Skip to Content

SAP-jeva podpora

SAP-jeva podpora poskrbi, da vaši sistemi delujejo z največjo zmogljivostjo in da lahko vi v polnosti izkoristite svojo novo in obstoječo SAP-jevo programsko opremo. Nudimo vam široko izbiro storitev podpore, vključno z dolgoročnimi načrti, vključenimi timi, oddaljeno podporo za tehnologijo, samopostrežnim portalom in veliko več. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri vsem, od implementacije SAP-jevih rešitev in vzdrževanja do izboljšave sistemov in inovativnih strategij. 
Previous

SAP Preferred Care

Storitev SAP Preferred Care nudi podporo za tehnologijo na osebni ravni. Po tem načrtu vaš vodja za uspeh strank sodeluje z vami, da skupaj poglobite poznavanje produkta znotraj podjetja, izboljšate postopke reševanja težav in zagotovite, da vaši sistemi delujejo z največjo zmogljivostjo. 

SAP Enterprise Support

Ne glede na postavitev vaše IT-infrastrukture – na lokaciji, v oblaku ali v hibridnem scenariju – vam storitev SAP Enterprise Support nudi proaktivno oddaljeno podporo že od prvega dne. Ta načrt zajema celoten življenjski cikel rešitve. 
Next
Obiščite SAP Support Portal in SAP ONE Support Launchpad, kjer lahko SAP-jeve stranke in partnerji med drugim raziskujejo našo bazo znanja, poiščejo rešitve težav in prijavijo izredne dogodke.

Iskanje rešitev

V naši bazi znanja poiščite rešitve za težave, ki jih imate morda pri uporabi SAP-jevih produktov. 

Stopite v stik s podporo

Če na spletu ne najdete rešitve za svojo težavo, prijavite izredni dogodek na Podporo za produkte. 

Prenos programske opreme iz strežnika

Obiščite središče za prenos in naročilo SAP-jeve programske opreme SAP Software Download Center. 

Upravljanje uporabnikov

Ste administrator? Uporabite naše samopostrežno orodje za upravljanje dostop S-uporabnikov do aplikacij vašega podjetja. 
image
Dostopajte do najnovejših informacij o namestitvah, nadgradnjah, razpoložljivosti produktov

SAP Digital Business Services

Živimo v digitalnem svetu in podjetja se morajo prilagoditi novemu načinu delovanja trga, če ne želijo zaostajati. Odkrijte, kako vam lahko storitve SAP Digital Business Services pomagajo pri preoblikovanju na vsakem koraku, od priprave strategije do implementacije tehnologije in še več. 

SAP Solution Manager

Z rešitvijo SAP Solution Manager preprosto upravljajte svoje SAP-jeve in ne-SAP-jeve aplikacije ves čas njihovega življenjskega cikla. Kot določa pogodba za storitve SAP Enterprise Support, so vključeni vsi postopki, orodja in storitve, ki jih potrebujete za podporo vaši IT-infrastrukturi zdaj in v prihodnosti. Zadnja izdaja, 7.2, vam lahko pomaga tudi pri povečanju vrednosti digitalizacije, ki jo nudi programska oprema SAP S/4HANA. 

Back to top