Skip to Content

Takoj očarajte kupce s programom SAP za prodajo na drobno

S SAP-jevo programsko opremo za vodenje prodaje na drobno in vsekanalnega trgovanja lahko potrošnikom ponudite želene izdelke, informacije in posamezniku prilagojeno izkušnjo nakupovanja, in to tam in takrat, ko želijo. Pridobite pregled nad strankami in prodajnimi mesti v dejanskem času, privabite kupce po vseh kanalih (tudi mobilnih) in pridobite vidljivost, da boste optimizirali vse od pospeševanja prodaje do oskrbovalne verige.

Spoznajte paket SAP for Retail

Prijavite se na forum SAP Retail Forum 2016

Previous

EKN: Prihodnost analitike prodaje na drobno?

V bližnji prihodnosti bo analitika prodaje na drobno vključevala popoln pregled nad strankami v celotnem podjetju. Ta pregled bo izjemno prodoren in bo vplival na odločitve pri vseh funkcijah.

8 % trgovcev na drobno

zna pridobiti stranke in pripraviti posameznikom prilagojene ponudbe. Želite preveriti svojo konkurenčnost?

Next

Oglejte si pričevanja naših strank ...

Previous

Povezovanje trženja in pospeševanja prodaje

Trgovci na drobno morajo zapolniti praznino med trženjem in načrtovanjem pospeševanja prodaje, kar pa ni tako preprosto, saj digitalni kanali to vrzel hkrati povečujejo. V poročilu družbe Retail Systems Research lahko preberete, s katerimi ukrepi je mogoče to težavo odpraviti.

Usklajevanje želja kupcev s ponudbo

Odkrijte, kako lahko ohranite prednost pri izpolnjevanju spreminjajočih se zahtev strank in sledenju prodajnim težnjam, ter dokončno poskrbite za prihodnost svojega podjetja. Prenesite raziskavo o tem in preberite, kako lahko oblikujete inovativne trženjske strategije, s katerimi boste lažje v koraku z razvojem v panogi.

Osnove prodaje na drobno za vsekanalne stranke

Naučite se vse o vsekanalni prodaji na drobno, ki strankam nudi pristen stik s trgovsko znamko, ki ga želijo. Namenjena je prilagajanju posamezniku in dostopnemu sodelovanju s trgovsko znamko – pa naj potrošniki raziskujejo izdelek ali pa nakupujejo z več različnimi napravami. 

Next

Svež pogled
strokovnjakov za prodajo na drobno

Previous

Povežite se s strokovnjaki
za trgovino na drobno 

Raziščite uporabne vire in pomembne informacije, ki bodo vaši organizaciji pomagali implementirati in uporabljati rešitve SAP for Retail.

Prodaja in trženje:
5 načinov za uporabo mrež

Nabavni timi niso edini, ki se trudijo uporabiti poslovne mreže, da bi prodrli v dandanašnje premreženo gospodarstvo ...

6 razlogov, zakaj je Instagram ključnega pomena za modne in športne blagovne znamke

Instagram dodaja vrednost modni industriji na več načinov, od demokratizacije mode, ki je s tem postala dostopna širšemu krogu ljudi, pa do poenostavitve drznih in premišljenih tržnih poti.

Next

Kriza za nadarjene prodajalce na drobno

Kako se lahko vodje kadrovskih služb odzovejo na nove in vedno večje izzive na področju delovne sile v prodaji na drobno? Podjetje Oxford Economics je o tem izvedlo raziskavo med stotinami vodstvenih delavcev in zaposlenih.

Brezplačni preizkus Customer Activity Repository v oblaku

Poigrajte se z analitiko in aplikacijami, ki izkoriščajo bogato izbiro podatkov vsekanalne prodaje na drobno in razčlenjujejo podatke po različnih KPI-jih, da boste bolje razumeli poslovanje in celotno strankino popotovanje po nakupih.

Prave inovacije. Prave povezave. Prave rešitve.

Na konvenciji NRF in razstavi EXPO 2017 v New Yorku boste našli vse to in še več!

Pridružite se kolegom iz svoje panoge in izkoristite edinstveno priložnost za učenje in mreženje in odkrivanje najnovejše tehnologije ter rešitev za prodajo na drobno.

Back to top