Skip to Content

Ujemite trenutek z našimi digitalnimi trženjskimi rešitvami

Izboljšajte sodelovanje s strankami v vseh fazah, tako da uporabite novo in inovativno SAP-jevo programsko opremo za digitalno trgovanje. Naše rešitve v oblaku in na lokaciji podpirajo tako družbeno, e-poštno in vsebinsko trženje kot avtomatizacijo trgovanja in napredno analitiko. Spoznajte trenutni namen posamezne stranke in dinamično zagotovite posameznikom prilagojene in ustrezne vsekanalne izkušnje.

Preberite povzetek

Serija videoposnetkov:


Spoznajte SAP-jev trženjski oblak

Previous

Brezplačni preizkus: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Rešitev SAP S/4HANA Marketing Cloud lahko 30 dni uporabljate brezplačno. Izkusite nove zmogljivosti digitalnega trženja, s katerimi dobite boljši vpogled, pridobite stranke in njihovo zvestobo znamki ter pripravite uspešne kampanje.

Ocenite svojo strategijo prilagajanja posameznikom

Kako se vaše podjetje primerja s tekmeci, ko gre za prilagajanje trženja posameznikom? Da izveste, odgovorite na štiri preprosta vprašanja, in pridobite vam prilagojena priporočila, ki vam bodo pomagala prehiteti tekmece.

Next

Oglejte si pričevanja naših strank ...

Lahko ponudite posamezniku prilagojeno izkušnjo?

Uporabite naše spletno ocenjevanje, da ocenite uspešnost svojih aktivnosti sodelovanja s strankami na vsakem koraku nakupovalne poti stranke. Prenesite iz strežnika vam prilagojeno poročilo z rezultati in priporočili ter ga predstavite svojemu timu.

Previous

Kontekstualne tržne obveznosti

Glede na raziskavo družbe Forrester je med pričakovanji potrošnikov za prilagoditev posameznikom in med tem, kar tržniki dejansko nudijo, velik razkol. Ugotovite, kako lahko ta prepad premostite z upravljanjem podatkov, vpogledom v stranke v dejanskem času in z integracijo programske opreme.

Izzivi kontekstualnega trženja 

Kontekstualno trženje obljublja globlje razumevanje strank in ustreznejše sporočanje, vendar pa hkrati predstavlja nove izzive in tveganja. Poročilo družbe EIU raziskuje ovire pri načrtovanju in izvedbi trženjskih kampanj »v trenutku«. 

Vodilni v upravljanju trženjskih virov

Družba Gartner je SAP še eno zaporedno leto uvrstila v vodilni kvadrant za upravljanje trženjskih virov. Uvrstitev temelji na SAP-jevih obsežnih trženjskih rešitvah, rasti, trženjskem zagonu in viziji. Več preberite v poročilu.

Next

Najboljše prakse za preseganje pričakovanj

Kako dobro zmorejo trenutne tehnologije za trženjske platforme nuditi popolne in posameznikom prilagojene izkušnje, ki jih potrošniki pričakujejo? Vse to preberite v novi raziskavi mreže CMO Council.

Svež pogled strokovnjakov za trženje

Previous

Prihodnost sodelovanja s strankami in trgovanja

Spremljajte najnovejše trženjske težnje, raziskujte pametne kampanje v dejanskem svetu ter si pridobite vpoglede v prihodnost sodelovanja s strankami in poslovanja.

Skupnost za SAP Hybris Marketing:
sodelujte v razpravi

Imate vprašanja o naših rešitvah SAP Hybris Marketing? Poiščite odgovore v teh videoposnetkih, objavah na blogih, pregledih produktov in drugih virih skupnosti.

Naj vas nesmiselne trženjske strategije ne ujamejo v past

Kaj je popoln primer trženjske norosti? Vztrajno zagotavljati masovno ponudbo brez kakršnekoli prilagojenosti posameznikom in hkrati pričakovati preobrat.

Next

Programska oprema za digitalno trženje

Programska oprema za digitalno trženje se uporablja za privabljanje, pridobivanje in spreobrnitev strank na osebnih in tabličnih računalnikih ter mobilnih telefonih. Podjetjem pomaga, da za povezovanje s pravimi strankami ob pravem času uporabljajo vsebinsko trženje, trženje po e-pošti, družbene medije, optimizacijo spletnih strani in spletno oglaševanje. Uporabnikom omogoča, da ustvarjajo in zaženejo vsekanalne trženjske kampanje, jih nadzorujejo v dejanskem času in jih sproti prilagajajo. V letu 2016 so imele tako rekoč vse trženjske strategije vsaj nekaj digitalnih elementov, programska oprema za digitalno trženje pa vam lahko pomaga pri njihovem upravljanju.

Back to top