Skip to Content

Prodajajte pametneje. Kadarkoli in kjerkoli. Z našimi naprednimi rešitvami CRM Sales

Izkoristite napredne možnosti vpogleda in sodelovanja ter osrednje funkcije avtomatizacije prodajnega oddelka, da presežete tradicionalni CRM. Zagotovite svojim prodajalcem ostrino, ki jo potrebujejo, da izboljšajo uspešnost in prodajo, pridobijo vpoglede, ki jih potrebujejo za sprejemanje hitrih poslovnih odločitev, imajo popoln pregled nad stranko ter brez težav spreminjajo ponudbe v dobiček. Vaši prodajni timi bodo povsod pametneje prodajali – v pisarni, na poti in celo brez spletne povezave.

Programska oprema za prodajo, ki deluje tako kot vi – v oblaku

Oglejte si serijo videoposnetkov, v katerih boste izvedeli, kako vam lahko rešitev SAP Hybris Cloud for Sales pomaga pametneje prodajati, bolje sodelovati in skleniti več poslov kjerkoli in na katerikoli napravi.

Previous

Prodajajte pametneje

Kot prodajalec morate vsak dan sprejemati pomembne odločitve, ki vplivajo na vaš tim, stranke in družino. Spoznajte programsko opremo za prodajo, ki vam pomaga pri pravilnem odločanju.

Prodajajte kjerkoli

Kje je vaša pisarna? Z rešitvijo SAP Hybris Cloud for Sales je tam, kjer ste vi. Aplikacija vam nudi vpogled in prilagodljivost na vseh napravah, da lahko delate in sodelujete, kjerkoli ste.

Sodelujte

V prodaji nihče ne zmaga sam. Sodelujete s timom, od strokovnjakov za produkte do pravnikov, da boste uspešnejši in boste hitreje sklenili več poslov. Odločite se za programsko opremo za prodajo, ki temelji na sodelovanju.

Sklenite več poslov

Zadovoljstvo pri prodaji se ne konča s sklenitvijo posla. Izberite aplikacijo za prodajo, ki zmanjša količino administrativnega dela, da vam ostane več časa za proslavljanje uspeha.

Next

Raziščite SAP-jeve rešitve, ki so mnogo več kot le prodajni CRM 

Previous

Sedem strategij za pametnejšo prodajo

Miselni vodje in analitiki so si enotni, da se je prodaja spremenila, zato morate pustiti včerajšnji CRM za seboj, če želite skleniti več poslov. Začnite sodelovati pri celotni strankini nakupovalni poti in zmagujte.

Je vaša organizacija konkurenčna?

Organizacije, ki sledijo potencialnim strankam, stopnjam perspektivnih strank in statusom v dejanskem času, sklenejo 26 % več kvalificiranih prodajnih poslov na letni ravni.* Kako je pri tem uspešno vaše podjetje?

Next

Ustrezni pogovori v pravem trenutku?

Uporabite naše spletno ocenjevanje, da ocenite uspešnost svojih aktivnosti sodelovanja s strankami na vsakem koraku strankine nakupovalne poti. Prenesite vam prilagojeno poročilo z rezultati in priporočili ter ga predstavite svojemu timu.

Oglejte si pričevanja naših strank

Brezplačen preizkus – prodajajte pametneje, kadarkoli in kjerkoli

Rešitev SAP Hybris Cloud for Sales potrebujete, da boste lahko povsod prodajali pametneje. Še danes preizkusite rešitev SAP Digital CRM, ki je oblikovana za manjše prodajne time, vendar ima kljub temu veliko enakih zmogljivosti kot naša podjetniška različica SAP Hybris Cloud for Sales.  Začnite poslovati v nekaj minutah in preizkušajte nekatere funkcije prodaje za podjetja brezplačno 30 dni, preden programsko opremo kupite. Začnite takoj in nam sporočite svoje mnenje!

Previous

Spoznajte prihodnost prodaje

Pridobite vpogled v prihodnost prodaje, vključno z novimi trendi in strategijami – v poročilu raziskave, ki temelji na mnenjih 1.220 globalnih poslovnih kupcev. Spoznajte spreminjajočo se dinamiko med kupcem in prodajalcem ter se naučite, kako zagotoviti večjo prodajo.

5 najboljših strategij za prodajo na drobno
v letu 2015

Ugotovite, kako biti zmagovalec med policami in okoli njih – s petimi ključnimi strategijami za prodajo na drobno. Novo poročilo družbe EKN pojasni, zakaj in kako implementirati strategije, ter pokaže, kako jih proizvajalci uporabljajo in kakšne koristi imajo od njih.

Prodajajte pametneje
in pridobite s sodelovanjem

Preberite več o rešitvi SAP Hybris Cloud for Sales in kako se vam lahko pomaga neposredno soočiti z izzivi v vedno bolj večplastnem svetu. Poskrbite, da boste bolje razumeli svoje stranke, vključno z enkratnimi izzivi, panogami in poslovnimi cilji. 

Next

Povečanje učinkovitosti prodaje v dobi vpogleda

Preberite poročilo družbe IDC in spoznajte najnovejše tržne težnje ter odkrijte, kako lahko uporabite nove strategije in moderne rešitve za povečanje učinkovitosti prodaje v dobi vpogleda, mobilnosti in družbenega poslovanja.

Raziščite najzanimivejše teme na področju prodaje in sodelovanja s strankami

Previous

Prihodnost sodelovanja s strankami in trgovanja

Ne zamudite najnovejših teženj, vpogledov in razvoja v elektronskem poslovanju in pri sodelovanju s strankami.

Sodelovanje pri prodaji + vpogled v stranke = uspeh

Edini način, da dandanes uspete v svetu poslovanja med podjetji, je, da uporabite vse podatke o svojih strankah. S pravimi orodji je to veliko lažje.

Je milenijski generaciji mar za digitalno videotrženje?

Vašo vsebino verjetno vidi 77 milijonov parov oči, pa jo zares vidijo? Dosežejo vaša trženjska sporočila občinstvo, kateremu so namenjena?

Next
Back to top