Skip to Content

Ponudite kupcem potrošniške dobrine, ki si jih želijo

S SAP-jevimi rešitvami za panogo izdelkov široke potrošnje (CPG) prilagodite potrebam kupcev naslednje generacije vse vidike svojega poslovanja, od razvoja produktov do prodaje na drobno. Naša programska oprema vam lahko pomaga predvideti, načrtovati in upravljati povpraševanje po inovativnih potrošniških izdelkih in dobrinah ter preseči pričakovanja tudi najbolj izkušenih kupcev.

Spoznajte rešitev SAP for Consumer Products
Previous

Hitreje izdelajte iskane produkte

Skrajšajte čas do uvedbe iskanih produktov na trg – uvedite jih takrat in tako, ko to stranke želijo. Odkrijte, kako vam lahko SAP-jeve rešitve za panogo potrošniških dobrin pomagajo, da se hitreje odzovete na dinamične zahteve strank ter hkrati optimizirate svoje naložbe za pospeševanje prodaje in upravljanje blagovne znamke.

15 % podjetij v panogi potrošniških dobrin

spremlja posamezne nakupe strank v dejanskem času. Želite preveriti svojo konkurenčnost?
Next

Potrošniške dobrine: preoblikovane za novo gospodarstvo

Podjetja v panogi potrošniških dobrin potrebujejo dobre rešitve za oblikovanje in uveljavitev živih blagovnih znamk, če želijo ohraniti sodelovanje in zvestobo v digitalni dobi. Sposobna morajo biti kadarkoli brezhibno zagotoviti posamezniku prilagojeno izkušnjo milijonom strank in jim ponuditi to, kar si želijo, tako, kot si želijo, in takrat, ko si to želijo. Odkrijte več o digitalni preobrazbi v panogi potrošniških dobrin in o tem, kako vam lahko SAP pomaga preoblikovati vaše podjetje in poslovne modele, da boste uspešni v novem gospodarstvu.
Previous

Digitalno gospodarstvo, osredotočeno na potrošnike

Želje potrošnikov še nikoli niso bile tako zelo pomembne. Odkrijte pet naprednih tehnoloških teženj in kako vam ti lahko pomagajo spremeniti vaše poslovne modele, postopke in delovna mesta, da boste zadovoljili potrebe današnjih potrošnikov, ki iščejo dober rezultat in izkušnjo.

Digitalno podjetje, osredotočeno na potrošnike

Dajte prednost osebam, ne stvarem. Potrošniki ne iščejo več zgolj produktov, temveč želijo, da jih navdihnete, vodite in poučite; želijo si veselja, tolažbe, varnosti in nadzora. Hitro ugotovite, kako poteka preobrazba panoge izdelkov široke potrošnje. 
Next
Previous

Anketa: Ocenite svojo digitalno pripravljenost

Ste pripravljeni, da boste zadovoljili potrebe digitalnih potrošnikov? Odkrijte, ali ste res, tako da izpolnite to kratko anketo, ki zajema vse od naročanja in prodaje do trženja in proizvodnje. Poleg tega dobite tudi prilagojeno poročilo z oceno vaše digitalne pripravljenosti. 

Internet stvari in digitalna preobrazba

Malo tehnologij ima večji potencial za preobrazbo sodelovanja s strankami od interneta stvari. Preberite to poročilo podjetja IDC, da izveste, kako internet stvari povzroča revolucijo v panogah potrošniških dobrin, prodaje na drobno, zdravstva in diskretne proizvodnje.
Next

Oglejte si pričevanja naših strank ...

Spoznajte sveža mnenja strokovnjakov za potrošniške dobrine

Previous
 
Podjetje International Data Corporation ocenjuje, da bo imela do leta 2018 tretjina od 20 največjih podjetij v večini panog velike težave zaradi novih konkurentov ali konkurentov, ki so se prilagodili novim tehnologijam.
 
Internet stvari je na dobri poti, da do leta 2020 doseže 50 milijard povezanih naprav in s tem spremeni življenje, kakršnega poznamo.
 
Ena od značilnosti podjetij v panogi potrošniških dobrin, ki uspevajo v digitalnem gospodarstvu, je, da znajo ponuditi potrošniško izkušnjo v pravem trenutku.

 

Next
Previous

Sledite SAP-jevi skupini za panogo
potrošniških dobrin na Twitterju

Pridobite zadnje panožne novice, vpoglede in programsko opremo za panogo izdelkov široke potrošnje za razvoj produktov, proizvodnjo, oskrbovalno verigo in trženje.

Pridružite se SAP-jevi skupini za potrošniške dobrine v omrežju LinkedIn

Pridružite se naši skupini v omrežju LinkedIn in se povežite z drugimi strokovnjaki v panogi potrošniških dobrin, da pridobite nove vpoglede in priložnosti.

 

 

Obiščite našo skupnost za panogo potrošniških dobrin

Sodelujte v razpravah o panogi potrošniških dobrin na našem družbenem omrežju. Pobrskajte po mnenjih in vidikih strokovnjakov ter sodelujte na SAP-jevih spletnih forumih.

Next
Back to top