačno seznanjanje z inovacijami in novostmi SAP, ko, kjer in kakor vam najbolj ustreza. Ta inovativna platforma za odprto poslovno spletno izobraževanje (Massive Open Online Courses) ponuja prilagodljivo, zabavno in vznemirljivo učno izkušnjo z elementi igre kot uvod v učenje programa SAP.

SAP Learning Hub

Središče SAP Learning Hub omogoča takojšen dostop do bogate zbirke SAP-jevih učnih vsebin v oblaku in do spletnih učilnic. Če dodate še SAP Live Access, lahko udeležencem dodeljujete naloge, se skrbno pripravite na sodelovanje s strankami ali preprosto preizkušate polno konfigurirane SAP-jeve produkcijske sisteme za usposabljanje.

Seznam SAP-jevih izobraževanj in tečajev

Končnim uporabnikom rešitev SAP zagotovite potrebna znanja z usposabljanji za rešitve SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects in druge. Izdelajte celovit načrt usposabljanja, izberite možnost izvedbe tečajev (v živo, mobilni ali spletni)  in tako poglobite in izpopolnite tehnološko znanje po vsej organizaciji.

Certifikati pri SAP-ju

Potrdite svoje strokovno znanje in izkušnje z uporabo rešitev SAP ter s pridobitvijo certifikatov SAP zagotovite, da izpolnjujete zahteve za nove vloge in odgovornosti v svoji organizaciji. Če želite izpopolniti svoje poznavanje SAP ali razširiti nabor znanj, imamo za vas možnost pridobitve certifikata, ki vam je pisana na kožo.

Nihče ne pozna SAP-ja tako dobro kot SAP. In nihče drug nima tako učinkovitih sistemov in bogatih izkušenj z izobraževanjem. Ne glede na to, kje ste, program SAP Education vam ponuja najsodobnejša in najbolj verodostojna SAP-jeva usposabljanja, kar jih je.
 

Raziščite najzanimivejše teme na področju SAP-jevih usposabljanj in certifikatov

Previous
Blogi
Vprašanja
Next

Partnerstva z univerzami

Program SAP University Alliances omogoča globalno mrežo izobraževalnih institucij za vključitev izobraževalnih virov v rešitev SAP Leonardo in druge SAP-jeve rešitve, da bi izboljšali način, na katerega fakultete oskrbijo naslednje generacije z znanjem in veščinami za digitalno prihodnost. 

Povečajte vrednost z izobraževanjem

Zagotovite si uspešno izvedbo programov tehnološkega usposabljanja z izobraževalnimi rešitvami in storitvami svetovanja v sklopu programa SAP Education.

SAP Learning Hub

V oblaku se lahko učite kadarkoli! Zaradi interaktivnih učilnic in široke izbire učnih vsebin je SAP Learning Hub idealen za spoznavanje SAP-ja. 

SAP Enable Now

Preprosto ustvarite in uporabite uporabniško pomoč, odvisno od konteksta, dokumentacijo o transakcijah, simulacije za usposabljanje, preskusne skripte in gradivo za e-učenje.

Aplikacija SAP User Experience Management by KNOA

SAP-jeva programska oprema za upravljanje uporabniške izkušnje nudi uporabne informacije o tem, kako izboljšati učinkovitost programske opreme in njenih uporabnikov.

Aplikacija SAP Assessment Management by Questionmark

Naše orodje za pripravo preizkusov znanja in ocenjevanje nadarjenosti posameznikov omogoča pripravo in objavljanje anket, vprašalnikov, preizkusov in pomembnih preverjanj znanja ter preprosto poročanje o rezultatih.

Programska oprema SAP SuccessFactors Learning

Ponudite, upravljajte in ocenjujte podjetniške učne vsebine iz oblaka. Z našim sistemom naslednje generacije Learning Management System je to preprosto in intuitivno, dostopate pa lahko od koderkoli. 

Programska oprema SAP Enterprise Learning

Spodbujajte produktivnost s programsko opremo SAP Enterprise Learning Management. Zaposlenim omogočite usposabljanja, ki so povsem v skladu s strategijo podjetja in se izvajajo v okolju po vaši izbiri.

Aplikacija SAP Knowledge Acceleration

S prilagodljivo aplikacijo SAP Knowledge Acceleration, ki omogoča usposabljanje za uporabo poslovne programske opreme, boste zaposlenim pomagali hitreje usvojiti SAP.

Aplikacija SAP Productivity Pak by ANCILE

SAP-jeva programska oprema za povečanje produktivnosti vam omogoča izdelavo visokokakovostnih usposabljanj za izpopolnitev znanja končnih uporabnikov in hkrati za povečanje vrednosti rešitev vašega podjetja. 

Svetovalne storitve za izobraževanje

S svetovalnimi storitvami SAP Education Consulting Services hitreje dosežete cilje usposabljanja za uporabo programske opreme. Naši strokovnjaki ocenijo vaše izobraževalne potrebe, izdelajo strateški načrt usposabljanj, nudijo neposredno pomoč in še več. 

Oglejte si zgodbe naših strank ...

Povežite se z nami

Previous

SAP Education na Facebooku

Next
Back to top